C3-->C4

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
qmadd

C3-->C4

Mesaj de qmadd »

Tot ma tineam in ultimele saptamani sa postez si eu pe forumul de C3-uri, in fiecare zi ba nu aveam timp, ba uitam...
CUm bine vedeti, sunt pe forumul C4. Acum o saptamana am avut un grav accident cu C3-ul, dar am iesit fara un fir de par miscat, ambele persoane din masina. Cum masina aveam 5 luni vechime si mai mult ca sigur va intra la dauna totala, cu banii pe care(sper) sa ii mai primesc inapoi o sa depun avansul pentru un C4 :D

Promotia TechnoEvolution, 1.6 HDi ma atrage. Asa ca sper ca in curand sa stam la taclale. Sper insa ca afacerea cu daunele totale si inchiderea de leasing sa fie profitabila. Macar cu asta sa ma consolez.

In principiu, C3-ul m-a satisfacut, m-a servit cu credinta. SI mi-a salvat si viata. Asa ca vreau sa continui pe aceeasi linie. Vreau insa un spatiu mai mare, un motor o idee mai puternic, si un ESP. Cu alte cuvinte,... C4.

O sa va tin aici la curent cu felul cum progreseaza lucrurile. Habar nu am cat timp va dura.

Pana una alta am o curiozitate: deranjeaza vizibilitatea faptul ca are un singur stergator?

Sa auzim de bine.
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

unde are un singur stergator?! dak te referi lacel de pe spate nu deranjeaza absolut deloc ! dak te referi la parbriz are 2 stergatoare ! :o
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
qmadd

Mesaj de qmadd »

Nu ma refeream la cel de pe spate. DIn toate pozele am tras concluzia ca are doar unul pe fata. Acum m-am uitat atent si sunt doua, dar sterg defazat cu pi/2 :P Ce idiot sunt :lol:
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

uh bine ca nu iti iei si tu cee'd...o inebunit lumea cu masina aia.Daca vindeau trabant cu 10 ron era si masina anului.De noul c5 ce zici? C4 pare mic dupa un timp :)
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Daca tot o iei in rate, au o oferta super la C5, C5 Atitude.Vezi pe www.ats.ro.

PS: Care e forumul pt C3?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
qmadd

Mesaj de qmadd »

@Stevey: Da man, toata lumea, de ce nu imi iau c'eed.. :lol: Raman la C4 orice ar fi. Si chestia aia ca pare mic dupa un timp e relativa... Eu vin de la C3, deci o sa mi se para mare.
@Deese: am vazut oferta si la C5. Parca totusi ma coafeaza mai bine un C4. Am vrut sa o iau inca de prima data, insa am fost constrans dpdv material sa ma rezum la C3.
Irelevanta adresa forumului.. Spuneam asa ca idee :D Pe www.clubcitroen.ro

Totul depinde insa de ce suma voi primi inapoi in urma inchiderii leasingului. A mai patit cineva de pe aici ceva asemanator? Adica daune totale in timpul leasingului?
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Asigurarile iti vor da suma asigurata minus 10% pe an vechime. Mai departe cum se impart la leasing nu stiu.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
qmadd

Mesaj de qmadd »

@nero: Are doar 5 luni vechime. Intrebare: de regula, suma asigurata este valoarea CIP sau cea DDP?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai depinde la ce ai facut tu asigurarea. Eu o am facuta la valoarea DDP a masinii, dar puteam sa optez si pt CIP
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
qmadd

Mesaj de qmadd »

Gata, am rezolvat toate probleme intre timp. Am luat 4700 de euro inapoi de la banca, rezonabil, nu bine, doar rezonabil.
Acum am inceput formalitatile pt C4 berlina, 1.6 HDi, Techno Evolution.
Am insa niste mici nelamuriri.
Pretul CIP este de 15215 euro, cu TVA este 18106 euro. Daca scadem discountul aplicat la pretul cu TVA, se obtine pretul final cu TVA de 15631.
Este insa adevarat ca, in cazul cumpararii in leasing, eu nu resimt deloc acest discount, ci doar eventual la plata asigurarii CASCO? In acest caz mai bine e fara discount, deoarece suma asigurata este mai mare, platesc o suma mai mare lunar, dar in cazul unui accident precum cel cu C3-ul, iau inapoi o suma mai mare de bani, egala cu valoarea DDP fara discount?

De asemenea, tinand cont ca sunt client mai vechi Citroen, incerc montarea unor bare transversale pe masina, plus covorase, ambele gratuit. Cer oare prea mult? Prima data nu am reusit sa iau un discount de la Citroen, in general sunt zgarciti sau dau?

Inca ceva... Am auzit de un dealer foarte bun in Valcea. Eu sunt din Valcea, as ruga pe cineva sa imi dea si mie un PM cu datele de contact ale lui.

Sa auzim de bine.
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

ai pm.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi ca la rubrica de vanzari ale masinilor de la ProMotor Ramnicu Valcea este de vanzare probabil singurul C4 by Loeb cred ca e singurul de prin Romania...ce-i drept ca e pe benzina dar si 180 de cai nu-s de lepadat plus celelalte dotari si elemente de design
candymann

Mesaj de candymann »

din catre am observat, omul vrea berlina.
qmadd

Mesaj de qmadd »

Asa este, vreau Berlina, si vreau sa fie noua.
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

[quote="Deese"]Daca tot o iei in rate, au o oferta super la C5, C5 Atitude.[quote]

Tu chiar crezi ce spui ??? Ce atitudine vezi tu la vaporul ala ..... frate ????

Diferenta intre C3 si C4 ..e ca de la cer la pamanat , am avut ocazia sa ma plimb cu c3 vreo 400 km ....cosum extraordinar de mic 1.4 HDI , afara am scos aproape 4 % , in rest .... mie mi-a fost frica cu masina aia ... ziceam ca sunt o bila pe roti .

Succes si sper sa ajungi sa-ti cumperi c4 ...nu o sa regreti
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”