C4 sedan in Europa din 2008

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

C4 sedan in Europa din 2008

Mesaj de DMX »

Din 2008 avem sedan ptr C4 in EUROPA (asta mi-a soptit-o o pasarica )
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine

sursa : http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=7861 , traduceti voi daca stiti :lol:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Si cu C5 ce-or sa faca? Ca n-o sa fie prea mare diferenta...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

C5 e altceva , uite aici :

Imagine

Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Asta poate e C5 botlift. Ca nu arata la fel, azi am stat (pentru a cita oara?!) linga unul in showroom.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Bai frate, ma uit mai bine acum, daca asta e urmatorul C5 atunci arata extraordinar!!
Oricum C5 e deja din 2002, e timpul pentru botlift+curlift.

DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

-daca va arata asa c5 , va sparge targul !!!
mituc

Mesaj de mituc »

Da!
Adica deja sint tentat sa ma uit la C5 in defavoarea unui C5 dintr-asta daca baga in el biturbo-ul ala de 2.2HDI, eventual daca biturbeaza hdi-ul de 2.7.

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Mie imi place mult ideea de sedan, in general! Imi place Loganul, ca e sedan, fara caterinca!
Nu imi place masina gen Octavia.. Pare sedan, dar e cu hayon! Detest masinile cu hayon!

C4 coupe imi place inexplicabil! :roll: Ca tot hayon are ! :lol:

C5-ul e fake, dar cred ca C4 sedan, va tine locul asteptatului face-lift! Cred ca in 2009 va fi face-lift!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Zic si io....Voi stiti ca aratarea asta (Eu ii zic doar CTriomphe ca C4 nu prea imi vine sa-i zic din motive estetice evidente.... :) ) a fost facut doar pentru piata CHINEZA ca inlocuitor la un asa numit ZX Fukang care inca se mai vindea in China in 2005???
Da!?! Deci pentru piata Chineza. 8)
http://fr.cars.yahoo.com/21022006/194/c ... chine.html
http://citroen.c4.free.fr/C-Triomphe.html

Pentru C5..tot respectul.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

-pai cica din 2008 , am avea o surpriza si pe piata europeana
onacus

Mesaj de onacus »

Foarte urat acest sedan. Am senzatia ca va cadea in fund cand ma uit la el din lateral.

Rotile alea din spate nu sunt chiar la locul lor :wink:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Spatele e urat ... si cu toate astea a castigat titlul de masina anului in China (C-Triomphe)

http://www.automarket.ro/stiri/citroen- ... -2015.html

Ce mi-ar fi placut mult sa am pe C4-le European ?! este acea consola centrala spate, cu gurile de ventilatie si ce o mai fi pe acolo !
C4 1.6i 16V Berlina
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

-o poza in care chiar imi place C4 sedan cum arata

Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Hai ca l-au aruncat si pe piata din America Latina. Notchback...Asta e un termen nou pentru mine....

4/18/2007 C4 notchback

Following the success of the C4, which has sold 530,000 units sold worldwide since launch at end-2004, Citroën is further extending its range with the launch of the C4 notchback in several Latin American countries.
A distinctively styled vehicleThe C4 notchback shape and dimensions (4.77 m long, 1.77 m high and 1.51 m wide) firmly position it as a large Grand Tourer with a dynamic personality and a distinguished, high-class presence.

The new model features all the styling cues of the Marque with its chrome chevrons and boomerang shaped head lamps. The C4 notchback flowing silhouette, cleanly drawn wheel arches, high-set body and imposing rear overhang give it impressive visual balance.Class-beating comfort and living space

The most remarkable thing inside the C4 notchback is the sheer amount of space. The C4 Sedan’s 2.71-metre wheelbase provides segment-leading living space and leg room.

The new vehicle has an impressively large, 513-litre boot (VDA standard), which has a practical 60:40 split-folding rear bench arrangement, and numerous, well-placed stowage compartments throughout the cabin.Comfort and peace of mindThe ergonomic driver’s station includes a fixed-centred controls steering wheel with all the major comfort and driving aid functions grouped in the centre, within easy reach of the driver. The user-friendly layout features easy-to-use controls for more driving pleasure and safety. The C4 notchback is fitted with equipment that is new or rare to the South American market, such as a speed limiter and cruise control, fitted standard across the range, and a scented air freshener, styled to match the dashboard design.Surefooted roadholding for safety and driving pleasure

The C4 notchback has the same running gear as the C4, a recognised leader on driving pleasure and safety.

ABS, electronic brakeforce distribution and emergency brake assist are standard on all trim levels, as are automatic hazard warning lights. ESP is available as an option depending on trim level and engine.Maximum passenger safety

The C4 notchback, built on the same platform as the C4, benefits from the same structural reinforcements. It is fitted as standard with driver airbags (shape-optimised owing to the fixed-centred controls steering wheel) and front passenger airbags, along with side airbags for the driver and front passenger and curtain airbags for front and rear occupants.A dynamic vehicle with a range of dynamic enginesDepending on the country and the trim level, the car will be available from launch with two petrol engines, the 110 bhp 1.6i 16V and the 143 bhp 2.0i 16V, which, in line with Citroën’s strong commitment to environmental protection, will be available in flex-fuel versions in Brazil. There will also be two diesel units, the 110 bhp 1.6 HDi DPFS and the 110 bhp 2.0 HDi.

Sursa: http://www.citroen.com/CWW/en-US/NEWS/N ... ICORPS.htm
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Citroen C4 Sedan pentru America Latină
Urmând succesul lui C4 din care s-au vândut începând de la sfârşitul anului 2004, 530 000 exemplare, Citroen vrea să îşi extindă raza de vânzări în câteva ţări din America Latină. Cu această ocazie au lansat noul Citroen C4 Sedan.

›Galerie foto:

Acest model va fi vândut pentru început în Argentina, unde este şi produs, urmând să fie apoi exportat în America de Sud, dar şi in Spania şi eventual in Europa de Est.
Dimensiunile noului C4 Sedan sunt foarte generoase, el având lungimea de 4.77 metri, lăţimea de 1.77 metri si înălţimea de 1.51 metri, situându-se astfel la limita superioară a clasei compacte.

Citroen C4 Sedan are un portbagaj de 513 litri, bancheta spate rabatabilă 2/3-1/3 şi o mulţime de locuri de stocare în interiorul maşinii. Nimic surprinzător având în vedere ca acest model se va adresa mai ales familiştilor care îşi doresc o berlină spaţioasă şi practică.

Dotările vor fi exact la fel ca la celelalte modele de C4. Cutia de viteze va fi şi ea la fel, ABS-ul şi controlul electronic de distribuire al forţei de frânare sunt standard la toate nivelele de echipare iar ESP-ul este opţional în funcţie de nivelul de echipare şi motorizare. Citroen C4 Sedan este construit pe aceeaşi platformă ca varianta hatchback, beneficiind de şasiul şi structura ranforsată. C4 Sedan vine standard cu airbaguri pentru şofer şi pasagerul din dreapta şi airbaguri laterale pentru ocupaţii locurilor din spate şi faţă.

Sub capotă, C4 sedan va dispune la început de două motorizări pe benzină, de 1.6i 16V 110 CP şi de 2.0i 16V 143 CP, care vor fi oferite în Brazilia şi în versiune Flex Fuel. De asemenea, vor fi disponibile şi două motoare Diesel HDI: 1.6HDi 110 FAP şi 2.0 HDi 110.
sursa http://www.informatiiauto.ro/citroen-c4 ... d1122.html
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”