Aseara ma intorceam de la predeal de la ski, si cand ajung la cotroceni am vazut luminitele aprinse. Am zis sa vad ce idei le-au mai trecut prin cap si anul asta la astia cu beculetele pe centru. Cobor eu frumos, si cand ajung la unirea sa urc spre victoriei, am avut neplacerea sa il ating pe unu cu un matiz. urmarile: far dr. zgariat un pic (4cm), cateva julituri mici pe bara dreapta cu continuare un pic pe aripa dreapta, pe interior s-a spart o bucatica din plasticu care vine pe deasupra rotii, iar bara - care e si singurul lucru care ma deranjeaza cel mai mult dintre pagube - se misca daca apas pe ea. Presupun ca s-au rupt niste cleme ceva? Cum pot face sa fixez bara cum a fost?.
totul a fost din cauza ca eu sunt stresat de unghiul mort, s cum nu era nici vizibilitate buna(ceata) si geamurile laterale un pic aburite, am intors o secunda capul sa vad daca vine ceva din spate sa pot schimba banda. matizul a franat brusc din diverse motive. si asa l-am sters.
(matizul si-a indoit bara s s-a rupt tabla un pic la spate stanga- pt cei ce intereseaza.)