Luneta mica spate sparta cu un bolovan

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Luneta mica spate sparta cu un bolovan

Mesaj de Lisa »

Dragii mei dragi... tin sa va anunt ce a patit al meu rechinash in ruma cu vreo luna...cineva f binevoitor mi-a spart luneta mica spate cu ditamai bolovanul. Fara sa fure nimik, fara sa incerce sa deschida portbagajul (nu k ar si avea cum)... As dori sa precizez k asta s-a intamplat in fata blocului, la 2-2.30 noaptea, la 2 minute dua ce am ajuns acasa. Nici nu am apucat sa bag cheia in usa (stau la etajul 1) k un vecin cu insomnii a iesit pe scara blocului sa-mi spuna k mi-au spart luneta... Pot spune k le multumesc celor de la ATS pentru alarma "excelenta" fara nici un senzor de soc, si cu senzori de habitaclu care NU SE ACTIVEAZA ATUNCI KND ZBOARA BOLOVANI PRIN GEAMURI.

Tin sa precizez k il suspectez pe Hercule sa-mi fi aruncat cu bolovanul intrucat a dat atat de tare, k s-a spart luneta, a ricosat in geamul din spate pe care l-a zdrelit, si apoi in portiera de la sofer, intr-un zig zag de toata frumusetea; pentru curiosi, va pot prezenta cicatricele diseara.

Geamul s-a facut ZDRENTZE...doar stickerul mai tinea o bucatica din geam... Bolovanul a fost recuperat de pe langa schimbatorul de viteze...si abandonat de politie in fata sectiei langa un stalp de lumina... very profy.

Omniasig jos palaria...dosarul a mers superb...Providerii de lunete...doar de "bine" le-am urat. Inafara de un singur atelier vis-a-vis de liceul Iulia Hasdeu....TOTI mi-au zis k imi aduc geamul pe comanda in 2-3 sapt. L-am avut montat in 2 zile de la accident, cu tot cu dosar semnat si totul terminat.

K fapt divers...javra aia de luneta...e mai scumpa decat parbrizul dragii mei...costa 14 mil... :shock:
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Multumestele alora de la Citroen pt alarma caci tu din aia ai, nu de la ATS :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Pare tare rau ca s-a intamplat asa ...

Cateva "sfaturi" pentru cei care o mai patesc cu geamurile, parbrize, lunete: incercati AGER Service. Au aproape tot ce inseamna geam de masina. Si la preturi rezon. Am mai postat candva, la ATS mi-au cerut 14 mil si ceva maruntis pt parbriz de C1 cu montaj cu tot (si 3 saptamani pana sa vina parbrizul), la AGER m-a costat 4.5 mil cu tot cu tva, montaj, dus masina dimineata pe la 11 si la 4 jumate dupa masa am luat-o. Azi am dat telefon, maine mi-au rezolvat masina.
Cat despre alarme ... incercati alarme aftermarket, iar eu personal recomand doua: UNGO si VIPER. Stiu ca-s mai scumpe, dar isi merita banii.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Luneta mica spate sparta cu un bolovan

Mesaj de commandorsteel »

Lisa scrie:...Geamul s-a facut ZDRENTZE...doar stickerul mai tinea o bucatica din geam...
imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat.. dar vezi ca e bun la ceva si stikeru ??? :lol: iti tine geamu adunat :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

tocmai de-asta vreau sa imi acopar TOATE geamurile cu sute de stickere cu ClubC4...sa va mai vad atunci dak nu ma flashuitzi prin trafic ce scuza mai gasiti! :lol:
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
candymann

Mesaj de candymann »

estee folie antisolara sau antiefractie. cea antiefractie este clar pt ce e. faza e ca si cea antisolara ajuta nu numai pt ce este facuta.
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

@Lisa ... naspa faza cu luneta ...
banuiesc ca aveai casco si pe vandalism nu ??
poti sa mi dai si mie un nr de telefon de la agent ? (pm)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”