Procesor sunet
-
annddyy
Procesor sunet
Ce face un procesor de sunet? Se aude mai bine cu el? Merita banii ?
Pe mine nu ma intereseaza prea mult mp3 ci sa se auda mai bine si sa nu pierd comenzile de pe volan.
Am incercat la diverse firme sa imi aduca acel adaptor pt comenzile pe volan dar nimic ...
10x
Pe mine nu ma intereseaza prea mult mp3 ci sa se auda mai bine si sa nu pierd comenzile de pe volan.
Am incercat la diverse firme sa imi aduca acel adaptor pt comenzile pe volan dar nimic ...
10x
Life begins at 4000 rpm.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Procesor sunet
Pentru adaptor comenzi pe volan, cauta Delta Electronic... mie mi-au zis ca imi aduc, ce-i drept pentru Sony (voiam sa schimb radio-cd original)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
dar tu ai schimbat HU-ul?annddyy scrie:Ce face un procesor de sunet? Se aude mai bine cu el? Merita banii ?
10x
daca vrei sa se auda mai bine, iti recomand sa schimbi difuzoarele, montezi un subwoofer si eventual schimbi si HU-ul.
in fuctie ce raspunzi, continuam discutia
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
annddyy
Am schimbat boxele, pe spate am pus niste JBL ceramice + un subwoofer JBLde 1000 w. In subw si boxe dau cu o statie JBL. Cu cd-playerul original se aude binisor, oricum e o mare diferenta fata de sistemul stock. Am montat in locul cd-playerului original un Alpine 9812RB si pot spune ca Cd-ul stock nu are nici o treaba cu sunetul (diferenta e imensa fata de Alpine). Se pierd insa comenzile pe volan si nu imi place asta. Alpine-ul nu are adaptor pt C4 din pacate.... si sincer nu gasesc acel adaptor pt comenzile pe volan nicaieri (de la nici o firma). De aceea am zis ca ar fii bine sa pun un procesor de sunet pe cd-ul stock.
Life begins at 4000 rpm.
-
annddyy
Singurele marci pe care le-as pune in locul sistemului stock al masinii ca si cd-player sunt Alpine, Eclipse, sau Pioneer (Premier)Bogdan98 scrie:Pentru adaptor comenzi pe volan, cauta Delta Electronic... mie mi-au zis ca imi aduc, ce-i drept pentru Sony (voiam sa schimb radio-cd original)
Life begins at 4000 rpm.
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Si de ce nu-ti iei Pioneer? Eu eram la un pas sa-mi comand adaptor pentru comenzile de la volan.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
annddyy
DE UNDEEEEEEEEEEEEEE???????????????muntos scrie:Si de ce nu-ti iei Pioneer? Eu eram la un pas sa-mi comand adaptor pentru comenzile de la volan.
Life begins at 4000 rpm.
- muntos
Direct de la reprezentanta Pioneer in Romania.
Da-mi un PM sa-ti dau persoana cu care m-am conversat eu pe email.
Da-mi un PM sa-ti dau persoana cu care m-am conversat eu pe email.
B-333-VTS
B-333-VTS
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
pot sa vad si eu un pretentios care a schimbat CD stock cu un sistem mai performant ?
ce pana corblui , asa mare diferenta o fi ?
cine se aboneaza ?
eu aduc muzica . cine isi pune masina la un test de sunet ?
ce pana corblui , asa mare diferenta o fi ?
cine se aboneaza ?
eu aduc muzica . cine isi pune masina la un test de sunet ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- muntos
Pai ai fost la atatea intalniri, puteai sa testezi mult si bine la mine de exemplu.
B-333-VTS
B-333-VTS
- Mr_kokaa
- Maniac
considera ma abonat ! La urmatoarea intilnire ma urc in LKK sa fac o auditie daca ma primesti.muntos scrie:Pai ai fost la atatea intalniri, puteai sa testezi mult si bine la mine de exemplu.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- eduardo_didi
- Edi Talent
eu nu inteleg cum puteti sa faceti comparatie cd-ul stok cu alte marci de cd playere gen pioneer, alpine. ala stock e o prastie ai 3 setari pe cand la celelalte ai setari de tonuri de te pierzi si multe altele si diferenta e de la cer la pamant s-a mai vb de atatea ori despre asta. asa ca mr. kokaa e o MARE diferenta.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mr_kokaa
- Maniac
1) te rog sa ma crezi .. cind conduci nu faci setari la egalizor sau procesorul de suneteduardo_didi scrie:eu nu inteleg cum puteti sa faceti comparatie cd-ul stok cu alte marci de cd playere gen pioneer, alpine. ala stock e o prastie ai 3 setari pe cand la celelalte ai setari de tonuri de te pierzi si multe altele si diferenta e de la cer la pamant s-a mai vb de atatea ori despre asta. asa ca mr. kokaa e o MARE diferenta.
asa ca ... nu vad utilitatea acestor "functii"
2) sa nu mai amintim de "Economy mode" care nu ti permite prea mult sa asculti muzica nici la volum mare si nici prea mult timp.
3) sint totusi curios sa aud cd urile mele pe o scula de asta "smechera"
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
este diferenta koka....este....
oricat ne place sa credem ca "in masina mea" se aude perfect.....nu e asa.
oricat ne place sa credem ca "in masina mea" se aude perfect.....nu e asa.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Mr_kokaa
- Maniac
lol ... si face si banii ?