Vreau sa scap de c4
-
bizkit1
Vreau sa scap de c4
Fratilor gata nu mai rezist. Vreau sa scap de masina asta ca mi-a mancat toate zilele. Merg cu ea saptamanal in service din cauza caroseriei de kkt care scoate zgomote din toate colturile si nu imi fac astia nimic. Au inceput sa scartaie stalpii, tabal din ei dracu sa ii ia. NU au sudat-o aia in fabrica ce masa or fi facut la ea nu stiu. Si daca le-as spune sa imi schimbe masina ca asta e un esec total mi-ar schimba-o...sau exista vreo metoda??
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
stai cu tata
pai ia baietii de la service si demonstreaza-le cum face precum tancul. Apoi le dai cheile de la masina si le ceri sa o rezolve. Cand termina o iei iar prin aceleasi locuri unde ai probleme si testezi cu ei.
Acu' depinde ce offroad ai tu, ca poti sa mergi si cu A6 si tot mai zangane in offroadul bucurestean.
Spune mai mult ce probleme sunt si in ce conditii...
Acu' depinde ce offroad ai tu, ca poti sa mergi si cu A6 si tot mai zangane in offroadul bucurestean.
Spune mai mult ce probleme sunt si in ce conditii...
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
bizkit1
Asta am facut azi l-am luat pe ala de la receptie service si l-am plimbat prin baneasa pe acolo pe santiere si au inceput sa faca geamurile ca tot dracii. Omul a obsrvat, am asteptat acolo 4 ore, mi-au spus ca au scos tot din usi si ca au uns si au pus la loc si tot se mai aude. Si ti-am zis mai nou si stalpii aia de la centura, scartaie tabla! Ce as putea sa fac mai mult?? Si oricum zgomotul de la stalpi se aude si pe drum normal.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
bizkit1
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Vezi si tu sa nu fie de la portiere care au cedat oleaca din incheieturi.Eu de la vand f puternic asa am patit cu cea de la pasager(mi-a umflat-o) scartaie ca dracu si o am distantata la imbinari,bine problema cu distantele o am dinfabricatie.Daca e din cauza asta se rezolva usor.Posibil sa mai fie de la carcasa ai de plastic texturat care acopera pragul si se continua pe stalpul de la usa care se desprinde trage oleaca de el si vezi daca balangane.Cat despre service daca fac figuri fa scandal sau schimba-l. Ai nimerit cea mai proasta masina?...pai eu ce sa mai zic... vreau si eu scartaielile tale 
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
Re: Vreau sa scap de c4
My Homie cred ca la un moment dat toti am trecut prin sentimentul asta...mai ales eu care mi am ales masina doar dupa DESIGN...fara sa iau in considerare ca CITROEN cu este o firma care scoate masini fiabile...eu am zis ca i dau foc:)):)) dar nu era o soluite..Norocul ei a fost ca mi place prea mult cum ARATA!!!Asa ca tu decizi "Fa ce tre sa faci" cum ziceau unii:))bizkit1 scrie:Fratilor gata nu mai rezist. Vreau sa scap de masina asta ca mi-a mancat toate zilele. Merg cu ea saptamanal in service din cauza caroseriei de kkt care scoate zgomote din toate colturile si nu imi fac astia nimic. Au inceput sa scartaie stalpii, tabal din ei dracu sa ii ia. NU au sudat-o aia in fabrica ce masa or fi facut la ea nu stiu. Si daca le-as spune sa imi schimbe masina ca asta e un esec total mi-ar schimba-o...sau exista vreo metoda??
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
-
dimabogdan
Eu ma gandeam la o drujba ceva.Ma pun pe treaba si in cateva minute arata ca aia a lui Louis de Funes.
Dar din nou de ce sa-mi bat joc de banii mei?Mai ales cand privesti nonsalanta cu care directorul de PR iti spune mai pe ocolite ca-l doare pixul de problemele tale si ca sta de vorba cu tine pe timpul lui???
Astia trebuie facuti sa sufere,nu noi!
Dar din nou de ce sa-mi bat joc de banii mei?Mai ales cand privesti nonsalanta cu care directorul de PR iti spune mai pe ocolite ca-l doare pixul de problemele tale si ca sta de vorba cu tine pe timpul lui???
Astia trebuie facuti sa sufere,nu noi!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
of. timp sa ai sa stai prin service-uri. eu din nefericire nu dispun. scartaiturile care le am eu ar fi rezolvabile, dar nu am cand. in fine. stiu comportamentul de "domne, masina e ok"...si daca tu ii dai solutie de bricolare a problemei iti zice ca nu fac ei asa ceva. bagami-as. ce mama dreaq.ii dai solutie si tot el comenteaza. pesteimputit a facut cel mai bine. masina toata demontata (pt sistemul audio) si cand pune la loc sigur va aranja sa nu mai apara greieri. eu ca el asa face munca (dar bugetul nu permite
)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
shomoyoque
Ti-as da si io cateva solutii daca le-as avea insa ma pricep prea putin, asa ca nu pot sa-ti zic decat ca imi pare rau pentru ce ti se intampla si ca iti doresc ca sa rezolvi problemele cat mai repede si cu cat mai putin stres (utopic stiu!). Ca si parere, vorba lu stevey, punei sa-ti desfaca chestiile alea de plastic de pe stalp si sa se uite ce drecu scartzie acolo (banuiesc ca se pot desface).
Ii doresc asemenea si lui DimaBogdan pentru ca saracu se lupta de o gramada de timp cu morile de vant.
Ii doresc asemenea si lui DimaBogdan pentru ca saracu se lupta de o gramada de timp cu morile de vant.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
bizkit1
De nervi am desfacut eu ieri totul de pe stalpi, de la plastic pana la centura (nu este greu deloc), pana cand a ramas doar tabla. Si tocmai asta scartaie. Dac tragi un pic de ea cat sa nu se mai frece nu se mai aude. Da ce sa-i fac...iti garantez eu ca astia de la ats o sa zica ca un au ce sa-i faca, o sa imi zica ca de fiecare data ca asa este masina din fabrica. In cel mai bun caz o sa-i gasesc eu o solutie sau sa ma duc la cineva care poate sa ma ajute. eu pana la 15000 de km nu mai calc pe la astia prin service. Poate sa se si dezmembreze masina..dar nu mai vreau sa im ifac singur nervi ca ma duc acolo stau 4 ore ca in timpul asta omu din serive sa se scarpine cu un deget in cap si unu in fund dupa care sa imi zica, ca nu are ce sa-i faca
-
shomoyoque
-
bizkit1
Inca ceva...ca sa vedeti si voi ce mincinosi sunt astia de la ats. Eu am bec la bricheta si s-a ars. Le-am zis ieri sa se ocupe si de asta. Mi-a zis ca domne masina nu are bec acolo. adica io-s prost si nu stiu ca se aprindea la inceput cand a mluat masina. In fine nu le-am mai zis nimic. Nu aveam chef de cearta.
-
bizkit1
-
shomoyoque