O intrebare.....
de ce cand deschid o usa din interior sau de afara din telecomanda.. mi se deschide si portbagajul ?
va multumesc
deschidere portbagaj
- MARIUS
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: deschidere portbagaj
daca te referi ca de ce poti sa dechizi portbagajul e normal..se decupleaza inchiderea centralizata..daca ti se deschide adica sare...atunci ai o problema.
in primul caz e normal....ce spun pt ca daca deschizi usa, e posibil sa ai nevoie sa deschizi si portbagajul...
astept sa imi spui ce si cum.
in primul caz e normal....ce spun pt ca daca deschizi usa, e posibil sa ai nevoie sa deschizi si portbagajul...
astept sa imi spui ce si cum.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- MARIUS
multumesc pentru raspuns....intradevar...exprimarea corecta e "sare"...dar nu intotdeauna...ma gandeam ca e vreo setare ceva
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
daca sare, atunci cred ca ai o problema...sau ai deschidere din telecomanda, cum are Peugeotul...nu stiu daca c4 are....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
Buzz
aceasta este o problema pe care am avut'o si eu si alti posesori de C4.
portbagajul "sare" datorita faptului ca microintrerupatorul portbagajului este inca apasat de clapeta de deschidere;clapeta nu revine pentru ca din constructie ea sta sprijinita pe doua rahatzele de plastic pe post de arc (cand se rupe unul sau chiar amandoua clapeta nu revine la pozitia initiala si nu elibereaza microintrerupatorul)
rezolvare : mergi la ats sau pui doua bucatele de cauciuc la capetele clapetei( trebuie demontat cam tot prin spate...)
portbagajul "sare" datorita faptului ca microintrerupatorul portbagajului este inca apasat de clapeta de deschidere;clapeta nu revine pentru ca din constructie ea sta sprijinita pe doua rahatzele de plastic pe post de arc (cand se rupe unul sau chiar amandoua clapeta nu revine la pozitia initiala si nu elibereaza microintrerupatorul)
rezolvare : mergi la ats sau pui doua bucatele de cauciuc la capetele clapetei( trebuie demontat cam tot prin spate...)
1.6i 16v "berlin" negru U.J.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
am si eu probleme .. se rezolva cu unu nou.MARIUS scrie:O intrebare.....
de ce cand deschid o usa din interior sau de afara din telecomanda.. mi se deschide si portbagajul ?
va multumesc
uite aici topic viewtopic.php?f=61&t=1921" onclick="window.open(this.href);return false; (cind ploua am probleme la portbagaj)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;