Dragi colegi forumisti, precum stiti (sau nu) am o problema cu jentile de aliaj care echipeaza in acest moment bolidul meu C4 si anume s-au patat si s-a dus stratul de lac protector. Am gasit unde sa le repar, dar nu pot lasa toata masina ci trebuie sa aduc doar jentile.
Asadar apelez la voi ca sa ma imprumutati cu 4 roti pentru cateva zile cat dureaza reparatia.
Nu am nici o pretentie, pot fi de iarna, de vara, pot fi uzate, doar sa le pot pune pe masina si sa merg cativa kilometri cu ele.
Va rog frumos, va cinstesc, platesc, le inchiriez, doar spuneti....
Am nevoie de 4 roti cu imprumut va rog !
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Am nevoie de 4 roti cu imprumut va rog !
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
nero
- Robotizat
- Mihay
- Supermoderator
-
pesteimputit
- custom sound systems
am vazut tarziu...
iti ofer si eu jantele mele de 17.... cu mentiunea ca nu prea poti merge cu ele pe "caldura" asta cauciucurile fiind de vara.
numarul meu il ai, astept sa ma suni sa vii sa le iei
iti ofer si eu jantele mele de 17.... cu mentiunea ca nu prea poti merge cu ele pe "caldura" asta cauciucurile fiind de vara.
numarul meu il ai, astept sa ma suni sa vii sa le iei
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK