Jante aftermarket patate

Scrie răspuns
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Jante aftermarket patate

Mesaj de muntos »

Sunt un car de nervi, ma pregateam sa merg la intalnirea clubului si am zis sa curat putin masina de jeg...mai bine o lasam asa, participam si la concursul cea mai murdara masina, acum nu mai merg nicaieri, mi-a pierit tot cheful de iesit :(
Intr-un cuvant: mi s-au patat jentile, pe portiuni mai mici sau mai mari a sarit lacul si s-a infiltrat murdarie care nu mai iese !
Ce pot sa fac ? Presupun ca eu nimic, am citit repede pe ici pe colo si am inteles ca trebuiesc duse undeva unde sa dea jos lacul, sa le curete si apoi refacut stratul de lac.
Este corect ? Stie cineva unde se face asa ceva ?
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Da, se repara.
Intai se sableaza pe urma se baga in baia de ce vrei tu sa pui pe ele.

PS: dar cum a sarit asa pe toate?
Sigur nu a vrut cineva sa iti faca rau ?
muntos

Mesaj de muntos »

Nu cred ca le-a facut cineva ceva, doar ca in urma excursiei prin strainatate cred ca materialul antiderapant aruncat pe autostrazi a atacat jantele.
Acum, m-am apucat sa frec putin intr-o portiune cu CIF si se curata, dar intai se ia un strat subtire ca de gheata (cred ca este lacul) si suprafata din oglinda devine mata :(
Jantele sunt in 2 culori, nu prea inteleg cum ar putea fi bagate in baie.
http://wolfrace-alloy-wheels.co.uk/wolf ... ew/93/111/
B-333-VTS
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Tocmai asta e unul din motive pentru care exista jenti de 150EUR bucata si jenti de 500EUR bucata
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Nu prea ai ce sa ii faci...
muntos

Mesaj de muntos »

Adrian scrie:Nu prea ai ce sa ii faci...
Nu se poate deloc, sau nu pot eu ci trebuie sa le duc la o vopsitorie specializata?
B-333-VTS
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Daca nu se observa prea tare eu zic sa le lasi asa... Nu incerca sa le modifici- vopsesti! E greu sa iti vezi munca distrusa, dar tocmai de aceea poti invata ceva.. Iarna, circula cu alt set de roti, caci sunt alte conditii de mers..

Eu cand am fost in DE, mi-am luat un tub cu spuma care se dadea pe gume sa luceasca frumos... Ei bine, solutia aia, cand a ajuns pe jante, le-a patat si nu a iesit! Am vandut rotile asa..

Le-am luat pe astea pe 18, care nu se prezinta deloc bine, mai ales acum, cand din cauza solutiilor de pe sosea au inceput sa rugineasca pe buza aia cromata. Acum, am vb cu cineva si mi-a promis ca la primavara o sa mi le repare - adica o sa le vopseasca calumea! Le-am vopsit in iarna asta, dar nu le-am dat cu lac si vopseaua a inceput sa sara!

Oricum, am incredere in omul meu, caci practic el mi-a facut toata masina, cap-coada - din pasiune... Sunt convins ca vor iesi impecabil, caci si el este un perfectionist!

Acum, muntos, eu zic sa nu agiti cu vopsitul, caci nu mai poti scoate nuanta de pe jante, caci nu stii codul de culoare.. In plus, trebuie matuite, date cu fuler, bagate la 100 grade 1 ora, date cu lac.. Nu o sa iti mai iasa la fel niciodata!

Eu ma agit cu ale mele, caci sunt pe 18, si sunt destul de scumpe unele noi, mai ales modelul meu... Am mai dat si vreo 450 de lei pe flanse, prezoane, 600 pe arcuri..

Eu zic ca daca nu suporti sa mergi cu ele asa, sa iti iei altele noi, si pe acestea se le vinzi, macar sa iti scoti 1/2 din pretul lor de noi! Iar asta a fost numai din vina ta, ca ai mers iarna cu ele... Ma rog, nici nu aveai de unde sa stii! Mai ales ca la drum lung, jegul parca se sudeaza de roti :(

Succes!
muntos

Mesaj de muntos »

Man, dar de ce sa le vopsesc ? Nu sunt ruginite, nu a intrat substanta(murdaria) adanc in vopsea. Am dat pe o portiune mica cu CIF, si s-a curatat, dar s-a matuit acolo.
Eu zic ca daca gasesc pe cineva care sa le curete, sa le dea un polish si apoi cu lac se rezolva.
B-333-VTS
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Tu umbli iarna cu jante de astea??? Auleu :) Mai bine le puneai pe alea de tabla....Anyway ca tot veni vorba de jante wolfrace vroiam sa stiu ce cauciucuri le-ai pus.Pe mine ma intereseaza alt model dar tot pe 17.Am inteles ca se recomanda 205/40/17 pt cele de 17 (asa vin din anglia)...Scuze de putin off topic :)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Probabil ar merge pneurile alea pe bmw, ca ei sint mai cu mot si pun roti mai mici. La 205/40/r17 diametrul rotii e de 595mm, pe cind cu 205/50/r17 e de 636, foarte apropiat de ce ai acum (205/55/r16 - 631mm). Deci nu sint doar mai mici, ci mult mai mici, o sa ai roti ca de cielo in diametru. Masina s-ar putea sa stea bine si de accelerat e posibil sa accelereze mai bine, insa la ce hirtoape avem noi acum prin oras va trebui sa-ti angajezi un stomatolog sa-ti verifice dantura dupa fiecare 2 ore de mers prin oras...:roll:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
muntos

Mesaj de muntos »

Eu am 225/45/R17 la anvelope.
B-333-VTS
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai astea-s ok (634mm diametru).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

pai daca se curata petele, le polishezi frumusel dumitale cu un flex... Vezi ca exista niste produse de indepartat zgarieturile de caroserie! Sigur merge cu tubuletul ala.. Poti sa dai si cu carpa sau buretele, ca se ia ;)

Eu credeam ca a intrat adanc... Asa, nu e problema!
muntos

Mesaj de muntos »

Pai cand sa aiba timp sa intre adanc, daca acum max 2 saptamani nu erau ? S-a luat si daca am frecat cu CIF doar ca asa cum am zis se matuieste.
B-333-VTS
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”