Tuning HARDWARE motor C4/alternative alte marci

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Tuning HARDWARE motor C4/alternative alte marci

Mesaj de Tomita »

Eu m-am interesat anul trecut pentru o supraalimentare la c4 1.6i. este un shop care a facut asa ceva pe un bmw ursulet 1.6 si la seria3 (e46) 2.2. pretul vine undeva la 4000euro tot sistemul. este elaborat pe 4tuning. revenind.
am luat legatura cu omul (ma bazam ca anul asta mai sprea vara sa vina niste bani seriosi, dar nu prea mai sunt asa optimist) daca merge acel sistem la citroen-ul meu. mi-a zis ca pe componentele stock interne motorul duce pana la 180-190cp. aplicarea sistemului hibrid (o turbina folosita ca un supercharger) la mine ar rezulta aprox 160cp.
daca te intereseaza real acest lucru pot sa iti zic mobilul. portofoliu are dezvoltat pe 4tuning. ecineva cunoscut oricum, dar nu imi amintesc acum.
Ultima oară modificat Lun Mar 19, 2007 8:18 am de către Tomita, modificat 1 dată în total.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Vezi ca cei de la Master Tuner fac adaptari de genul si nu cu turbine folosite ci cu turbine noi.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

asa, master tuner..despre ei era vorba...

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

T.rac3Er scrie:am luat legatura cu omul (ma bazam ca anul asta mai sprea vara sa vina niste bani seriosi, dar nu prea mai sunt asa optimist) daca merge acel sistem la citroen-ul meu. mi-a zis ca pe componentele stock interne motorul duce pana la 180-190cp. aplicarea sistemului hibrid (o turbina folosita ca un supercharger) la mine ar rezulta aprox 160cp.
Mai multe date decit atit ai, sau ai cum sa faci rost? Mai mult ca sigur se va adapta un compresor mecanic la toata treaba. Ma intereseaza cum va varia consumul (daca-mi va creste de la 10% la 20% in oras e cam aiurea, ar trebui sa-mi iau o remorca mica cu benzina in spate), eventual, doar ca idee, ceva curbe de putere/cuplu, etc. M-ar tenta o miscare de genul asta insa inainte de a-l suna m-ar interesa ceva mai multe date de acest gen (eventual de pe un site al altora care au facut acelasi gen de modificare).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

O intrebare am si eu la voi: cum veti justifica la service toate sudurile, tevile, firele, taieturile de pe masina. Nu de alta dar eu stiu masina facute de MT si toate erau cazaturi asa ca nu era deranjat nimeni de ce are sub capota.
Ultima oară modificat Mar Mai 15, 2007 2:49 pm de către Doc, modificat 1 dată în total.
Mitsubishi Lancer Evolution X
Chiptuning si anulare FAP Citroen - detalii in PM | Anulare Filtru Particule | www.obdtuning.ro
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Eu ii stiu pe cativa care si-au facut modificari la MT si intr-adevar nu erau tocmai noi masinile, dar rezultatele au fost K.

Off-topic: Doc, mai e certat Ceky cu Rabbane??? :lol:

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Doc scrie:O intrebare am si eu la voi: cum veti justifica la service toate sudurile, tevile, firele, taieturile de pe masina. Nu de alta dar eu stiu masina facute de MT si toate erau cazaturi asa ca nu era deranjat nimeni de ce are sub capota.
Justificarea clasica cind apare sau dispare ceva: "Asa am gasit-o dimineata in parcare!" O:)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Cea mai tare justificare :lol: :lol: :lol:
"Seara am lasat-o aspirata si dimiteata ...POC...era Turbo!!!
MA JUR CA NU STIU DE UNDE A APARUT TURBINA AIA!!!" :lol:

silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

sau .. am lasat-o in parcare la hotel si dimineata cand am plecat am simtit ca ceva nu e in regula si ca consuma mai mult, dar ce are masina, ca eu nu am deschis capota de nu mai stiu cand? A e un motor V6 in loc de ala de mi l-ati pus voi? Pai cum a aparut acolo oare? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Modificarile la motor sau motoare noi va puneti si voi cand iese din garantie.
Cel mai simplu acum e sa mergeti la un tuning soft.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

daca ma duc la MT pa pis pe service ala al lor de kkt de la citro si pe garantia lor, care oricum nu ma incalzeste (nu mi-au facut nimic pe garantie) ...acest pas va fi facut numai daca am incredere totala in acei oameni, in garantia muncii lor. spre ex tu doc pot sa zic ca pot sa pun ceva baza in ceea ce zici, fata de un altul. si as opta pt ce zici tu, fata de un nou venit care zice si el (ai destula experienta, si afirmatiile tale sunt acoperite)
revenind...mituc iti dau pe pm persoana de contact...ii zici ca de pe 4tuning stii de el...si il intrebi cum e cu mot 1.6 c4...fiabilitate, blah, blah, etc...
EDIT: silvius scria in paralel cu mine...sunt cativa al caror motor oricum se pare ca si in garantie nu e in regula. asa ca respectivii ar trebui sa schimbe componentele interioare cu unle upgradate (daca au dorinte de asa ceva, si bugete) ca daca sunt oameni docili nu mai valoreaza asta ca alternativa

Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Mai tineti cont si de fapt ca motorul de 1,6 este relativ mic si daca nu e facut sa tina la turbo aveti mari sanse sa crape desul de repede.
Daca va apucati de modificari asa radicale aveti grija cat il impingeti.

Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

tocmai ca propunerea lor nu e turbo, ci kompresor. este propulast de axul motorului. astfel nici nu se umbla la compresii & stuff. doar ca nu e un supercharger in sensul clasic de pe musclecar si un hibrid

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu zic sa il vindeti si sa va luati alte masini, decat sa va chinuiti cu C4.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

NU poti sa faci din c***t bici, si sa mai si trosneasca!
Vrei masina sport? Ia frate Megane RS, ca a ajuns 17.000 cip! Sau C4 VTS, 16.500cip!

Da va permiteti sa bagati 700-800 lei benzina lunar, 800 lei rata, 250lei casco? Daca aveti salarii de mii de euro, deja nu mai cumparati C4, si va plimbati cu un Audi nou....

Asa ca, mai bine luati niste jante pe 17, un eleron (pt coupe), folie, oleaca de boxe si woofer si... Cu un picut de investitii, reusiti sa va simtiti mult mai bine!

Depinde ce vreti de la masina! Si eu as vrea o masina de 14.000 euro, care sa fie benzina turbo, eventual 4x4, cam de 200-250 de cai, sa aibe un consum de 6 afara si maxim 10 in oras.. Sa fie frumoasa, unica si manevrabila!

Mi-ar trebui mai multe masini sa indeplineasca conditiile de mai sus...
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

Shadow scrie:Eu ii stiu pe cativa care si-au facut modificari la MT si intr-adevar nu erau tocmai noi masinile, dar rezultatele au fost K.

Off-topic: Doc, mai e certat Ceky cu Rabbane??? :lol:
Pai din cate tin eu minte...Rabbane era ala suparat. Ceky nu prea are timp de prostiile la alti.

In rest voi stiti cel mai bine ce vreti sa faceti cu masinile voastre, insa lucrarile facute la MT chiar daca au dat rezultate pe cateva cazane, nu au fost foarte estetice si la o masina noua conteaza mult. Momentan in RO nu am vazut un atelier care sa lucreze frumos si curat fara sa aduca si alte stricaciuni la masina.
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”