Vand USB Box pt Citroen si Peugeot
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
sosa
Vand USB Box pt Citroen si Peugeot
Vand USB Box pt Citroen si Peugeot. Nou, cumparat din Franta. Montaj simplu si rapid. Transforma-ti cd-playerul stoc fara mp3 intr-unul cu mp3 de pe stick, card sau orice suport storage, controller pe volan pt. ipod (melodiile sunt controlate de la volan si sunt afisate pe ecranul masinii) Ultima galagie de gadget pt. masina ta. Pret fix 240 euro la cutie. Imaginea lui aici http://mondoauto.blogosfere.it/images/c ... -thumb.jpg sau http://www.citroen-auch.com/fiches/Demo ... USBBOX.ppt . tEL 0740005683
-
nero
- Robotizat
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Scump,dom-le,scump, dincolo era mai ieftin 
Acum serios, spune-mi e nevoie de activarea functiei AUX de la radio-CD?
Acum serios, spune-mi e nevoie de activarea functiei AUX de la radio-CD?
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
sosa