Salutare,
cum de 1 mai ne luam libere si cum suntem un club care se respecta, in urma discutiilor de pe alt subiect al meu am vazut ca sunt amatori sa plece in bulgaria. Bun am zis, atunci cum ar fi sa plecam in gasca de cat mai multe C4 ca da de nu se poate, oricum deja se simte nevoia de un suc ceva la intalniri.
Ideea sa plecam de 1 mai in bulgaria mi se pare una buna, mai ales ca suntem un club care se respecta
In afara de asta cred ca suntem primul club auto din Romania care isi face o intalnire in alta tara.
Oferta de tarife o puteti descarca direct in format PDF la http://www.e-vacanta.com/ofertaSandSTRA ... lgaria.pdf
Orice idei/sugestii/intrebari pe tema asta bagati-le direct pe forum, nu pe PM ca ii intereseaza pe toti.
Nu ma intrebati de alte statiuni ca doar pe astea am contracte directe in Bulgaria si implicit doar pe astea pt baga discount. Oricum e de unde sa alegem
am schimbat pollul, sa alegem hoteluri [/b]
Ultima oară modificat Lun Mar 12, 2007 8:07 pm de către silvius, modificat de 6 ori în total.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
inteleg... o sa pun o descriere pentru fiecare statiune in parte... ideea e ca in pdf sunt si pozele hotelurilor plus tarifele de catalog la care am spus ca pun discountul.
Orice intrebari va vin in cap le puneti aici si va raspund ca asta fac zilnic
stabilim de comun acord cand plecam sau plecam in zile diferite, nu are importanta. Important e sa stam acolo vreo 2 seri macar sa ne distram/parade de c4, chestii....
Unii pot veni mai repede si pot sta mai mult, altii mai putin, in functie de libere.
Sunt hoteluri la tarife joase cu all inclusive de ex. care sunt super.
Stiu ca e ceva inedit pe un club auto, dar noi suntem aia alive with technology
OK,
descrieri succinte ale statiunilor.
Am sa introduc si o statiune noua, va spun cand actualizez PDF-ul NISIPURILE DE AUR – este una din statiunile specifica litoralului bulgaresc, unde ploua putin, iar caderile abundente de zapada sunt extrem de rare. Combinatia dintre nisipul fin si auriu, apa limpede precum cristalul si vegetatia abundenta constituie punctul de atractie pentru turistii din toata Europa. Statiunea este la 17 km de Varna. Plaja este lunga de 3,5 km si lata pe alocuri pana la 100 m. Temperatura medie pe timp de vara este de 27 - 30C iar temperatura medie a apei este de 25– 28C. Hotelurile sunt in proportie de 95% nou construite sau renovate in ultimii 3 ani, de o calitate deosebita oferind servicii excelente turistilor de toate nationalitatile.
Este o statiune preferata atat de familii cat si de catre tinerii ce au numeroase posibilitati de distractie. Din excursiile organizate pe litorarul Bulgariei, va recomandam sa participati la o Croaziera a Piratilor, sau o vizita la Nessebar – un orasel antic foarte bine conservat, de o frumusete rapitoare.
ST. KONSTANTIN & ELENA – prima statiune de vara din Bulgaria, situata la 10 km de Varna, inconjurata de un minunat parc. Hotelurile noi, de o calitate excelenta beneficiaza de izvoarele de apa minerala, in statiune fiind numeroase piscine cu apa termala.
SUNNY BEACH – magnetismul intrinsec al acestei statiuni a reusit sa atraga pana acum mai mult de 8 milioane de turisti, din toate colturile lumii. Cu totii se simt foarte bine aici, pentru ca marea si soarele sunt generoase cu toata lumea.
Statiunea este situata in partea de sud a Bulgariei la 30 km sud de orasul Burgas. Amplasata intr-un golf splendid intreaga statiune are forma unui semicerc. Partea de nord a statiunii este flancata de ultimele inaltimi ale muntilor Balcani unde se creaza o armonie incantatoare a formelor de relief. Partea de sud iese in evidenta prin apropierea de anticul oras Nessebar – monument istoric si arhitectural al Bulgariei si al culturii mondiale.
Plaja are lungimea de 8 km si latimea de 30 – 60 m. Hotelurile numeroase, de la 3* - 5*, sunt pentru toate tipurile de turisti.
NESSEBAR este unul dintre cele mai vechi orase din Europa amplasat intr-o mica peninsula, in apropiere de cea mai mare statiune din Bulgaria – Sunny Beach. Orasul a fost martorul dezvoltarii de-a lungul timpului a catorva civilizatii, cele peste 40 de biserici, constituind unul dintre cele mai puternice centre ale ortodoxiei in aceasta parte a Europei. In acest oras pot fi intalnite unele dintre cele mai bine conservate cladiri din Evul Mediu. Indiferent in ce statiune din Bulgaria alegeti sa petreceti concediul – o excursie la Nessebar nu trebuie neglijata. Aflat pe lista UNESCO, pentru cladirile sale foarte bine pastrate, la Nessebar va recomandam si o cina la un restaurant cu specific bulgaresc, admirand in acelasi timp o priveliste unica[/b]
S-au schimbat tarifele la H. Elena din Nisipuri, in sens nasol, prin urmare sariti-l, asta daca nu vreti sa stati 4 nopti.. o sa modific PDF-ul pana maine - sambata
Restul ramane la fel.
Hotelurile cele mai cerute pana acum pentru 1 mai sunt la Nisipurile : LTI-Berlin (ambele) si H. Elena
Am sa va tin la curent cu cele pentru care nu o sa mai am locuri.
Ca locatie, Nisipurile de Aur, e un loc k lumea, cele mai multe lanturi hoteliere fiind prezente acolo.
Poate la intalnirea de pe 17 discutam mai multe cu tarifele in fata sa nu ne trezim ca ne punem cortul in fatza la Kempinski
cum cei mai multi au spus Nisipurile de Aur + 1 nu conteaza, si avand in vedere asezarea/faima, eu spun sa mergem la Nisipurile de Aur.
Seara o sa schimb poll-ul pe hoteluri.
Incepand de joi pun lista cu cei care merg si cate camere ia fiecare.
Putem sta la hoteluri diferite, evident.
Eu, cel mai probabil 2 camere , sigur la LTI