C4 coupe are scut la motor?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
B52

C4 coupe are scut la motor?

Mesaj de B52 »

Salut sunt in faza finala de a-mi cumpara un C4 coupe...si ma intereseaza daca stiti ceva de scutu de motor...exista sau nu? sau daca se poate monta optional.Mercy si astept raspunsurile voastre
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Exista ca optional. Daca-l ai deja e posibil sa depinda de varianta de echipare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

diesel are standard. benzina nu...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu la a mea am scut...de plastic ce-i drept dar exista.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Cel mai bine e sa intrebi la dealer. Cert e ca daca nu are poti sa-i cumperi dupa, exista si de plastic si metalic. Din cate stiu eu majoritatea (daca nu toate) au scut de plastic din fabrica.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
candymann

Mesaj de candymann »

am in showroom un coupe si o berlina, ambele 1.6i. nu au scut. am si un 1.6 HDi coupe de drive test, iaar ala sshtiu sigur k are pt k vineri m-am bagat sub el la revizia de 2500.
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Din proprie experienta iti spun ca daca dai comanda o sa iti vina cu scut la benzina, iar daca iei de pe stoc/la oferta nu o sa aiba.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu am luat din stoc si n`am nici acum scut :(
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

scut metalic nu exista pe nicio varianta din fabrica. cele care se vad sunt numai insonorizante, acestea fiind puse pe versiunile diesel.
se poate monta ca accesoriu dupa cumparare.
dar...off the record, de 10 ani de cand reparam Citroen, nu a venit niciuna cu baia sparta, si, de aceea, nu cred ca ar trebui sa reprezinte un argument in alegerea masinii. la grupul vw, intradevar este o pb pt ca baia de ulei se taraste pe jos, dar citroen si in general cele frantuzesti nu au aceasta problema
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Pai e si logic, e cam greu sa atingi ceva cu partea aia a masinii. Daca prinzi o denivelare nasoala pe mislocul masinii ar insemna sa-ti faci bara praf ca sa ajunga si la scut.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Singura problema reala data de lipsa unui scut, fie el si de plastic, este ca in compartimentul motor intra tot felul de mizerii, moloz, praf, zapada, am gasit chiar si balega. Deci daca poti monta ulterior... il poti alege linistit pe cel de plastic, e tot ce-ti trebuie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

toata chestiunea e k Hdi-urile vin cu asha ceva, iar dc e sa comanzi asha ceva ulterior costa ceva, adik pe la 400-500 de ron. oricum chestia aia de plastic numai scut nu se poate numi. este mai degraba o aparatoare de plastic.
candymann

Mesaj de candymann »

scuturi motor: - din plastic 549.91 RON
- din tabla 684.43 RON
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

spune pana la capat vezi ca trebuie si niste elemente de prindere ptr scutul ala si costa si alea ceva .oricum mi se pare cam scump ptr o chestie care trebuia sa fie din fabrica , macar si rahatul ala din plastic ptr jegul de pe strazi.
candymann

Mesaj de candymann »

la HDi vine standard, iar din cate am vazut la benzinare nu exista. cat despre ce ar trebui shi ce nu ar trebui sa fie din fabrica citeshte mai sus post-ul lui mugurel. cat despre jegul de pe strazi, asta deja tzine de noi shi de mentalitatea noastra. k pe basculanta care baga tone de noroi pe strazi nu o vede nenea militzianu' numa' pe ala care nu are centura shi circula prin orash cu 50 km/h.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”