Daca nu se observa prea tare eu zic sa le lasi asa... Nu incerca sa le modifici- vopsesti! E greu sa iti vezi munca distrusa, dar tocmai de aceea poti invata ceva.. Iarna, circula cu alt set de roti, caci sunt alte conditii de mers..
Eu cand am fost in DE, mi-am luat un tub cu spuma care se dadea pe gume sa luceasca frumos... Ei bine, solutia aia, cand a ajuns pe jante, le-a patat si nu a iesit! Am vandut rotile asa..
Le-am luat pe astea pe 18, care nu se prezinta deloc bine, mai ales acum, cand din cauza solutiilor de pe sosea au inceput sa rugineasca pe buza aia cromata. Acum, am vb cu cineva si mi-a promis ca la primavara o sa mi le repare - adica o sa le vopseasca calumea! Le-am vopsit in iarna asta, dar nu le-am dat cu lac si vopseaua a inceput sa sara!
Oricum, am incredere in omul meu, caci practic el mi-a facut toata masina, cap-coada - din pasiune... Sunt convins ca vor iesi impecabil, caci si el este un perfectionist!
Acum, muntos, eu zic sa nu agiti cu vopsitul, caci nu mai poti scoate nuanta de pe jante, caci nu stii codul de culoare.. In plus, trebuie matuite, date cu fuler, bagate la 100 grade 1 ora, date cu lac.. Nu o sa iti mai iasa la fel niciodata!
Eu ma agit cu ale mele, caci sunt pe 18, si sunt destul de scumpe unele noi, mai ales modelul meu... Am mai dat si vreo 450 de lei pe flanse, prezoane, 600 pe arcuri..
Eu zic ca daca nu suporti sa mergi cu ele asa, sa iti iei altele noi, si pe acestea se le vinzi, macar sa iti scoti 1/2 din pretul lor de noi! Iar asta a fost numai din vina ta, ca ai mers iarna cu ele... Ma rog, nici nu aveai de unde sa stii! Mai ales ca la drum lung, jegul parca se sudeaza de roti
Succes!