Poc si eu :)

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Poc si eu :)

Mesaj de citizenx »

Aseara pe la 10pm veneam de la munca pe Splai Bahlui. In dreptul ETH-ului mi-a sarit un caine in fata masinii. Aveam vreo 50km/h si l-am luat cu partea din dreapta fata. Din fericire m-am ales doar cu plasticul din jurul proiectorului spart.

Cum acusi trebuie sa fac revizia de 2 ani si in plus nu prea se cunoaste, voi amana declararea la politie inca o saptamana. Daca cineva de aici are vreo bucata de plastic din aia in plus (:D) ii sunt recunoscator. Nu prea am chef sa merg pana la Suceava pentru o bucata de plastic. Diseara voi pune o poza cu partea care imi lipseste.

Si inca ceva: stie cineva din Iasi cand se deschide service-ul la noi?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Poti merge la politie si sa spui ca ai pocnit usor un ciine, ciinele e intreg dar plasticul tau nu. Cu autorizatia de reparatie mergi la un service local (remesa e ok dar cam scump, insa cit pot sa-ti ia pe un plastic?! mi-am facut si eu masina pe la ei cind mi-a pocnit unul un far in parcare la mall sau cind am agatat scutul intr-o groapa care cu o zi inainte era plina cu pamint inghetat care la +7C s-a lasat cam 20cm - traiasca electrica).
Ciinii aia de la eth sint timpiti, nu stiu de unde au iesit ca acum o saptamina i-am vazut prima data (probabil vreun betivan de paznic de pe la textile sau eth ii tot aduna). Ultimile 2 dati cind am trecut pe acolo a trebuit sa incetinesc pina pe la 30Kmph si sa claxonez, si s-au potolit. Daca ma mai freaca mult o sa fac cum am facut cu ciinii de la mine de pe strada, m-am dat jos din masina, am fugit dupa ei si i-am batut si cu bulgari (ninsese atunci, se uita lumea de la balcoane la mine ca la urs). Acum cind imi vad masina se ascund pe dupa camioanele parcate. 8)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
banditu

Mesaj de banditu »

"Daca ma mai freaca mult o sa fac cum am facut cu ciinii de la mine de pe strada, m-am dat jos din masina, am fugit dupa ei si i-am batut si cu bulgari (ninsese atunci, se uita lumea de la balcoane la mine ca la urs). Acum cind imi vad masina se ascund pe dupa camioanele parcate"
tare faza mituc :D
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Neplacut , ce pot sa spun .
Parerea mea e s-o repari pe casco , fie sa declari ce s-a intamplat , fie sa declari ca asa ai gasit-o in parcare .

Asteptam poze ....
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Bucata ai de plastic costa 50 de lei.. Le-am luat eu mai demult - asta vara - si am dat 100 pe ambele
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Daca sunt doar un milion ..in locul tau nu as mai apela la casco .....prea mare tevatura ...si multe foi de completat ....
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

Poza cu pozna:
Imagine

Nu voi apela la asigurare. Ca oricum mai am de trecut ceva in contul lor :D Sper ca saptamana viitoare sa iau legatura cu astia de la Citroen din Iasi sa imi dea o data exacta cu deschiderea service-ului si sa imi fac programare la ei. Daca nu, voi fi nevoit sa merg la Suceava.

Va multumesc pentru sfaturi.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu vei fi nevoit sa mergi la suceava pentru plasticul ala... il poti face in oras doar ca e posibil sa trebuiasca sa astepti mai mult sa ti-l aduca (si se merita, te costa mai mult benzina pina la suceava si inapoi decit toata reparatia).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

De plasticul ala era vorba.. 50 de lei costa
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”