Cu ajutorul colegului nostru Razvan caruia i-am ramas dator vandut , s-a facut trecerea la phpBB3!
Daca observati probleme va rog sa le semnalati in acest topic.
Mersi mult
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Inca nu am ce semnala. Felicitari pt trecere. Recomand MOD SEO pt indexarea mai rapida in motoare de cautare.
De asemenea am nishte coduri BB ce s-ar putea sa fie utile
Citroen C4 Rosu Aden 1,6 HDI 110 CP VTR pack
Opel Manta B 1979 2.0 i
Opel Manta b 1977 1.6
Felicitari,Good job
Vreau sa semnalez doua lucruri insa:
- exista 3 sectiuni ''tuning & styling''.Cred ca doua ar fi de ajuns, cele Interior si Exterior.
- Rubrica cu Service si Dealeri mi se pare prea amestecata. Cred ar trebui putin ordonate topicurile, in sensul ca toate cele dedicate service-urilor sa fie cumva separate de celelalte topicuri.
felicitari Bogdan%Venom...eu sincer mi`as dori alte culori cu un contrast mai puternic. adica alt fundal sa zicem negru sau altceva...sa fie mai diferit decat celelalte sau mai high tech..asa ca masinile noastre
...what he said!!!...
nu inteleg la ce v-a folosit trecerea.... dar in fine. Mi se pare mult mai obositoare noul layout si foarte deranjanta reclama MARE de la ProMotor (asta de la omul care este cel mai pro revizii la mugurel de pe forum)
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008 Black C4 VTS EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Bannerul este la fel ca si in versiunea trecuta, nu e nici o schimbare! Atat doar ca headerul la phpbb3.0 este mai mare!!
Se va lua in calcul si o reorganizare in header, dar cand va fi timp!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews