M-a lovit un caine !!!

Accidente de toate felurile...
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

M-a lovit un caine !!!

Mesaj de Dan pasare »

Da,ati citit bine.Sa va povestesc...
Inainte de sarbatori, pe 23,pe la ora 8 seara, ma indreptam linistit spre casa.Eram pe undeva pe la periferia sectorului 3,strada se numeste Drumul intre Tarlale :shock: ,o strada cu asfalt f.bun dar cu iluminat zero.
Mergeam cu 55-60km/h si eram singur pe strada cand la un moment dat vad in stanga o silueta ce se deplasa in salturi uriase perpendicular pe directia mea de mers.La o privire mai atenta am constatat ca era un caine de talia unui ciobanesc mioritic (adica imens) care probabil mi-a confundat masina cu masa lui de seara :o Trag de volan spre dreapta ca sa-l evit si cand ziceam ca am scapat de el aud o bubuitura in partea stanga.Ma uit imediat in retrovizoare si il vad pe dumnealui :dog: ,cainele, cum statea in fund si se uita lung dupa mine.Bine ca nu l-am calcat,imi zic,dar precis mi-a zgariat masina.
La primul felinar ma opresc, cobor si constat cu stupoare ca aripa stanga spate,intre usa si roata, este puternic infundata chiar pe nervura de deasupra protectiei de plastic,o lovitura care probabil ma va costa multe milioane :( Concluzia? Feriti-va de caini ca nu au RCA :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Am patit exact acelasi lucru in vara, doar ca la mine a lovit in spoilerul fata in partea laterala stanga... Nu s-a lasat cu pagupe pentru ca mergeam mult mai incet dar daca nu franam puternic (si ca urmare masina s-a lasat destul de serios de bot) intra sub roti. Cred ca-s duse de cap javrele astea....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Si pe mine m-a lovit un caine, exact in aceeasi pozitie ca pe tine, insa al meu era un "caine de sofer de autobuz",
si nu m-a lovit cu teasta ci cu... evident... AUTOBUZUL!!! :(

PS: Evident ca versiunea oficiala e ca "asa am gasit-o in parcare"! GENERALI rules!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Abia azi am rezolvat poblema cu lovitura. Neavand casco, am fost interesat de pretul lucrarii, si am fost f.descurajat de estimarea initiala facuta de ATS:15-20 mil :shock: Spre norocul meu, cand mi-am schimbat toba finala la Pilot, am observat ca au si vopsitorie, cu cuptor si tot ce trebuie. Le-am incredintat lucrarea care in final a ajuns la 740 lei :D Termen 2 zile. Calitatea nu este chiar ce imi doream dar asta e, nu poti sa-ti iei Mercedes la bani de Citroen.Daca as fi stat langa ei sigur ar fi iesit perfect dar n-am avut timp. Oricum, un peste alta, fima Pilot e OK :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Re: M-a lovit un caine !!!

Mesaj de Motzoi C4 »

Am patit si eu ceva similar.Cand m-am dus sa aduc masina de la Bucuresti, pe drumul de intoarcere, la Snagov, s-a repezit o haita de vreo 5 patrupezi, imensi, pe sosea. Nu stiu cum am fost in stare sa evit 4 dintre ei, cert este ca unul mi-a atins partea din spate dreapta a masinii, dar din fericire nu mi-a indoit sau zgariat nimic. Aveam tot asa cam 50-60 km/h, dar am reusit sa franez si sa evit o lovitura frontala.M-am oprit imediat, speriat si m-am bucurat enorm ca nu se intamplase nimic, nu aveam nicio infundatura sau ceva de genu :)
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re:

Mesaj de commandorsteel »

Dan pasare scrie:Abia azi am rezolvat poblema cu lovitura. Neavand casco, am fost interesat de pretul lucrarii, si am fost f.descurajat de estimarea initiala facuta de ATS:15-20 mil :shock: Spre norocul meu, cand mi-am schimbat toba finala la Pilot, am observat ca au si vopsitorie, cu cuptor si tot ce trebuie. Le-am incredintat lucrarea care in final a ajuns la 740 lei :D Termen 2 zile. Calitatea nu este chiar ce imi doream dar asta e, nu poti sa-ti iei Mercedes la bani de Citroen.Daca as fi stat langa ei sigur ar fi iesit perfect dar n-am avut timp. Oricum, un peste alta, fima Pilot e OK :)
deci... mai bine iti faci casco :mrgreen: ... e pacat de masinuta ta si de cat ai investit in ea sa ti-o sifoneze un catel amarat #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

@pasare
imi pare rau ptr experienta asta !
sint unii maidanezi care vor sa si muste din robotei !

@Commandor
nici cu casco nu scapa pre bine fransiza+RSA trebuia sa o dea din buzunar (adica undeva pe la 200Euro) . Tot mai avea de plata cca 1000lei dupa estimarile de la ATS.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel

generali mi se pare ca asigura masinile fara fransiza... :-k ... sunt cam hoti la preturi, dar.....poate mai sunt si altii fara fransiza :(
oricum, dupa ce iti bagi in masina niste bani, e pacat sa nu ii faci casco (stai mai linistit), parerea mea....mai ales cand e conserva noua :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

cind mi-am facut eu fransiza minima era 100EUR.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

nu evoluati .... OFF Topic
mutati-va aici viewforum.php?f=2" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Treaba sta cam asa: daca treci des prin acelasi loc si sar la tine aceiasi ciini opreste frumos si alearga-i. Data viitoare or sa sara doar la cel din fata sau din spate. Ma rog, daca e un mioritic ciobanesc e cam demotivant, dar ciinele tot ciine e si poate fi convins cu aceeasi expresie hotarita a fetei.
++ciinii invata unii de la ceilalti. Daca nu te mai latra tata+mama atunci nici puii nu te vol latra cind vor creste, dupa 1-2 ani. Eu mi-am rezolvat probleme cam cu toate haitele de ciini de prin zonele centrale ale iasi-ului, iar pe la periferii pe stradute oricum nu intru.
+++daca lasi un ciine sa treaca pe trecerea de pietoni cind isi manifesta dorinta, acel ciine nu te va latra in veci cind vei trece pe acolo. Daca-l fugaresti cu masina fara macar sa-l claxonezi... nasol.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare

Re: Re:

Mesaj de Dan pasare »

commandorsteel scrie:
Dan pasare scrie:Abia azi am rezolvat poblema cu lovitura. Neavand casco, am fost interesat de pretul lucrarii, si am fost f.descurajat de estimarea initiala facuta de ATS:15-20 mil :shock: Spre norocul meu, cand mi-am schimbat toba finala la Pilot, am observat ca au si vopsitorie, cu cuptor si tot ce trebuie. Le-am incredintat lucrarea care in final a ajuns la 740 lei :D Termen 2 zile. Calitatea nu este chiar ce imi doream dar asta e, nu poti sa-ti iei Mercedes la bani de Citroen.Daca as fi stat langa ei sigur ar fi iesit perfect dar n-am avut timp. Oricum, un peste alta, fima Pilot e OK :)
deci... mai bine iti faci casco :mrgreen: ... e pacat de masinuta ta si de cat ai investit in ea sa ti-o sifoneze un catel amarat #-o
Mr_kokaa scrie:@pasare
imi pare rau ptr experienta asta !
sint unii maidanezi care vor sa si muste din robotei !

@Commandor
nici cu casco nu scapa pre bine fransiza+RSA trebuia sa o dea din buzunar (adica undeva pe la 200Euro) . Tot mai avea de plata cca 1000lei dupa estimarile de la ATS.
Bai, voi nu sunte-ti sanatosi :lol: Problema mea a fost acum un an, ce v-a venit sa scrieti acum :lol: :lol:
Da' ce ma mir eu, mai aerieni decat kokaa si comandoru' nu gasesti pe forumul asta :lol: :lol: :lol:
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Bine ca nu a fost mai rau si nu a patit nici cainele mare lucru...eu il duceam la politie sa-l vada nenea politistu ca e bine...am intalnit cazuri cand o masina a lovit un stalpulet de 40 de cm si i-a cerut politistu sa-i aduca dovada ca e bine stalpu si inca sta acolo...deci bine ca s-a rezolvat :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

interesant ar fi de stiut DE CE dumnezeu cainii alearga dupa masini. de fapt, eu am observat ca alearga cam dupa orice e in miscare avand o anumita viteza (putin mai ridicata decat mersul normal - deci peste 6km/h) ... poate fi si bicicleta sau pur si simplu cineva care face jogging. ce e cel mai ciudat e ca daca te opresti langa ei, fac fete de mielusei si dau din coada... eu asa fac cu aia din spatele blocului cand ma mai invart pe-acolo, de obicei cautand loc de parcare ... cand incep sa ma alerge opresc, si uneori chiar deschid putin usa .. si ei vin cu botu acolo si'ncep sa-i mangai ... WHAT THE FUCK?!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
PowerSteel

Re: Re:

Dan pasare scrie:Bai, voi nu sunte-ti sanatosi :lol: Problema mea a fost acum un an, ce v-a venit sa scrieti acum :lol: :lol:
Da' ce ma mir eu, mai aerieni decat kokaa si comandoru' nu gasesti pe forumul asta :lol: :lol: :lol:
ce vrei mah...ofticosule... ::P
daca acum am vazut topicu... ::P
data viitoare o pun pe rita sa se urce pe capota ta :twisted: sa vad cum o suporta 50 kg in viu si 4 seturi de gheare ascutite.... de gagica trendy :ok
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”