Car holder iPphone

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
acondrea
Halatu' cat e halatu'.

Car holder iPphone

Mesaj de acondrea »

Ma intreseaza si pe mine un holder din ala cu ventuza pentru masina si sa fie din ala mai finut si fara brate reglabile.
Imagine
Mi-am achizitionat un samsung i900 si pentru ca 'este prea nou modelul', nu exista inca holder original pe la noi, iar in afara este 50 eur +transport.
Dupa multe cautari am vazut ca modelul facatura de holder pentru iPhone se potriveste si la samsungul meu.
Acum daca nu ma insel, duminica la intalnire, parca am vazut la cineva asa ceva, insa nu am apucat sa intreb de unde il are ptr ca eram cu startul concursului.
Intrebarea mea este, pe unde pot sa gasesc de cumparat asa ceva, ca pe net nu am gasit decat la niste preturi de 60-70 de RON (pret usor exagerat, zic eu), iar cei cu 30 de RON nu aveau pe stoc.
Daca stiti niste locatii sau aveti idee pe unde as putea gasi as ramane profund recunoscator.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”