Vand Nokia N95, argintiu, sigilat, nou, garantie 2 ani. Telefonul a fost primit cadou acum cateva zile, iar garantie este valabila tot de atunci. Telefonul nu a fost utilizat niciodata!!! Ofer bonus un card SD 512MB pentru el.
General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Display Type TFT, 16M colors
Size 240 x 320 pixels, 2.6 inches
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), Monophonic, True Tones, MP3
Card slot microSD (up to 2GB), hot swap
- 160 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 32, 296 kbps; DTM Class 11, 236.8 kbps
3G HSDPA
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
Bluetooth Yes, v2.0, A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0, Pop-Port
Features OS Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Camera 5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary CIF videocall camera
- Built-in GPS navigation
- Installed Maps application covering over 100 countries
- Dual slide design
- MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA player
- 3.5 mm audio output jack
- TV out(cable included)
- Stereo FM Radio
- Office document viewer
- Push to talk
Battery Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)
Stand-by Up to 220 h
Talk time Up to 6 h 30 min
Telefonul merita vazut!!!
Pret: 1100 RON, usor negociabil
Contact: 0723.326.884 sau bogdan311aa@yahoo.com sau YM: bogdan311aa
Vand Nokia N95 - super pret
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
bogdan_nedelcu
Vand Nokia N95 - super pret
C4 Coupe 1.4 16v 90CP, jante Oz Titan 16'', folii, stopuri Lexus style black, praguri interioare, muffler tip, eleron tip VTS - CT 30 FRT
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Vand Nokia N95 - super pret
Pai atunci,pune o poza ca sa-l vedem.bogdan_nedelcu scrie:Vand Nokia N95,.......Telefonul merita vazut!!! ......
Ultima oară modificat Vin Oct 24, 2008 9:03 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: Bogdan 98, stim cum arata N95, ne intereseaza insa cum arata telefonul pus in vanzare.
Motiv: Bogdan 98, stim cum arata N95, ne intereseaza insa cum arata telefonul pus in vanzare.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
bogdan_nedelcu
Fac o poza reala a telefonului si o postez maine, cel tarziu... 
C4 Coupe 1.4 16v 90CP, jante Oz Titan 16'', folii, stopuri Lexus style black, praguri interioare, muffler tip, eleron tip VTS - CT 30 FRT
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
e blocat pe vreo retea? daca da atunci care?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
bogdan_nedelcu
E blocat in Vodafone, dar daca asta este o problema...se rezolva. Revin maine cu poze ale pachetului si telefonului
-
bogdan_nedelcu
Nu ma indoiam ca lumea nu stie cum arata N95, dar m-am gandit ca poate cineva vrea sa il vada chiar pe cel care il cumpara, sa se convinga ca e nou. 
Oricum, merci pentru pozele uploadate.
Oricum, merci pentru pozele uploadate.
Ultima oară modificat Vin Oct 24, 2008 11:41 pm de către Dan pasare, modificat de 3 ori în total.
Motiv: kokaa eu ti-am sters postul!!! te rog din tot sufletul sa nu mai postezi aiurea!!! eu chiar tin la aceasta sectiune ..Bursa...de ce trebuia sa pui tu o poza de pe net cu N 95??? Chiar crezi ca numai tu stii cum arata si restul nu???
Motiv: kokaa eu ti-am sters postul!!! te rog din tot sufletul sa nu mai postezi aiurea!!! eu chiar tin la aceasta sectiune ..Bursa...de ce trebuia sa pui tu o poza de pe net cu N 95??? Chiar crezi ca numai tu stii cum arata si restul nu???
-
bogdan_nedelcu
Pentru cei interesati de telefon, am scazut pretul la 1.000 RON.
Garantia telefonului este valabila 2 ANI!
Garantia telefonului este valabila 2 ANI!
-
bogdan_nedelcu
Ultimul pret pentru acest super telefon este 950 RON.