dupa cum s-a mai discutat , garantia extinsa trebuie semnata in primul an de garantie . Eu asa stiu . extinderea de la 2 la 3 ani se face cu vreo 200 Euro.
Intrebarea mea este : in al 3lea an de garantie se poate face extinderea la al 4lea ?
de pe site ul ATS reiese ca da
Si voi cititi si intelegeti la fel ?
[web]http://www.ats.ro/garantie.php[/web]
ce intelegeti voi din garantia extinsa ?
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
ce intelegeti voi din garantia extinsa ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
Eu am vb saptamana trecuta la ATS pt extindere si mi-a dat un pliant pe care scrie urmatoarele:
Extensia de garantie Citroen este disponibila pentru toata gama de vehicule si se activeaza automat la scadenta garantiei contractuale. In functie de limita de km puteti alege varianta garantiei extinse pe o perioada de 12 luni de la expirarea garantiei contractuale, sau pe o perioada de 24 de luni de la expirarea garantiei contractuale.
Astfel: Pt C4 pt 1 an sau in limita a 100000 km costa 1350 Ron
pt.2 ani sau in limita a 150000 Km 2800 Ron.
Am redat textual ce scrie pe pliantul primit saptamana trecuta de la ATS.
Extensia de garantie Citroen este disponibila pentru toata gama de vehicule si se activeaza automat la scadenta garantiei contractuale. In functie de limita de km puteti alege varianta garantiei extinse pe o perioada de 12 luni de la expirarea garantiei contractuale, sau pe o perioada de 24 de luni de la expirarea garantiei contractuale.
Astfel: Pt C4 pt 1 an sau in limita a 100000 km costa 1350 Ron
pt.2 ani sau in limita a 150000 Km 2800 Ron.
Am redat textual ce scrie pe pliantul primit saptamana trecuta de la ATS.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Am primit un raspuns si de la ATS .
cred ca e destul de clar da ?Daca primul proprietar a facut contract de extindere de garantie cu un an, nu se mai poate face o alta extindere.
Daca a primit ca promotie 3 ani in loc de 2ani de garantie puteti face extindere cu 1 sau 2 ani.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;