Salutari catre cei care vor sa citeasca acest post!
Acum cateva zile masinuta mea a simtit nevoia sa imi faca un cadou nedorit de Craciun. Scaunul din dreapta nu se mai rabateaza (am coupe) dar nici nu mai poate fi glisat tragand de bara de sub scaun (cum faci in mod normal ca sa ii schimbi pozitia).
Aveti idei? Stiti ceva de problema asta?
Din ce mi-am dat eu seama, cred ca e sarit de pe sina. Nu se vede foarte bine si nu stiu exact daca asa e.
Nu prea as vrea sa ma mai duc la service sa il caut pe Santa Claus.
Probleme scaun pasager
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Probleme scaun pasager
Am patit si eu ceva asemanator. Astia prin spalatorii nu prea stiu sa ne rabateze scaunele. Si nu odata mi-au blocat scaunul. Nu stiu exact cum reuseau dar cred ca rabatau spatarul si nestiind ca trebuie impins in fata il trageau ei de pirghia de sub scaun in momentul in care era rabtat. Atunci am observat ca are tendinta sa se blocheaze. Remediul e sa fii sigur ca e blocat scaunul pe directia fata spate. Bruscheaza-l un pic poate isi revine si pe urma va functiona si rabatarea. Dar usor cu bruscarea, nu tragi de el ca ala in reclama la Skoda.
Sa imi zici daca ai reusit. Bafta.
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
La mine scaunul soferului face ceva figuri, nu ca la tine, insa nu vrea sa se rabateze pana in clipa in care nu imping un pic spatarul spre inapoi. Deci ca un sfat, desi poate ai incercat solutia asta, incearca sa impingi putin spatarul spre spate, dupa care cu el impins actioneaza parghia pentru rabatare.
Este foarte posibil sa fie blocat cumva intr-o pozitie intermediara si de asta sa nu vrea nici pe inainte inapoi sa meraga. Daca nu merge cu solutia propusa de mine atunci urmeaza-i sfatul lui vlad si bruscheaza-l un pic, insa ai grija cat de tare tragi de el.
Daca reusesti sa-l deblochezi sa ne spui si noua cum ai facut.
Salutare.
Este foarte posibil sa fie blocat cumva intr-o pozitie intermediara si de asta sa nu vrea nici pe inainte inapoi sa meraga. Daca nu merge cu solutia propusa de mine atunci urmeaza-i sfatul lui vlad si bruscheaza-l un pic, insa ai grija cat de tare tragi de el.
Daca reusesti sa-l deblochezi sa ne spui si noua cum ai facut.
Salutare.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
-
vladutzuuu
S-a rezolvat!
Nu ma intrebati cum. Eu nu l-am atins.
Mai mult, facusem deja programare la service in dimineata asta sa se uite la scaun si sa-mi spuna ce e de facut.
Ei bine, de dimineata, inainte sa plec, m-am gandit sa imi adun mapele si ce mai aveam pe bancheta din spate, si cum eram adormit, am vrut sa intru prin dreapta sa curat prin spate si am rabatat scaunul
)
Mai frumos e ca mi-am dat seama ca merge dupa vreo cinci minute, in timp ce faceam strangeam.
Oricum multam pentru idei. E adevarat ca astia la spalatorii sunt putin neatenti si rabateaza scaunul aiurea.
Incercasem solutia cu bruscarea scaunului fara nici un rezultat pozitiv, dar e buna ideea aia cu lasarea putin pe spate.
In caz ca se mai blocheaza o s-o incerc data viitoare:p.
Bine ca s-a rezolvat de la sine..
Nu ma intrebati cum. Eu nu l-am atins.
Mai mult, facusem deja programare la service in dimineata asta sa se uite la scaun si sa-mi spuna ce e de facut.
Ei bine, de dimineata, inainte sa plec, m-am gandit sa imi adun mapele si ce mai aveam pe bancheta din spate, si cum eram adormit, am vrut sa intru prin dreapta sa curat prin spate si am rabatat scaunul
Mai frumos e ca mi-am dat seama ca merge dupa vreo cinci minute, in timp ce faceam strangeam.
Oricum multam pentru idei. E adevarat ca astia la spalatorii sunt putin neatenti si rabateaza scaunul aiurea.
Incercasem solutia cu bruscarea scaunului fara nici un rezultat pozitiv, dar e buna ideea aia cu lasarea putin pe spate.
In caz ca se mai blocheaza o s-o incerc data viitoare:p.
Bine ca s-a rezolvat de la sine..
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Azi am incercat sa vad cum se bloacheaza scaunul. Foarte simplu. Daca e rabatat si il duci in pozitia lui normala, dar nu il impingi suficient in spate se blocheaza doar pe sina din interior (asa am auzit) si rabatarea nu mai merge pina nu il impingi in spate sa se blocheze si pe a 2-a sina. De tinut minte poe viitor si incearca sa vezi ca asa e.
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
eu am patit o in service,cand l au dat jos sa schimb sinele(o gramada de bani "la negru"),mi s a blocat spatarul apropiat la maxim de sezut!dupa ce au facut sinele au reusit sa l faca si la spatar,sarie un fel de siguranta nu stiu din ce motive sau cum a reusit baiatul ala,cert este ca atunci au invatat,pt prima oara, sa repare problema...la care mai demult schimbasera un scaun pe garantie din acest motiv,aparent minor!uite cum era cat pe aici sa plec fara masina acasa si cu alta problema,dupa 5 ore de stat in service!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
-
suntaldracu
- Numar Inmatriculare: b 64 rjt
Salut...si eu am la fel o problema cu scaunu soferului...se rabateaza doar in fata ...sina e ok..merge fata spate...numa k spatarul se da doar in fata(rabateaza sa iasa cineva din spate ) pe spate daca vreau sa il las nu merge... si la felll...e stricat pe stanga...cand pun frana se da pe fata cam 2-3cm si este fff enervant...si cand accelerez la fel se da pe spate...ce as putea sa fac...un numar de telefon...un id de mess de la cineva care stie...platesc numa sa il fac...MULTUMESC MULT !!!
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
am postat in celalalt topic! -> viewtopic.php?f=61&t=2686&p=82460#p82460" onclick="window.open(this.href);return false;
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE