c4 coupe 2.0HDI VTR pack
-
numai_silviu
c4 coupe 2.0HDI VTR pack
Haideti sa discutam aici despre acest model, in special cu posesorii lui.
Intrebari: finisajele interioare sunt aceleasi ca la tehno evolution sau vtr simplu?
scaunele sunt tot acel gris spre argintiu destul de urat in opinia mea?
gentile de 17" merita? vin cu anvelope all season sau in functie de anotimpul in care comanzi masina?
mai este disponibil acoperisul de sticla? (pe site a disparut)
alte intrebari, pe parcurs
Intrebari: finisajele interioare sunt aceleasi ca la tehno evolution sau vtr simplu?
gentile de 17" merita? vin cu anvelope all season sau in functie de anotimpul in care comanzi masina?
-
candymann
Re: c4 coupe 2.0HDI VTR pack
vine cu anvelope de vara, iar pavilionul vitrat nu este momentan disponibil. am eu o intrebare: unde ai auzit tu k se dau anvelope in functie de anotimpul in care comanzi masina?numai_silviu scrie:Haideti sa discutam aici despre acest model, in special cu posesorii lui.
-
nero
- Robotizat
Asa vin la alte marci, la Citroen vin numai cu anvelope de vara.
Eu am berlina, echipare SX Pack, deci echivalenta cu VTR Pack de la Coupe. Materialele sunt cel putin ok, am avut un greiere care s-a rezolvat la revizia de 45.000. Eu am interiorul bej+negru, arata bine (parerea mea) si s-a mentinut bine (masina are deja 3 ani si o luna, si 55.555km
). Am motorul de 1.6HDi care e foarte bun pentru clasa lui, acelasi lucru se poate spune si de 2.0HDi. Pana acum sunt total multumit de masina, iar daca s-ar pune problema sa-mi iau masina noua acum, as lua Coupe 2.0HDi VTR Pack 
Uite, ca sa-ti faci o idee:

Eu am berlina, echipare SX Pack, deci echivalenta cu VTR Pack de la Coupe. Materialele sunt cel putin ok, am avut un greiere care s-a rezolvat la revizia de 45.000. Eu am interiorul bej+negru, arata bine (parerea mea) si s-a mentinut bine (masina are deja 3 ani si o luna, si 55.555km
Uite, ca sa-ti faci o idee:
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
candymann
- vladut_v
-
nero
- Robotizat
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
nero
- Robotizat
-
numai_silviu
- vladut_v
Si la Berlina este acea reducere ... am mai spus-o inca din 13 Februarie !
http://clubc4.ro/viewtopic.php?t=1361&h ... t=reducere ... atunci probabil inca nu era actualizat suficient site-ul ...
http://clubc4.ro/viewtopic.php?t=1361&h ... t=reducere ... atunci probabil inca nu era actualizat suficient site-ul ...
C4 1.6i 16V Berlina
-
candymann
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
numai_silviu
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Masinile diesel sunt in general mai scumpe cu cel putin 2000 de euro ..... care ti amortizezi dar nu prea repede ....
Amortizatul asta depinde de foarte multi factori ....
Sa inteleg ca ai ramas pe varianta C4 2.0 HDI alb ??
good choise 
later ........ O BOY ce s-a ieftinit ......incredibil ... 20.000 de euro DDP full ful 2.0 HDI .... fara piele ca nu-mi place .... cu navigatie color si toate mofturile MISTO ........
Amortizatul asta depinde de foarte multi factori ....
Sa inteleg ca ai ramas pe varianta C4 2.0 HDI alb ??
later ........ O BOY ce s-a ieftinit ......incredibil ... 20.000 de euro DDP full ful 2.0 HDI .... fara piele ca nu-mi place .... cu navigatie color si toate mofturile MISTO ........
Ultima oară modificat Joi Mai 08, 2008 12:14 pm de către DMX, modificat 1 dată în total.
-
candymann