am si eu o intrebare. Cat de etans trebuie sa fie acel cheder din fata de la parbriz, unde sunt stergatoarele si pe unde ar trebui sa se scurga apa??
Am observat dupa ce am spalat`o ca apa ajunge si sub capota, pana in fata in spatele farurilor si pe acolo unde este motorasul de la stergatoare. La mine cel putin acel cheder mare de la parbriz nu este atat de etans pe geam fiindca se misca daca apas pe el.
e vreo problema??
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La toata lumea se misca, el in principiu ar trebui sa aiba rol de uluc si sa dirijeze apa in parti. Daca apa se scurge si pe sub el, si nu doar in parti, atunci ar trebui refixat.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Si eu am chederul + masca acea de la baza parbrizului total cazute. Degeaba le ridic peste geam ca tot cad
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cu alte cuvinte, nu ca ar fi normal, dar nu e grav. oricum in compartimentul motorului intra destula apa cind mergi cu masina pe carosabil ud, ce se scurge de pe parbriz nu e periculos. Desi sint chestii care ar trebui rectificate intr-un service.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)