Audio stock

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
DeeJayU

Audio stock

Mesaj de DeeJayU »

Salut,

Cred ca am niste luni de cand nu am mai intrat pe forum. Explicatia...dintr-un mare fan Citroen am ajuns un palid conducator de Ford Focus (masina de firma) si un sofer de C4 in weekend. In fine...

Problema mea este sistemul audio stock. Dupa 30 min de ascultat MP3 pa-pa sistem audio. Banuiesc ca se incalzeste mult prea tare si din acest motiv nu mai detecteaza prezenta CD-ului.
Acum am o dilema ori imi cumpar ceva care sa se auda totusi ok ori ma duc la garantie ceea ce nu va rezolva insa calitatea slaba a sistemului audio stock.

Banuiesc ca s-au mai discutat aceste subiecte, insa arunc totusi si eu cateva intrebari.
A mai avut cineva acest gen de probleme cu sistemul stock ?
Exista firme care iti pot monta sisteme audio+adaptor a.i. sa-ti pastrezi comenzile pe volan ?

THX
Citroen C4 VTR 1.6 HDi 16V 110 CP Noir Obsidien - 2007
Citroen SAXO 1.1i Rouge - 2002
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

probabil ca o am de prea putin timp ca sa fi sesizat problema asta a ta.la mine am doar impresia ca zgaraie cd`urile.un baiat mai priceput in ale tehnicii mi`a explicat ca se datoreaza cd`urilor blank pe care le facem noi in casa si ca la cele originale nu se intampla asa ceva.incearca si tu cu unu original si vezi ce iese.se pot confectiona adaptoare ptr alte modele de mp3`playere auto.da`i pe google e un site sau pe okazii nu mai stiu unde am vazut
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

DeeJayU! Uite, gasesti aici toata telenovela cu sistemul audio stock...

viewtopic.php?t=133&postdays=0&postorder=asc&start=0

Din pacate nu esti nici primul nici ultimul... :(. Ar fi bine sa te duci si sa-l schimbi pe garantie.
Cat despre adaptor, am inteles ca e greu dar nu imposibil. Ar trebui sa gasesti mai multe informatii chiar in sectiunea asta.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Se gasesc adaptoare dar in general doar pe comanda!
Eu o sa-mi comand pentru Pioneer cand o sa am si banii, ajunge cam in 2-3 saptamani.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

mihaysmen scrie:la mine am doar impresia ca zgaraie cd`urile.un baiat mai priceput in ale tehnicii mi`a explicat ca se datoreaza cd`urilor blank pe care le facem noi in casa si ca la cele originale nu se intampla asa ceva.
Sunt doua motive pentru care cd-urile se pot zgaria in player, si niciunul nu are legatura cu cd-urile "homemade": ori sunt probleme "din nastere" cu playerul, evident, ori cd-ul in sine este dezechilibrat din cauza straturilor de vopsea aplicate pentru etichetare. Daca vopseaua nu este aplicata in mod uniform pe toata suprafata cd-ului, la rotatie mare poate produce descentrarea motorasului (ireversibil in unele cazuri) si, implicit, zgarierea cdului. Datorita neuniformitatii cdului, acesta nu mai are o miscare controlata, producand vibratii, care pot duce la atingerea diverselor componente interioare.
Evident, mai exista si posibilitatea existentei corpurilor straine in interiorul playerului.

Sper sa fi fost destul de clar.
Nu mai dati vina pe cd-urile scrise in casa ca e aberant!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

te contrazic... cele home made nu toate sunt proaste... Un cd home made e mult mai sensibil la zgarieturi din cauza materialului. Pe de o parte plasticul e mai subtire, dar si metalul e mai subtire pentru a putea fi scris.
Evident sunt si cd-uri cu o buna protecctie impotriva zgarierii care costa insa mai bult decat cei 40 de bani sau cat mai este un pachet de 100 de cd-uri
CD-urile nu se zgarie in player ci la depozitare sau din cauza depozitarii. IN player orice zgarietura trebuie sa fie circulara :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”