C4 grey & black
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
KPOne
C4 grey & black
C4 COUPE :
-1-
Gri Aluminiu
1,4i / 90 cp
Varianta de echipare X ( aer manual, CD, pilot automat, faruri de ceata, ABS... etc)
+ praguri Citroen + manere exterior cromate + ornamente manere interior aluminiu
-2-
BLACK
1,6 HDi / 110cp
fata de primul C4 aceasta are : Clima cu 2 zone, Carkitt Bluetooth, Alarma, Senzori parcare, 4 Blocuri de comenzi, ESP... , Jante 16", kitt compartimentare portbagaj, cotiera, PAVILION VITRAT, Eleron VTS, afisaj tip c, scaune sport, bricheta, sertare bord... etc
+ capace C6 + geamuri spate fumurii + arcuri sport + antifonare
-1-
Gri Aluminiu
1,4i / 90 cp
Varianta de echipare X ( aer manual, CD, pilot automat, faruri de ceata, ABS... etc)
+ praguri Citroen + manere exterior cromate + ornamente manere interior aluminiu
-2-
BLACK
1,6 HDi / 110cp
fata de primul C4 aceasta are : Clima cu 2 zone, Carkitt Bluetooth, Alarma, Senzori parcare, 4 Blocuri de comenzi, ESP... , Jante 16", kitt compartimentare portbagaj, cotiera, PAVILION VITRAT, Eleron VTS, afisaj tip c, scaune sport, bricheta, sertare bord... etc
+ capace C6 + geamuri spate fumurii + arcuri sport + antifonare
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
YM: caponel21
Jumpy - Atlante
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
sa ti traiasca ... la multi Km fara incidente ! si fa ne si noua o poza doua !
a si cel de 1.6 e tot Coupe ?
a si cel de 1.6 e tot Coupe ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
-
KPOne
COUPEEE NORMAAAL 
Cu primul am deja 52k km
Al 2-lea avea 46k in momentul achizitionarii.. si i-am mai facut vro 2 k de atunci.
Ambele au 2 ani vechime.
O sa bag si poze cat de curand.
Una cheala " cea care o am de noua" ; cheala insemnand oricum dotari standard care nici o alta masina din categoria ei de pret nu le are cum ar fidiscuri frana spate, pilot... etc.
Eram in cautarea unei masini de aprox 10k, iar cum in zona aia se gaseau: Polo, Fiesta, Corsa, la care obligatoriu mai puneai un ABS, aer, geamuri electrice si eventual calculator de bord si ajungeai la acelasi pret, dar fara sa te apropii macar de siguranta si confortul lui C4.... si cum se pot evalua "in bani" diferentele de design
???? asa ca alegerea a fost simpla
; a trebuit sa depasesc putin bugetul...( 12800EUR) dar a meritat.
A 2-a " nou venita in familie ", avand in vedere ca se simtea nevoia de a 2-a masina si stiind acum ca C4 poate oferi si mai mult... mi-am dorit ff mult in primul rand sa fie cu pavilion, sa fie diesel (pt drumurile lungi), si alte nimicuri carora le simteam lipsa la primul C4 (cum ar fi cotiera).
De ce tot C4?
- pt ca imi place ff mult; sa fie pereche; SA NU FIE NEMTEASCA....
); Inca o consider cea mai atractiva oferta.
Si de ce nu... daca unul din dezavantajele Citroenului este ca ii scade valoare mai mult la re-vanzare fata de alte marci ... de ce sa nu profit
Cu primul am deja 52k km
Al 2-lea avea 46k in momentul achizitionarii.. si i-am mai facut vro 2 k de atunci.
Ambele au 2 ani vechime.
O sa bag si poze cat de curand.
Una cheala " cea care o am de noua" ; cheala insemnand oricum dotari standard care nici o alta masina din categoria ei de pret nu le are cum ar fidiscuri frana spate, pilot... etc.
Eram in cautarea unei masini de aprox 10k, iar cum in zona aia se gaseau: Polo, Fiesta, Corsa, la care obligatoriu mai puneai un ABS, aer, geamuri electrice si eventual calculator de bord si ajungeai la acelasi pret, dar fara sa te apropii macar de siguranta si confortul lui C4.... si cum se pot evalua "in bani" diferentele de design
A 2-a " nou venita in familie ", avand in vedere ca se simtea nevoia de a 2-a masina si stiind acum ca C4 poate oferi si mai mult... mi-am dorit ff mult in primul rand sa fie cu pavilion, sa fie diesel (pt drumurile lungi), si alte nimicuri carora le simteam lipsa la primul C4 (cum ar fi cotiera).
De ce tot C4?
- pt ca imi place ff mult; sa fie pereche; SA NU FIE NEMTEASCA....
Si de ce nu... daca unul din dezavantajele Citroenului este ca ii scade valoare mai mult la re-vanzare fata de alte marci ... de ce sa nu profit
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- Mihay
- Supermoderator
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
KPOne sa nu ma intelegi gresit. Cheala, m-am raferit ca asta e dotarea la Citroen C4, dar la nemti astea nu le gasesti la aceeasi nivel de echipare. Ai perfecta dreptate. La C4 in standard intra limitator de viteza, pilot automat, ABS, etc. Si cu toate astea e tot mai ieftina ca cele nemtesti, iar la design (la clasa ei) le chiar intrece.
-
KPOne
A.... nu ... stai linistit.. ca stiu ca e cel mai chel c4 care se vinde in RO :p dar si asa e mai mult decat satisfacator.
Am vazut ca se mai aduc C4 de afara fara proiectoare, ba chiar unele si fara banchete spate si centurile aferente; probabil facute la comanda pt firme care mai si cara una .. alta...
Am vazut ca se mai aduc C4 de afara fara proiectoare, ba chiar unele si fara banchete spate si centurile aferente; probabil facute la comanda pt firme care mai si cara una .. alta...
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
KPOne
o sa intreb fostul proprietar si-ti spun.
oricum sunt si difuzoarele schimbate... iar daca dau mai tare basul... nu mai zdrangane plasticele.
A... si nici nu prea imi dau seama ca am diesel cand stau pe loc
).
am pus poze aici : viewtopic.php?p=36934#36934
oricum sunt si difuzoarele schimbate... iar daca dau mai tare basul... nu mai zdrangane plasticele.
A... si nici nu prea imi dau seama ca am diesel cand stau pe loc
am pus poze aici : viewtopic.php?p=36934#36934
Ultima oară modificat Sâm Mai 03, 2008 10:00 pm de către KPOne, modificat 1 dată în total.
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
KPOne
- Deese
- Omul cu plasticele