Citroen Romania ofera asistenta gratuita pe teritoriul Europ

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Citroen Romania ofera asistenta gratuita pe teritoriul Europ

Mesaj de Mihay »

Citroen Romania a lansat un nou serviciu postvanzare destinat clientilor sai – Citroen Asistenta – prin intermediul caruia posesorii vehiculelor marcii pot beneficia de asistenta tehnica pe teritoriul Europei (31 de tari). Prin acest demers, Citroen isi confirma angajamentul intr-un proces de satisfacere a clientului la un nivel superior.Citroen Asistenta va oferi clientilor Citroen din Romania gratuit servicii de depanare si remorcare in cazul incidentelor acoperite de garantia contractuala sau extinsa, precum si contra cost in cazul unui accident, incediu sau alte incidente ce nu sunt incluse in contractele de garantie. Astfel, in cazul unui incident ce tine de defectarea unor componente mecanice, electrice sau electronice, din cauza carora vehiculul nu mai poate circula normal, Citroen asigura gratuit, pe teritoriul Europei, depanarea pe loc, in masura in care este posibila, sau remorcarea vehiculului si transportul ocupantilor pana la cel mai apropiat Service Citroen.Serviciul Citroen Asistenta este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, timpul de interventie estimat fiind de 60 de minute in orase si 90 de minute in afara acestora. Numerele de apel sunt diferite in functie de locatie: din Romania, apel gratuit la 0800-841-010, iar din strainatate la 0040-21-410-1020. Partenerul oficial al Citroen Romania in organizarea si implementarea serviciului de asistenta rutiera este Motor Assistance, lider national in acest domeniu ce acopera in prezent intreg teritoriul Romaniei.In plus, pentru a veni in intampinarea potentialilor clienti, dar si pentru a raspunde cat mai rapid solicitarilor si intrebarilor clientilor sai, Citroen Romania a lansat de asemenea serviciul Infoline, disponibil la numarul de telefon 031-42-42-000 de luni pana vineri intre orele 8 si 20, iar sambata intre 9 si 17.

sursa : http://www.autoexpert.ro/en/2009/02/02/ ... europei--/" onclick="window.open(this.href);return false;?
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: Citroen Romania ofera asistenta gratuita pe teritoriul Europ

Mesaj de Deese »

L-am bagat in memorie :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
sorigen

Mesaj de sorigen »

Nu MotorAssistance :violent3: :violent3: :violent3:
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Pai de ce nu ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

@mihay: pai... daca esti in garantie mi se pare normal sa suni la un dealer citroen si sa trimita o platforma ceva sa-ti ridice conserva daca nu mai merge deloc. mie... asa mi s-a intamplat cand s-a dus cu pluta electromotoru.
mde... aici singura diferenta ar fi ca suni direct la citroen sau la firma aia de ridica masini...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
sorigen

Mesaj de sorigen »

Am avut 2 drumuri cu ei.. Azuga - Bucuresti, Bucuresti - Valcea

1. Azuga - Bucuresti: soferul a fost ok, numai ca a vrut el sa o ia pe centura Ploiestiului, nu vreau nici sa va imaginati cum mergea cu 60-70 km/h prin niste craterele alea..

2. Bucuresti - Valcea: i-am sunat inainte si i-am rugat sa imi spuna daca ma si intorc cu masina inapoi in Bucuresti, ca doar platesc dus intors nu? Ei au zis ca sigur, nici o problema. Ma ia unul din bucuresti, mi-a strans rotile cu chingile alea de mai aveau putin si pocneau. Soferul m-a lasat undeva in Pitesti si a plecat. Eu il intreb ce se intampla ca doar trebuie sa ma intorc in Bucuresti. Aaaa.. te duce colegu din Pitesti inapoi ca eu sunt singur pe Bucuresti-Ilfov (o singura masina!? si ei cica au acoperire in toata tara, cu ce? cu 5 masini?).. inghet vreo 10-15 minute la -15 grade pana vine altul. Ma ia ala si imi spune ca in cel mai bun caz ma poate lasa in Pitesti ca nu ma duce in Bucuresti.. ok.. ajungem in Valcea, cobor masina la ProMotor, dupa care soferul imi zice ca trebuie sa mearga in Slatina si daca vreau pot merge cu el si ajung eu mai incolo in Pitesti.

PS: fiecare dintre voi a dat niste cascaval sau branza sau orice altceva pe o razatoare nu? asa eu facut ei cu bara mea din fata la fiecare din cele 3 urcari si la fiecare din cele 3 coborari, era facuta FRANJURI !

Va zic sincer, data viitoare mai bine decat sa sun la MotorAssistance mai bine O ROSTOGOLESC pana acasa.
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

problema asta o vei avea cu orice rampa...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nu e adevarat MIhay. Prima data m-a transportat pe o platforma din aia hidraulica ce ii coboara puntea pe care te urci si stai pe timpul transportului. Mi-a frecat-o de mai rar. Mi-a cazut si numarul. A doua oara mi-a transportat-o cu o platforma normala ce era legata dupa un SUV si avea rampele de acces lungi deci panta mica de urcare. Mi-a legat "fringhiile" alea ca nu stiu cum se numesc de bratele inferioare si asa frumos m-a tras sus de nu am frecat de nimic.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”