Vreau un coupe din afara
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Vreau un coupe din afara
Dupa numele topicului va dati seama ce vreau. O sa va intrebati de ce vreau de dincolo, ca nu se stie ce e cu ea, ca e mai forjata, ca mai stiu si eu ce, dar nu am banii pt roboteii SH din Romania, asa ca prefer una mai rulata dar mai ieftina. Ma poate ajuta careva cu vreun prieten, cunostinta ce poate sa imi aduca un coupe din Franta ?
- Mihay
- Supermoderator
nu cred ca o sa gasesti mai ieftin pe afara.in fine eu am alergat cu un amic dupa c4 sh dar acum isi ia altceva nou si gasisem unul din 2005,1.6 16v vtr, negru, 45-47000km luat din romania si era a unui tip care lucreaza la Renault Tehnocentre Roumanie...la design
si vroia 8 800 eur ..avea ceva mici zgarieturi nimic de speriat. dc vrei iti dau nr ca nu e pe autovit
-
nero
- Robotizat
-
candymann
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
-
cipsone
Eu mi-am luat masina din Franta.
De fapt mi-a adus-o un mic samsarel pe care il cunosc.
Sunt la al doilea S-H de import, primul a fost din Germania, un Fiat Stilo 1.6 16V 105 CP 105k km, am mers 20k in Romania cu masina, dupa care am vandut-o. Nu am avut probleme deosebite, in afara celor "normale" modelului, dar va asigur ca nimic deosebit.
Coupe-ul are acum 110k, e 1.6 HDI 90CP, inmatr. 10.2005, varianta cheala
insa sunt kilometri reali si nu am avut nici cea mai mica problema in 10k km.
A costat cam 8300 + inmatriculare, cam 8500 cu totul.
As recomanda cu incredere, daca esti un pic atent nu te pacalesti.
Inainte sa o iau pe asta am vazut la un alt C4 import, o frumusete, dar sunt 90 % sigur ca fusese lovit bine si revopsit, desi de buna calitate.
Avea seriile la geamuri pe dreapta spate alt an fata de restul, iar vopseaua arata ciudat, era mult prea "vie"
Ideea e sa te uiti bine si sa nu te entuziasmezi foarte usor, iar daca nu te pricepi sa intrebi.
Amicul care mi-a adus-o am inteles ca e plecat in Franta sa aduca chiar un Coupe, daca te mai intereseaza, cred ca pot sa ma interesez daca chiar a adus C4 si sa va pun in legatura.
bafta la cumparaturi!
De fapt mi-a adus-o un mic samsarel pe care il cunosc.
Sunt la al doilea S-H de import, primul a fost din Germania, un Fiat Stilo 1.6 16V 105 CP 105k km, am mers 20k in Romania cu masina, dupa care am vandut-o. Nu am avut probleme deosebite, in afara celor "normale" modelului, dar va asigur ca nimic deosebit.
Coupe-ul are acum 110k, e 1.6 HDI 90CP, inmatr. 10.2005, varianta cheala
A costat cam 8300 + inmatriculare, cam 8500 cu totul.
As recomanda cu incredere, daca esti un pic atent nu te pacalesti.
Inainte sa o iau pe asta am vazut la un alt C4 import, o frumusete, dar sunt 90 % sigur ca fusese lovit bine si revopsit, desi de buna calitate.
Avea seriile la geamuri pe dreapta spate alt an fata de restul, iar vopseaua arata ciudat, era mult prea "vie"
Ideea e sa te uiti bine si sa nu te entuziasmezi foarte usor, iar daca nu te pricepi sa intrebi.
Amicul care mi-a adus-o am inteles ca e plecat in Franta sa aduca chiar un Coupe, daca te mai intereseaza, cred ca pot sa ma interesez daca chiar a adus C4 si sa va pun in legatura.
bafta la cumparaturi!
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator