SIAB 2007

Discutii despre orice va taie capul
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

SIAB 2007

Mesaj de DMX »

Cea de-a sasea editie a SIAB s-ar putea muta de la Romaero la Romexpo. In plus, un spatiu mai mare ar urma sa atraga la salonul din 2007 si cele zece marci pe care holdingul Tiriac Auto le importa in Romania.

Dupacinci editi consecutive gazduite de complexul Romaero Baneasa, organizatorii Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB) ar putea opta pentru o alta locatie. Posibila schimbare e motivata prin necesitatea obtinerii unui spatiu mai mare, care sa acopere nevoile tuturor expozantilor.

„Ne gindim serios la identificarea unei alte locatii, fie ea si Romexpo,” a spus Brent Valmar, presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

In prezent, suprafata expozitionala a SIAB este de peste 40.000 de metri patrati, cu 20% mai mult decit la editia precedenta de acum doi ani.

Tiriac vrea 10% din SIAB

Holdingul Tiriac Auto nu a fost prezent nici la cea de-a cincea editie a Salonului de la Bucuresti, invocind lipsa spatiului pentru a-si expune modelele.

„Cu toate eforturile comune ale Tiriac Auto si ale AMC APIA Expo (organizatorul SIAB n.r.), nu am reusit sa obtinem decit un spatiu de 2.500 de metri patrati. Aveam nevoie de cel putin 3.700 de metri patrati,” a declarat Adriana Ichim, directorul executiv al companiei.

In privinta participarii la SIAB 2007, Ichim a spus ca se afla in discutii cu organizatorii pentru gasirea unei solutii.

Presedintele APIA a sustinut ieri ca urmatoarea editie a SIAB va avea o participare si mai larga decit in acest an „si prin participarea grupului Tiriac”.

Mercedes, Smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda si Hyunday sint marcile pe care grupul Tiriac le reprezinta in Romania.
-sursa http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ ... alta-parte
DMX
Fan C4

SIAB 2007 va fi organizat in fostul Metro Otopeni

Mesaj de DMX »

Editia din acest an a Salonului International Auto Bucuresti (SIAB) va avea loc in fostul magazin Metro din Otopeni, intrucat organizatorii au considerat ca spatiul pus la dispozitie de Romaero Baneasa, unde a fost organizata expozitia in ultimii ani, este insuficient.

"Nu mai incapeam la Romaero, mai ales ca firma si-a extins capacitatile de productie. Ei ne-au oferit doar o parte din suprafata pe care am avut-o la editia din 2005, asa ca nu am mai putut prelungi contractul de inchiriere", a declarat, astazi Victoria Lupu, directorul general al AMC-APIA Expo, organizatorul SIAB.

Fostul magazin Metro Cash&Carry din Otopeni a fost inchis in noiembrie 2005, cand operatiunile au fost transferate intr-o noua unitate, deschisa in Baneasa. Metro Romania a anuntat la acea vreme ca va utiliza magazinul pentru activitati de logistica si birouri. Mediafax

sursa : http://www.zf.ro/articol_112690/siab_20 ... openi.html
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Editia din acest an a Salonului International Auto Bucuresti (SIAB) va avea loc in fostul magazin Metro din Otopeni, intrucat organizatorii au considerat ca spatiul pus la dispozitie de Romaero Baneasa, unde a fost organizata expozitia in ultimii ani, este insuficient.
"Nu mai incapeam la Romaero, mai ales ca firma si-a extins capacitatile de productie. Ei ne-au oferit doar o parte din suprafata pe care am avut-o la editia din 2005, asa ca nu am mai putut prelungi contractul de inchiriere", a declarat ieri Victoria Lupu, directorul general al AMC-APIA Expo, organizatorul SIAB.

Suprafata amenajata va depasi 40.000 de metri patrati, cat au avut la dispozitie expozantii la editia anterioara, iar chiriile vor fi cu 10%-15% mai mari. "Incercam sa amenajam spatii expozitionale cu o suprafata totala de cel putin 40.000 de metri patrati, pentru ca ne asteptam la o participare mai larga a companiilor in acest an. In fiecare an am avut o crestere de 20% a numarului de firme participante si nu vedem de ce aceasta tendinta nu s-ar mentine, mai ales ca am intrat in Uniunea Europeana", a mai spus Lupu.
REVINE TIRIAC.
Tiriac Auto ar putea participa la SIAB 2007, dupa ce nu a luat parte la editiile anterioare. Firma, care reuneste mai multi importatori, cu zece marci in portofoliu, a organizat o manifestare proprie, in care a prezentat peste 100 de modele.
"Din informatiile pe care le avem in acest moment putem spune ca Tiriac Auto va participa la SIAB 2007", a continuat Lupu. La editia din 2005 a SIAB au participat aproape 200 de expozanti. La salon au fost expuse peste 500 de automobile si motociclete.

http://www.clubafaceri.ro/info_stiri/20 ... openi.html
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

SIAB-ul va avea loc pana la urma in : fostul Metro Otopeni !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

La fel si Tuning Days...se pare ca locatia aceasta va fii folosita din ce in ce mai des pt astfel de expozitii avand o locatie f buna, accesibila, parcare destul de mare....si un spatiu de expunere excelent.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

tunning days cand este ??
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

29 martie - 1 aprilie

PROGRAM:

Presa :

- JOI 29 Martie 2007 intre orele 10.00 si 15.00

Perioada de desfasurare :

- JOI 29 Martie 2007 intre orele 15.00 si 20.00
- VINERI 30 Martie 2007 intre orele 10.00 si 20.00
- SAMBATA 31 Martie 2007 intre orele 10.00 si 20.00
- DUMINICA 01 Aprilie 2007 intre orele 10.00 si 19.00

TARIFE:
Taxa vizitare : 10 RON/persoana *
Taxa parcare : 5 RON /autoturism

* copii sub 12 ani insotiti de parinti nu platesc bilet
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

* copii sub 12 ani insotiti de parinti nu platesc bilet
-eu aici ma incadrez :D
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Exista si un abonament pt toate zilele ca sa iesiti mai ieftin ;)
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

SIAB 2007 se va desfasura in perioada 5-14 octombrie,
(4 octombrie fiind Ziua Presei), vizavi de Aeroportul Otopeni, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr 289.

Pentru zece zile, SIAB devine punctul de referinta pentru lumea auto si pasionatii acesteia, mediind schimbul de informatii intre clienti si producatori, facilitand legaturi profesionale si interculturale.

Anul acesta SIAB va reuni toti producatorii si importatorii auto importanti de pe piata romaneasca, fiind cea mai mare manifestare auto din Romania si unul dintre cele mai importante evenimente expozitionale ale anului 2007.

In octombrie afli totul despre masini si mai ales le vezi cu ochii tai. Cele mai noi accesorii, cele mai spectaculoase modele, zeci de marci te asteapta la SIAB.

mai multe aflati de la : http://www.siab.ro/
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Poate ne strangem si mergem mai multi :)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ar fi o idee sa facem asta...dar sa vedem cati doritori vor fi..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu cred sa ajung. sunt la oradea in plin foc al muncii :(
din octombrie ne vedem in oradea. deci cei cu drumuri prin austria la iarna, nu va sfiiti sa ma contactati sa mai vb de una de alta
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu cred ca ajung in vreo luna asa...te sun ;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Sper sa nu fie zapaceala de la tunning ..... cand am asteptat 2 ore sa intru cu masina :twisted:
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”