commandorsteel scrie:multumax..
am reusit pana la urma sa fac rezervare la pensiunea katerina (
http://www.pensiunea-katerina.ro/) singura care ma primea cu fata...
in rest, la Le baron nu ma primeau cu fata, iar la poiana izvoarelor era o nunta si era ocupata toata.
mai era ca optiune... care mie mi-a placut f mult: hotel alpin, dar nu a vrut nevestu, ptr ca vroia la pensiune

(
in fine..... sper sa iasa bine

cred ca la Alpin era o alegere mai buna. Pensiunea Katerina e la strada. Oricum, strada la care e (str. Transilvania, parca asa ii zice), e o strada bombardata. E bine totusi ca s-au apucat de asfaltat si cine stie, poate o refac si pe aia. niste prieteni si-au luat un apartament la alpin pe 1 ianuarie si a fost super ok. eu am stat la bunici/unchi.
sunt cateva pensiuni foarte dragute in zona Dorna Candreni, drumul spre Calimani - parcul national, spre Iacobeni, la Rotunda (pasul)... si la Poiana Zanelor (
http://www.poianazanelor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;) aflat in apropiere de Rodna...
drumul intre Vatra Dornei si Bistrita e lux cu exceptia unei portiuni dupa ce treci de pasul tihuta, de vreo 10 km care e decopertata, dar poti rula cu 40-50km/h lejer, chiar daca nu e asfaltat, nu sunt gropi. cel putin portiunea de la Pasul Tihuta spre Vatra Dornei a fost proaspat asfaltat, drumul largit, de mergi pe acolo cu 100km/h chiar si in curbe. e o senzatie pe care in putine locuri o ai. curbe, urcari si coborari la 100km/h
drumul Vastra Dornei - Suceava e inca dezastru in sensul ca nu mai sunt multe gropi, dar se lucreaza mult si faci cam 2 ore pe un drum care ar trebui sa il faci intr-o ora. Vatra Dornei - Bicaz e un drum ok, desi drumul e cam prost, mai sunt gropi, unele acoperite, altele nu, portiuni mari cu placi de beton fara asfalt. in zona Bicaz sunt multe denivelari din cauza alunecarilor de teren.
dar in rest peisajele sunt magnifice.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON,
RUFOn,
UFOpedia,
Statie Meteo