CB careva (adica statii radio)?
-
pesteimputit
- custom sound systems
CB careva (adica statii radio)?
mai ae cineva din club statie CB pe masina? la intalnire mai vine careva cu CB?
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
Re: CB careva (adica statii radio)?
eu vreau sa imi iau statie CB... tu ai? ce model? cum l-ai montat... ma tot gandesc unde sa-l montez... la fel si antena... sugestii?pesteimputit scrie:mai ae cineva din club statie CB pe masina? la intalnire mai vine careva cu CB?
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
-
pesteimputit
- custom sound systems
eu am un president lincoln montat pe consola centrala in dreapta in fata scaunului soferului.
antena e un sirio turbo 5000 cu talpa magnetica
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
Black C4 VTS
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
se poate si ceva poze?pesteimputit scrie:eu am un president lincoln montat pe consola centrala in dreapta in fata scaunului soferului.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
-
ovidiudraganescu
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
am si eu 2 walkie-talkie-uri midland pe care le folosesc mai mult cand ies din tara cu prietenii... si nu numai.
altfel... nu vad rostu de ce as pune pe masina statie. daca nu sunt relee... tot nu o poti folosi, decat cu alti posibili posesori de statii (sau te conversezi cu militia sau firmele de paza
)
serios acum... ce faceti cu statiile montate pe masina? oricum...in oras bat cam 1 km, in cel mai bun caz..
altfel... nu vad rostu de ce as pune pe masina statie. daca nu sunt relee... tot nu o poti folosi, decat cu alti posibili posesori de statii (sau te conversezi cu militia sau firmele de paza
serios acum... ce faceti cu statiile montate pe masina? oricum...in oras bat cam 1 km, in cel mai bun caz..
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Cyclops
- Old-School
Am un amic care foloseste statia pe post de cel mai bun detector de radarcommandorsteel scrie:... nu vad rostu de ce as pune pe masina statie. daca nu sunt relee... tot nu o poti folosi, decat cu alti posibili posesori de statii (sau te conversezi cu militia sau firmele de paza)
Ex:
" - Este vreun coleg pe DN1?
- Da colegu'. Este.
- Cum e drumul intre ploiesti si Brasov?
- Pana la Nistoresti e liber ca pasarea cerului!
- Multumesc colegu
- Cu placere colegu "
Avand in vedere cati camionagii sunt pe soselele patriei... e destul de simplu sa aflii starea drumului, unde sunt filtre, unde e drumul stricat, etc. SI in plus.. la iesirile cu gasca si multe masini e un mod foarte placut si relaxant de a sta de vorba...
Eu inca nu am statie, dar vizez un Alan portabil.. cu antena externa cu talpa magnetica.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
daca nu aveti antene cu amplificare... este destul de slabut
iar ptr mine...talpa magnetica de la antena nu ma ajuta cu nimic, ptr ca am acoperisul din aluminiu
celel mai bune sunt statiile portabile. le poti folosi oriunde.
eu cand plec cu molia pe la cumparaturi (beah).. le folosesc cu succes, ptr ca nu-mi place sa stau dupa ea... si le folosesc in loc de telefon.
singura chestie .. este sa ai o frecventa a ta. in palma de mallorca... din greseala aveam pe frecventa mea : POLITIA
dupa care am schimbat frecventa si a fost ok
iar ptr mine...talpa magnetica de la antena nu ma ajuta cu nimic, ptr ca am acoperisul din aluminiu
celel mai bune sunt statiile portabile. le poti folosi oriunde.
eu cand plec cu molia pe la cumparaturi (beah).. le folosesc cu succes, ptr ca nu-mi place sa stau dupa ea... si le folosesc in loc de telefon.
singura chestie .. este sa ai o frecventa a ta. in palma de mallorca... din greseala aveam pe frecventa mea : POLITIA
dupa care am schimbat frecventa si a fost ok
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Mihay
- Supermoderator
bai astea cu frecventele de la militie e mai greu din ce stiu eu desi nu ma pasioneaza deloc. adica de cate ori am primit una noua o duceam undeva s-o traga in banda....teoretic nu prea ar trebui sa avem interferente de care ziceti voi dar nu contrazic..taximetristi am mai auzit dar pe altii nu. si oricum discutiile mentionate de mai sus sunt cam de domeniul trecutului parerea mea.cei de la rutiera au un cod ptr fiecare eveniment cum este la americani ( sa nu radeti)...oricum si eu am luat radarul ala de la Nistoresti un Seat Toledo parca albastru
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
ovidiudraganescu
statiile normale CB (de tiristi) functioneaza in 27Mhz. Taxi merge pe la 120si ceva iar politia are statiile criptate 100%
pe C4 trebuie antena exterioara, ca statia mea portabila e ecranata fff bine de tabla frantuzeasca. nu pot vb decat cu tirul de la 50metri in fatza mea.
utilitatea CB insa e indiscutabila. vreau sa vad un detector radar care-ti spune ca in satul X, la 20Km in fatza, pe partea dreapta, e un logan rosu cu geamuri fumurii, parcat pe contrasens care are radar
pe C4 trebuie antena exterioara, ca statia mea portabila e ecranata fff bine de tabla frantuzeasca. nu pot vb decat cu tirul de la 50metri in fatza mea.
utilitatea CB insa e indiscutabila. vreau sa vad un detector radar care-ti spune ca in satul X, la 20Km in fatza, pe partea dreapta, e un logan rosu cu geamuri fumurii, parcat pe contrasens care are radar
-
pesteimputit
- custom sound systems
statia CB la drum este super ok, cu conditia sa stii sa vorbesti. Setupul care il folosesc eu e super ok, cu mentiunea ca statia asta e cam ilegala (10w in CB de fabrica).
O sa radeti dar camionagii miros urgent un "conservar" cu una din asta mica daca nu stii sa vorbesti cu ei.
Pana acum combinatia statie+detector m-a scapat de tot ce inseamna radar si control, sa nu mai vorbim ca am venit de la Timisoara rupt de somn in spatele unui "coleg" care dupa ce a aflat ce si cum m-a tinut atent pana in bucuresti si m-a lasat sa ii stau in spate, ba chiar a oprit cu mine la benzinarie.
p.s
acum un an, cand ma intorceam de la Severin si am lovit janta stanga fata tot un tirist m-a ajutat cu pistolul pneumatic + aer comprimat, ca altfel veneam pana in bucuresti cu janta zdrente.
O sa radeti dar camionagii miros urgent un "conservar" cu una din asta mica daca nu stii sa vorbesti cu ei.
Pana acum combinatia statie+detector m-a scapat de tot ce inseamna radar si control, sa nu mai vorbim ca am venit de la Timisoara rupt de somn in spatele unui "coleg" care dupa ce a aflat ce si cum m-a tinut atent pana in bucuresti si m-a lasat sa ii stau in spate, ba chiar a oprit cu mine la benzinarie.
p.s
acum un an, cand ma intorceam de la Severin si am lovit janta stanga fata tot un tirist m-a ajutat cu pistolul pneumatic + aer comprimat, ca altfel veneam pana in bucuresti cu janta zdrente.
Black C4 VTS
Black C4 VTS
-
Cyclops
- Old-School
Re: CB careva (adica statii radio)?
Acum rasfoiesc si eu dupa o statie si o antena.
Statia mai mult ca sigur va fi Alan Midland 42 Multi, dar nu reusesc sa ma hotarasc la o antena.
Ma tenteaza f mult un 18-258 de la midland ( http://www.midlandradio.com/comersus/st ... oduct=5445" onclick="window.open(this.href);return false; )
Stiti ceva de ea?
Statia mai mult ca sigur va fi Alan Midland 42 Multi, dar nu reusesc sa ma hotarasc la o antena.
Ma tenteaza f mult un 18-258 de la midland ( http://www.midlandradio.com/comersus/st ... oduct=5445" onclick="window.open(this.href);return false; )
Stiti ceva de ea?