Preturi CITROEN C4

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
vladut_v

Preturi CITROEN C4

Mesaj de vladut_v »

http://www.ats.ro/model.php/10

E cumva o greseala ? 2380 Euro reducere la C4 SX Pack 2.0HDi, pret final 17.720 Euro. Fata de pretul unui C4 SX Pack 1.6HDi - 18.503 Euro !!!
Incep sa fie mai ieftine motoarele mai mari :o

Inca o remarca:

C4 X 1.4i 11.723 Euro pe site, pe cand in presa si TV e plin de spoturi cu pret incepand cu 12.699 Euro !!! (1000 Euro in plus)

Tin sa cred ca noul pret din spoturile publicitare, sa fie mana CITROEN ROMANIA, www.citroen.ro (in constructie momentan), dar de ce ar avea preturi mai mari ?
Am discutat doar despre Berlina, pentru Coupe aruncati si voi o privire.

Curios ... si nedeumerit ...
C4 1.6i 16V Berlina
hyde

Mesaj de hyde »

Pune AC si Radio Cd la 1.4 benzina si vezi care-i pretul.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Vladut, preturile care apar pe la TV si prin alte materiale promotionale sint la niste C4-uri dotate rezonabil (clima bi-zona, niste comenzi pe volan, proiectoare de ceata, etc), pe care versiunea aia care costa 2 lei nu le are (de fapt aia nici AC nu are decit poate daca-l obtii bonus de la dealer). Oricum, masinile din promotii sint super rezonabil dotate asa ca ti le recomand pe alea. Asta bineinteles daca nu vrei ceva mai potent (un 2.0hdi sx pack sau coupe 2.0i VTS).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

daca zice "preturi de la" sau "incepand de la" trebuie sa apara cel mai mic pret. ca doar asa isi promoveaza masina.
doar daca e vorba de niste echipari minime in spot, abia atunci este valabil ce zice mituc
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
msmp3

Mesaj de msmp3 »

hyde scrie:Pune AC si Radio Cd la 1.4 benzina si vezi care-i pretul.
eu zic sa mergi la un reprezentatnt sau sa iei legatura cu el pe site de exemplu cu conecsionarul Citoren din arges il poti contacta si raspu nde prompt www.cartec.ro e adresa scrii acolo si iti raspunde la itrebari cineva.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

hopa inca un reprezentat al dealerilor .O fi rau o fi bine? Sfatul meu este sa pui mesajele astea in topicul special creat ptr voi .
candymann

Mesaj de candymann »

@vladut_v te duci la cel mai apropiat sau indragit dealer shi trebuie sa te puna ei la curent cu promotiile pe care le au. acestea se pot modifica lunar sau la 2 luni, depinde de numarul shi vechimea stocului.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”