Detectoare radar si sisteme navigatie GPS - Ronex Trading

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
hyper
Numar Inmatriculare: DB-09-NEX

Detectoare radar si sisteme navigatie GPS - Ronex Trading

Mesaj de hyper »

Salutare,

In colaborare cu Mihai am hotarat sa deschidem acest topic unde puteti sa ne intrebati orice doriti despre detectoare radar, sisteme de navigatie GPS, avertizoare camere fixe, senzori de parcare, ceva xenoane si nu in ultimul rand puteti obtine preturi foarte bune la orice importam direct in Romania.
Oferta completa cu toate produsele ce va fi adusa la zi pe cat posibil o puteti vizualiza Aici sau urmand linkul din headerul forumului: "Vrei un detector sau GPS la un pret bun si cu reducere?? Da un click!!!
De asemenea, pe http://www.detectoarebune.ro" onclick="window.open(this.href);return false; sunt listate mai amanuntit detalii tehnice si fotografii.

In Oferta exista 2 coloane:
- una cu pretul recomandat de vanzare - pret de raft (pretul de pe http://www.hyper.ro" onclick="window.open(this.href);return false;)
- una "online" cu pretul redus.

Pretul redus este valabil pentru membrii acestui club. In principiu se acorda o reducere de ~ 10% pentru majoritatea produselor, la unele chiar mai mare !!

Cu stima,

Ciprian Olteanu
Power to the people !
Mihay
Supermoderator

Re: Detectoare radar si sisteme navigatie GPS - Ronex Trading

Mesaj de Mihay »

vi`l recomand cu foarte mare incredere pe Ciprian...l-ati cunoscut la penultima intalnire..seara la Casa poporului. fiind direct importator chiar are preturi bune si restul cumpara de la el. O sa ne mai faca o surpiza...dar mai incolo probabil.
comy
Numar Inmatriculare: B-90-UYK

Mesaj de comy »

Salut Ciprian, as vrea si eu sa stiu cam cat costa xenoane si daca aduci?
Ms :D
Citroen C4 2.0 hdi,Sx Pack
Pac
Numar Inmatriculare: B-95-AFU

Mesaj de Pac »

Salut Ciprian,
Revin cu intrebarea mea pe care am mai pus-o pe aici pe forum, dar inca n-am aflat un raspuns. Ma gandesc ca tu ai o experienta mult mai mare cu detectoarele asa ca apelez si la tine.
Am C4 cu parbriz atermic asa ca detectorul pe care-l am(Bel 995) nu mai bate sau bate foarte prost la modul ca vad masina politiei inaintea lui sau odata cu el :).

Situatia e foarte deranjanta din moment ma vad nevoit sa merg foarte incet nemaiavand incredere in detector. Crezi ca exista vreo solutie?
Pana la urma sunt dispus sa cumpar alt detector(desi cel pe care-l am e aproape nou) cu conditia ca cel nou sa ma avertizeze in timp util.
N-am semnatura, eu semnez anonim...
http://paculet.wordpress.com/2008/12/18 ... aordinara/
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ai putea sa vb cu Ciprian si sa iti dea la test 1,2 detectoare pentru cateva zile si asa iti faci o impresie.
Cu siguranta te poate ajuta in acest sens.

Fiind destul de ocupat in ultima vreme, poti sa ii dai un telefon, ii zici ca esti de pe ClubC4 si vezi ce si cum
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

aceasi problema o am si eu cu parbrizu ala de spanac :(
cred totusi ca singura solutie ramane detectorul in bara...
momentan nu m-am hotarat pe ceva anume #-o dar ar fi buna o idee constructiva in acest sens :help
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
hyper
Numar Inmatriculare: DB-09-NEX

Mesaj de hyper »

Ii salut pe toti care au pus intrebari pana acum. Zilele astea am fost plecat, dar va raspund acum. Nu sunt expert in folosirea forumului, dar ma pricep putin ;) la detectoare si la GPS.
O voi lua pe rand:
1. Nu importam Xenoane, dar avem prieteni care fac asta. Ne-au recomandat Xenoane cu balast Siemens. Avem pe la magazin H4 si H7, de 6000K. Garantia este de 3 ani la balast si 1 an la bec, cea mai mare care cred ca exista pe piata. Pretul la H4 este ~ 500 ron, iar la H7 ~ 400 ron, fara montaj.
2. Parbrizul atermic. De obicei nu tot parbrizul este atermic. Zonele din partea superioara, cu puncte negre, de langa oglinda retrovizare de obicei nu sunt atermice. Incercati sa puneti detectorul acolo. Putem face teste - avem pistol radar in dotare :). Sunati-ma la 0722.87.99.87 (intre 10 si 18) si gasim o bucata de drum mai dreapta si mai libera pe care sa "tragem". Daca nu merge cum trebuie (depinde de la marca la marca) singura solutie ramane intr-adevar un detector in bara. Ne sosesc acum din state niste Bel 975R la pret foarte bun.
Power to the people !
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Pentru ca tot vin sarbatorile ::P , Ciprian vine cu urmatoarea oferta:

Cine vrea sa testeze un anume tip de detector, pentru o zi, un week-end o poate face incepand de azi.
Tot ce trebuie sa faceti este sa il sunati si sa mergeti la magazin unde in baza unei hartii veti putea testa detectorul!!

Singura restrictie este aceea ca nu puteti lua mai mult de un detector o data, si nici sa-l tineti mai mult de 2-3 zile, dar acestea sunt detalii pe care le stabiliti cu Ciprian!
Imagine
Pac
Numar Inmatriculare: B-95-AFU

Mesaj de Pac »

O idee foarte buna. Sincer, eu am luat Bel-ul meu dupa ce in prealabil testasem o saptamana un Cobra.
N-am semnatura, eu semnez anonim...
http://paculet.wordpress.com/2008/12/18 ... aordinara/
gabit

Mesaj de gabit »

Salut
Am un C4 Grand Picasso (2008) si am probleme cu detectorul de radar din cauza parbrizului atermic. A facut cineva teste pentru a vedea care este zona fara protectie atermica la acest model? In mod normal ar trebui sa fie o astfel de zona pentru tichetele electronice (abonamente) de autostrada.
Cu GPS-ul nu am probleme desi am inteles ca sunt unele modele care nu au semnal corespunzator.
In cazul in care nu ati identificat o zona care nu este atermica, se pot gasi detectoare radar modulare wireless? Ar fi mult mai interesante decat sa trag fir de afara pana la display-ul din masina.
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Salut, gabit!

Suna-l te rog pe Ciprian si daca ai timp fa niste teste cu el. Iti pune la dispozitie un pistol radar, si vedeti ce merge si ce nu la masina.
De asemenea astepta si nici beltronicsuri modulare la preturi bune.

Daca nu ai timp de teste, ia un detector care ti-l recomanda el la teste pentru o zi, 1 week-end si vezi cum se comporta
Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Maine dimineata lucrati? :D
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ai nr meu suna`ma maine dupa 13 :mrgreen: si ti-l dau pe al lui Ciprian. totusi e duminica maine si nu cred ca lucreaza nimeni mai ales dupa Anul nou
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

psh-ul a ramas pe vechiul orar, in care se lucreaza si duminica...
trebuie inteles, dupa sarbatorile astea :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

am avut de facut vreo 750 de km azi si am sperat ca primesc si eu un cadou :D
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”