Noua sigla Citroen

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Mihay
Supermoderator

Noua sigla Citroen

Mesaj de Mihay »

http://www.citroen-presse.com" onclick="window.open(this.href);return false; a publicat noua sigla sub sloganul " A new era. CITROËN reinvents. "

Imagine

Lansarea a avut loc ieri 5 februarie simultan in 34 de tari sub forma inedita a unui film : “A new era: Citroën reinvents”, prezentat deocamdata doar retelei de dealeri. FIlmul este de genul celor politiste si are ca subiect furtul unui DS Inside de catre Sebastien Loeb .

Deasemeni odata cu startul Raliului din Cipru Citroen Sport devine Citroen RAcing.

Data de 5 februarie nu a fost aleasa intamplator fiind chiar ziua fondatorului marcii Andre Citroen si la aniversarea a 90 de ani de existenta. Aceasta schimbare s-a facut datorita succesului avut de modelele Citroen in ultimii 10 ani. Deasemeni de azi se vrea un nou inceput in ceea ce inseamna relatia cu clientii, o noua identitate vizuala si o noua linie a autoturismelor.

Noului logo i se va alatura sloganul "Créative Technologie" datorita spiritului non-conformist si se va gasi in noile spoturile publicitare.

Schimbarea siglei pe toate siteurile Citroen va avea loc azi 6 februarie iar din a doua jumatate a lui 2009 acestea vor fi transformate conform noii strategii pentru internet.

In urmatorii 3 ani se vor lansa 6 noi modele , cate unul odata la 6 luni.

Strategia de reiinoire a inceput cu C5 si acelasi lucru se doreste in cazul actualelor modele C3 si C4

Un exemplu in acest sens este conceptul DS INSIDE ce va varca si noul mod de denumire a modelelor lansate respectiv "DS Line" . Pimele modele lansate incepand cu 2010 vor fi DS3, DS4 si DS5 .

Imagine Imagine

Imagine Imagine

sursa : http://www.citroen-presse.com" onclick="window.open(this.href);return false;
traducerea si adaptarea Mihay :mrgreen: voi incerca sa mai spilcuiesc dupa amiaza cand ajung acasa.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Noua sigla Citroen

Mesaj de Mr_kokaa »

ati primit o si voi ?
http://www.kokaa.ro/c4/50.wmv
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Asta ar fi DS 2 oare ? fostu c2? Ca daca da ma inchin...cu toate ca seamana cu ford...Vad ca au schimbat si siteul...
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Strict la sigla parca imi placea mai mult cea cu 2 varfuri de sageata ascutite si rosu si alb.
Asta boanta nu stiu....nici nu sunt obisnuit cu ea.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Noua abordare a celor de la Citroen ne ofera si un indiciu asupra intentiilor viitoare ale companiei care, iata, incearca sa patrunda intr-o clasa superioara pentru a se diferentia de Peugeot, "fratele" din cadrul Grupului PSA. In aceasta transformare, Citroen va acorda tot mai putina atentie modelelor mici, concentrandu-si toate eforturile pentru a deveni un brand de lux.
http://auto.ro/stiri/update-citroen-va- ... modelul-ds" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.automarket.ro/stiri/oficial- ... 18270.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.automarket.ro/stiri/schimbar ... 18274.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

nu pot spune decat un singur cuvant: genial
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
VALLY_C4
Numar Inmatriculare: nt-12-law

Mesaj de VALLY_C4 »

nu e urata sigla. ne-am invatat noi cu sigla veche. dar o sa ne obisnuim si cu asta noua. bye bau
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mie nu-mi place "n"-ul ala ...e ciudat
In rest pare misto, e mai futurista si cred ca ar da bine masina!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

gasitit totul aici :

http://www.creativetechnologie.com/ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

mie unul imi place noua sigla...
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Gibonski_wnb

Mesaj de Gibonski_wnb »

Evolutie fireasca a logo ului fonturile sunt mai faine ,si mie chiar imi place "N" -ul ala de mana :D .

Astept mult de la ideea de "french luxury car"........Deese ruleaza...
Gibonski_wnb

Mesaj de Gibonski_wnb »

Precizare: Deese=linia DS. sa nu ma inteleaga gresit lumea......
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

bine ai venit pe forum!
bine ca ai precizat ca este si un user Deese printre noi.
cand ai putin timp, am sa te rog sa ne prezinti si noua masina ta in sectiunea c4 Tau...cu poze, surle, lautari :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
acondrea
Halatu' cat e halatu'.

Mesaj de acondrea »

Se preconizeaza un viitor interesant. Sigla imi place, este mult mai 'fluida' si asta se vede si la acel DS2, sau ce este el. Din pacate se simte mult influenta Peugeot, cel putin la partea din fata, ceea ce pe mine nu prea ma incanta. Sper ca si celelalte modele ce se vor lansa sa fie si mai reusite decat cel de acum (DS2 ?).
Am insa 2 temeri si anume:
-prima ar fi legata de asta:
Imagine
DS ar trebui sa ramana DS si nimic mai mult, este o pagina de istorie pe care nu o poti rescrie doar pentru ca vrei sa dea mai bine in zilele noastre, iar 'chestia' asta exact asta incearca sa faca.

-iar a doua temere este legata de o eventuala linie vestimentara si accesorii cu care ar putea aparea baietii, iar tendintele sunt evidente.
Sper sa nu se intample asta si tipii de la Citroen sa incante cu masini si nu cu ochelari, posete, telefoane sau alte porcarii de gen.
Cat despre restul, astept cu interes urmasul lui C4, si imi pun toata spranta ca va fi ceva extraordinar.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Poza aia e un photoshop (sau ceva de genul) ordinar si are vreo 3 ani de cand e pe net.
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”