s-a intamplat...:(

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
billy

s-a intamplat...:(

Mesaj de billy »

Din pacate se pare ca trebuie sa postez un subiect la capitolul asta.
Aseara ma intorceam de la predeal de la ski, si cand ajung la cotroceni am vazut luminitele aprinse. Am zis sa vad ce idei le-au mai trecut prin cap si anul asta la astia cu beculetele pe centru. Cobor eu frumos, si cand ajung la unirea sa urc spre victoriei, am avut neplacerea sa il ating pe unu cu un matiz. urmarile: far dr. zgariat un pic (4cm), cateva julituri mici pe bara dreapta cu continuare un pic pe aripa dreapta, pe interior s-a spart o bucatica din plasticu care vine pe deasupra rotii, iar bara - care e si singurul lucru care ma deranjeaza cel mai mult dintre pagube - se misca daca apas pe ea. Presupun ca s-au rupt niste cleme ceva? Cum pot face sa fixez bara cum a fost?. :(

totul a fost din cauza ca eu sunt stresat de unghiul mort, s cum nu era nici vizibilitate buna(ceata) si geamurile laterale un pic aburite, am intors o secunda capul sa vad daca vine ceva din spate sa pot schimba banda. matizul a franat brusc din diverse motive. si asa l-am sters. :(

(matizul si-a indoit bara s s-a rupt tabla un pic la spate stanga- pt cei ce intereseaza.)
ex. Citroen C4 Berlina 1.4 16V 90cp - gri fer
Actual: Mercedes B180
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Re: s-a intamplat...:(

Mesaj de florinc4 »

bine ca nu ai patit nimic...se repara...din ce spui tu e rezistent si matizu...de curiozitate cu ce viteze circulai...oricum pe acolo cred k vreo 30 max, daca inteleg eu bine :oops:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

bara e posibil sa nu aibe clemele rupte, se poate sa fi sarit pur si simplu, te poti uita pe lumina sa vezi daca sunt sau nu acolo. Daca doar joaca incearca sa pui totul asa incat sa fie lipit. Nu stiu cum sa iti explic mai exact dar am vazut de nshpe ori cum se pune toata chestia in fata
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
ardei
Numar Inmatriculare: B 84 BSR

Mesaj de ardei »

Silvius are dreptate...poti verifica daca clemele sunt rupte ( trage un pic de ea si uita-te - in cazul in care flambeaza tare). In cazul cel mai bun s-ar putea sa fie doar " sarita" de la locul ei, ca sa zic asa ( verifica sa nu aiba leg cu aparatoare de noroi interioara si din cauza asta sa flambeze ).
Bine ca nu a fost mai rau.... :|
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
billy

Mesaj de billy »

aveam max 30km/h cred, pt ca dabia am plecat de la stop. la aparatoarea interioara ma refeream cand am zis "plasticul de deasupra rotii". dar nu gaseam cuvantul :D... acum e separata de bara si sarit si din aparatoare o bucatica mica de circa 3-4 cm patrati in exterior mai la baza. probabil acolo sa fi fost una din cleme... :-?? ... o sa incerc maine seara sa ma uit. sper sa am timp.. :( si sa uit repede...
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Stai linistit ca de astea se mai intampla, nu ai ce face. La inceput te doare, ca ti draga, da se repara. nu fi necajit.Bine ca nu a fost mai rau
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
billy

Mesaj de billy »

si bara, cum prind bara? clemele cam prin ce zona a barii sunt?
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

de ce sa te mai chinui...nu ai casco?
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
ardei

Mesaj de ardei »

billy scrie:si bara, cum prind bara? clemele cam prin ce zona a barii sunt?
Clemele poti sa le descoperi usor daca tragi de un capat al barii, capatul unde se imbina cu aripa. Daca sunt rupte o sa stea cam greu, dar totusi incearca sa o stabilizezi cumva si du-te si fa constatarea la casco. Asigura-te ca o sa iti dea de schimbat bara si aparatoarea de noroi interioara, ca unii..... :roll:
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Si daca are casco si are o francisa de 660 ron ca mine mai bine incearca sa puna bara inapoi daca e DOAR sarita din cleme.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
ardei

Mesaj de ardei »

vlad scrie:Si daca are casco si are o francisa de 660 ron ca mine mai bine incearca sa puna bara inapoi daca e DOAR sarita din cleme.
Daca ai francisa la CASCO e o mica problema...... :(
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai daca va uitati la fransiza la ce mai faceti casco. Billy bine ca n`ai avut tu nimic . masina se face. Bara vezi ca are la imbinarea cu aripa niste cleme. dc alea sunt rupte trebuie sa o schimbi ca nu va mai sta. vezi pe la spanioli pe forum ca e un tutorial cum se da jos bara fata. e simplu daca esti indemanatic. succes
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”