Comenzi vocale
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Comenzi vocale
Stie careva cum se folosesc comenzile vocale ? In meniu nu am nici o optiune sa inregistrez vreo comanda vocala, iar cind zic ceva nu recunoaste nimic. Trebuie sa vorbesc in engleza ? Iar optiunile le recunoaste el ?
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Comenzi vocale
Din cate stiu comenzile vocale sunt pe navigatia aia mai smechera (adica aia cu hdd)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu e doar pe ala. Si eu am. In blocul de comanda de pe volan din stinga jos am un buton pt comenzi vocale. Cind apas pe el orice i-as zice nu recunoaste sau nu executa. Trebuie sa il rog frumos ?
Sau alta faza. L-am pus sa imi citeasca sms-urile. Sa vedeti ca a descoperit o noua limba.
In viata mea nu am auzit limba aia desi meniul e in engleza. Pe ecran imi aparea mii de heroglife si aia vorbea intr-un fel de japoneza. E ciudat rau.
- Deese
- Omul cu plasticele
Si eu am acele butoane pe volan, dar nu inseamna ca am si functia 
Tu cand apesi pe buton, iti apare ceva pe ecran ? De genul 'speak now' ?
Tu cand apesi pe buton, iti apare ceva pe ecran ? De genul 'speak now' ?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Cum ai si tu butoanele alea ca tu ai doar 2 blocuri de comenzi pe volan. Si intr-adevar imi zicea ceva de genu "speak now" si dupa aia ceva de genu ca nu recunoaste comanda.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Deese
- Omul cu plasticele
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Bineinteles ca am. Doar folosesc telefonul. Acum am citit in manualul radiocd-ului de pe c4 ca acel buton e pt activarea comenzi vocale a telefonului daca e conectat prin bleutooth. Dracu mai intelege ce am si ce nu pe masina asta. Trebuie sa merg la Citreon sa imi zica daca am sau nu bluetooth. Sau de ce ar pune butonul ala si sa mai si mearga daca eu nu am BT. Acum ma duc sa vad daca chiar nu gaseste telefonul prin BT.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si la tine Deese ce se intimpla cind apesi butonul ala ? Am zis ca ai doar 2 blocuri de comnada deoarece in thread-ul asta asa vad.
viewtopic.php?t=915" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=915" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
La mine nu se intampla nimic pentru ca eu mi-am pus ulterior blocul cu 4 comenzi.
Butoanele nu sunt activate din lexia la mine pentru ca eu nu am hardwareul necesar.
Butoanele nu sunt activate din lexia la mine pentru ca eu nu am hardwareul necesar.
-
baty_san
poate te ajuta asta dar tre sa vb in engleza ca sa inteleaga... ceva de genul :
apasa butonul si da- o comanda : radio dar in engleza(reidio) sau ... vezi cum e structurata acolo comanda vocala si trebuie sa mearga. La mine merge.

sper sa reusesti ca e tare asta cu comanda vocala

apasa butonul si da- o comanda : radio dar in engleza(reidio) sau ... vezi cum e structurata acolo comanda vocala si trebuie sa mearga. La mine merge.

sper sa reusesti ca e tare asta cu comanda vocala
Don't steal...goverment hates competition!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
vezi ca ptr a-ti recunoaste telefonul prin BT...trebuie sa parcurgi niste pasi.vlad scrie:Bineinteles ca am. Doar folosesc telefonul. Acum am citit in manualul radiocd-ului de pe c4 ca acel buton e pt activarea comenzi vocale a telefonului daca e conectat prin bleutooth. Dracu mai intelege ce am si ce nu pe masina asta. Trebuie sa merg la Citreon sa imi zica daca am sau nu bluetooth. Sau de ce ar pune butonul ala si sa mai si mearga daca eu nu am BT. Acum ma duc sa vad daca chiar nu gaseste telefonul prin BT.
sa ai masina oprita, sa ai doar contactul pus... nu mai stiu exact, dar te poti uita in carte
succes... la mine merge
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Oare putem face sa ne citeasca roboteii mesajele in romana ? Apropo, cei cu masinile luate din Romania aveti meniul in romana sau engleza ?
- vladut_v
Nu stiu cate limbi cunoaste sitetizatorul vocal pentru citirea SMS si pentru comenzi vocale. Posibil sa stie doar Engleza, dar la fel de posibil este sa aiba toate cele 6 sau 8 limbi de interactionare cu masina, pe care le ai si le poti schimba din meniul BC la Language. Romana singur nu e printre ele, nici la masinile luate din RO. Nici pe Mergedes nu ai Ro, poti alege din fabrica ce limba sa-ti puna pentru interactionare vocala Eng/Ger/Fr,etc. Nu si la Citroen.
Asa ca daca primesti SMS in Eng, ti-l va citit corect, altfel nu intelegi nimic. Si unele telefoane mobile, gen Nokia 6120 au cititor de mesaje, dar limbile sunt limitate la cateva.
Comnezile vocale pe care le recunoaste masina, sunt si ele limitate la cele expuse in poza, cateva randuri mai sus. Orice altceva nu va recunoaste.
Pentru echipare BT exista un manual separat cu instructiuni de folosire. La fel cum la tine, la echiparea cu unitate centrala de navigatie si telefon integrat direct cu SIM, (nu Bluetooth), presupun ca trebuie sa existe un manual separat. Pe asta trebuie sa-l soliciti cand ajungi intr-o reprezentanta Citroen !
Asa ca daca primesti SMS in Eng, ti-l va citit corect, altfel nu intelegi nimic. Si unele telefoane mobile, gen Nokia 6120 au cititor de mesaje, dar limbile sunt limitate la cateva.
Comnezile vocale pe care le recunoaste masina, sunt si ele limitate la cele expuse in poza, cateva randuri mai sus. Orice altceva nu va recunoaste.
Pentru echipare BT exista un manual separat cu instructiuni de folosire. La fel cum la tine, la echiparea cu unitate centrala de navigatie si telefon integrat direct cu SIM, (nu Bluetooth), presupun ca trebuie sa existe un manual separat. Pe asta trebuie sa-l soliciti cand ajungi intr-o reprezentanta Citroen !
C4 1.6i 16V Berlina
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Gata, am rezolvat cu comenzile vocale. Merge si datorita voua am aflat cum. Mersi mult. Ce am gasit practic intr-adevar la astea e ca pot intra in agenda mai usor cind sint la volan. Restul ... sint si alea pe acolo, dar nu cred ca o sa le folosesc prea mult. Si apropo, mie nu imi merge comenzile vocale "Help" si dupa aia sa intreb "What can i say". Cind spun "help" imi apare NO, sec
si altceva nu vrea sa zica. Tie baty_san iti merge ?