Cazare Vatra Dornei

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Cazare Vatra Dornei

Mesaj de commandorsteel »

din motive obiective, trebuie sa ma duc saptamana viitoare la Vatra Dornei :(
as vrea sa intreb pe cei care au fost pe acolo daca recomanda o pensiune ceva... cu parcare ptr autobuz + remorca aferenta
as dori ceva la vreo 4 margarete sau ce sunt alea ... intr-o zona frumoasa de unde as putea sa plec in drumetii cu atv-ul :|
consoarta a gasit cateva pensiuni: Poiana Izvoarelor, Le Baron, Katerina..dar nu stiu pe care sa o aleg. ar fi deosebit ca , gazdele sa fie primitoare ... etc

multumax
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
b-10-ake

Re: Cazare Vatra Dornei

Mesaj de b-10-ake »

M-am uitat si eu si am gasit ceva de genul Pensiunea cu ceas care mi s-a parut interesant
Intra la ei pe site http://www.pensiuneacuceas.ro" onclick="window.open(this.href);return false; parca si vezi acolo.
Eu vroiam sa merg acolo in saptamana 3-10 octombrie dar m-am hotarat pana la urma pentru valea jiului.
Ai si o sectiune cu ce poti face acolo si mi se pare ca poti inchiria si atv-uri de la ei.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

b-10-ake scrie:..... se pare ca poti inchiria si atv-uri de la ei.
Nu e nevoie,il are pe al lui :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel

b-10-ake scrie:M-am uitat si eu si am gasit ceva de genul Pensiunea cu ceas care mi s-a parut interesant
Intra la ei pe site http://www.pensiuneacuceas.ro" onclick="window.open(this.href);return false; parca si vezi acolo.
Eu vroiam sa merg acolo in saptamana 3-10 octombrie dar m-am hotarat pana la urma pentru valea jiului.
Ai si o sectiune cu ce poti face acolo si mi se pare ca poti inchiria si atv-uri de la ei.
pai...poate te razgandesti si bagi totusi o vatra dornei...
si eu vreau sa plec de vineri...pana duminica....
in privinta atelajului cu 4 roti...vb lui pasare... il am pe al meu :D... si il car peste tot pe unde-i de urcat pe munte.
am crezut ca cei din moldova (iasi....suceava) au fost prin zona si-mi pot da ceva lamuriri :wink: cu privire la o locatie buna si papica de asemenea.
multumax...oricum

ps.. arata bine pensiunea aia fara ceas :mrgreen:
in plus... trebuie sa ma primeasca si cu fata mea, prietena cea neagra a lui bogdan :D
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

commandorsteel scrie: pai...poate te razgandesti si bagi totusi o vatra dornei...
si eu vreau sa plec de vineri...pana duminica....
in privinta atelajului cu 4 roti...vb lui pasare... il am pe al meu :D... si il car peste tot pe unde-i de urcat pe munte.
am crezut ca cei din moldova (iasi....suceava) au fost prin zona si-mi pot da ceva lamuriri :wink: cu privire la o locatie buna si papica de asemenea.
multumax...oricum
stii ca populatia de C4 e destul de mica pe accolo.
sau ma rog ... sint putini forumisti de zona respectiva

in Suceava iti recomand o pensiune unde se papa "moldovineste" : la intrarea dinspre Falticeni , pensiunea "leaganul Bucovinei" . Noi am fost bine primiti si ospatati akolo.

in rest nu stiu ce detalii sa ti mai dau ca nu am ajuns asa "sus pe harta"

Zile cu soare si odihna placuta (activa).
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://www.popas.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;

eu la asta am stat...nu e Vatra Dornei desi nu cred ca ai ce face pe acolo...aici esti intre toate manastirile misto...patronul are vise mari cu ATV, Partie etc etc
commandorsteel
PowerSteel

multumax..
am reusit pana la urma sa fac rezervare la pensiunea katerina (http://www.pensiunea-katerina.ro/) singura care ma primea cu fata...
in rest, la Le baron nu ma primeau cu fata, iar la poiana izvoarelor era o nunta si era ocupata toata.
mai era ca optiune... care mie mi-a placut f mult: hotel alpin, dar nu a vrut nevestu, ptr ca vroia la pensiune :((
in fine..... sper sa iasa bine [-o<
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

sa ne multumesti cu poze !
si poti sa pui poze si cu aia mica ... cred ca e o scumpete !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

commandorsteel scrie:multumax..
am reusit pana la urma sa fac rezervare la pensiunea katerina (http://www.pensiunea-katerina.ro/) singura care ma primea cu fata...
in rest, la Le baron nu ma primeau cu fata, iar la poiana izvoarelor era o nunta si era ocupata toata.
mai era ca optiune... care mie mi-a placut f mult: hotel alpin, dar nu a vrut nevestu, ptr ca vroia la pensiune :((
in fine..... sper sa iasa bine [-o<
cred ca la Alpin era o alegere mai buna. Pensiunea Katerina e la strada. Oricum, strada la care e (str. Transilvania, parca asa ii zice), e o strada bombardata. E bine totusi ca s-au apucat de asfaltat si cine stie, poate o refac si pe aia. niste prieteni si-au luat un apartament la alpin pe 1 ianuarie si a fost super ok. eu am stat la bunici/unchi. :D

sunt cateva pensiuni foarte dragute in zona Dorna Candreni, drumul spre Calimani - parcul national, spre Iacobeni, la Rotunda (pasul)... si la Poiana Zanelor (http://www.poianazanelor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;) aflat in apropiere de Rodna...

drumul intre Vatra Dornei si Bistrita e lux cu exceptia unei portiuni dupa ce treci de pasul tihuta, de vreo 10 km care e decopertata, dar poti rula cu 40-50km/h lejer, chiar daca nu e asfaltat, nu sunt gropi. cel putin portiunea de la Pasul Tihuta spre Vatra Dornei a fost proaspat asfaltat, drumul largit, de mergi pe acolo cu 100km/h chiar si in curbe. e o senzatie pe care in putine locuri o ai. curbe, urcari si coborari la 100km/h :)
drumul Vastra Dornei - Suceava e inca dezastru in sensul ca nu mai sunt multe gropi, dar se lucreaza mult si faci cam 2 ore pe un drum care ar trebui sa il faci intr-o ora. Vatra Dornei - Bicaz e un drum ok, desi drumul e cam prost, mai sunt gropi, unele acoperite, altele nu, portiuni mari cu placi de beton fara asfalt. in zona Bicaz sunt multe denivelari din cauza alunecarilor de teren.

dar in rest peisajele sunt magnifice.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
commandorsteel
PowerSteel

multumesc de sfaturi.
deci...pana la urma pe unde sa o iau?... venind din bucale?
sa se tina cont de faptul ca o sa plec pe la pranz :(... ptr ca ... muncesc pana pe la 1-2 :(
ImagineImagine
Imagine
spooky

Mesaj de spooky »

commandorsteel scrie:multumesc de sfaturi.
deci...pana la urma pe unde sa o iau?... venind din bucale?
sa se tina cont de faptul ca o sa plec pe la pranz :(... ptr ca ... muncesc pana pe la 1-2 :(
ia-o pe Bicaz. e relativ ok si ajungi repede. (depinde cum mergi poti face Bacau - Vatra Dornei, via Piatra Neamt-Bicaz-Brosteni in 3 ore).

drumul E85 e super ok pana in apropiere de Falticeni, mai precis pana la Gura Humorului, de unde incepe distractia: semafoare, portiuni ingustate unde trebuie sa cedezi trecerea sau invers. luand in considerare ca e vineri, posibil sa ai un volum de trafic considerabil ceea ce o sa te faca sa pierzi mai mult de 2 ore.
Campulung - Mestecanis e cam terminata.
exista o varianta ocolitoare: Campulung - Suceava prin Sucevita, Radauti. drumul e mai lung cu circa 40 de km, dar e mai frumos si asfaltul foarte bun. plus manastirile de pe traseu. din cauza faptului ca traversezi mai multi munti, pe acest traseu faci cam aproape 2 ore.
Mestecanis - Iacobeni, o portiune decopertata de cativa kilometri, se lucreaza intens pe acolo, semafor. nu pierzi mult timp pe portiunea respectiva.
commandorsteel
PowerSteel

merci de informatii.
tinand cont ca plec destul de tarziu din bucale.... nu prea o sa am timp in ziua aia de manastiri... sau de admirat privelisti :(
tot ce vreau este sa ajung relativ repede si pe un drum bun, mai ales ca o sa am remorca in spate cu tractorasu :D

ps. normal ca o sa pun poze, numai timpul sa fie bun :D si sa nu se roage ....pasare sau aiurica... sa fie altfel :evil:
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

stefane .. drumu stiut e cel mai bun !
intr adevar E85 e varianta buna !
totusi ti as recomanda sa iesi in Bacau de pe E85 si sa mergi spre Piatra Neamt - TG Neamt - apoi spre Falticeni (segmentul asta il poti face in 2 ore de mers tare , sushea buna ptr aftobuz ) , inainte de Falticeni faci stanga spre Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Vatra Dornei (de segmentul asta chiar nu stiu sa ti cum mai sta la calitate)
commandorsteel
PowerSteel

ok... am notat.
multumax :mrgreen:
ImagineImagine
Imagine
spooky

Mesaj de spooky »

Mr_kokaa scrie:stefane .. drumu stiut e cel mai bun !
intr adevar E85 e varianta buna !
totusi ti as recomanda sa iesi in Bacau de pe E85 si sa mergi spre Piatra Neamt - TG Neamt - apoi spre Falticeni (segmentul asta il poti face in 2 ore de mers tare , sushea buna ptr aftobuz ) , inainte de Falticeni faci stanga spre Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Vatra Dornei (de segmentul asta chiar nu stiu sa ti cum mai sta la calitate)
Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Brosteni - Vatra Dornei = 215 km (recomandare)

Bacau - Roman - Tg Neamt - Brosteni - Vatra Dornei= 240 km

Bacau - Piatra Neamt - Tg Neamt - Brosteni - Vatra Dornei = 235 km

Bacau - Piatra Neamt - Tg Neamt - Gura Humorului - Vatra Dornei = 243 km

Bacau - Roman - Gura Humorului - Vatra Dornei = 230 km.

scuze, dar il ocolesti asa. ca sa ajungi in Gura Humorului poti sa o iei direct prin Roman pe E85 pana la Gura Humorului ai sosea intinsa, si nu prin Piatra Neamt - Tg Neamt. si cum am am zis, din Gura Humorului pana in Vatra Dornei, faci pe putin 2 ore din cauza lucrarilor, plus ca drumul e prost.

am trecut pe acolo acum 2 saptamani. si am fost nevoit sa fac segementul vatra dornei - suceava de 2 ori dus-intors. si in final cand am venit spre bucuresti am luat-o prin brosteni-bicaz-bacau...
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”