Revelion 2007

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Revelion 2007

Mesaj de Bogdan »

Care pe unde va duceti? :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Eu o sa dorm linistit acasa :)
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

contrar asteptarilor, pe 27 plec in BG si pe 30 ma intorc pentru a sta ..... acasa :lol: :lol: :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

Eu o ard smekereste prin Italia....sper sa nu ma linseze macaronarii...Binenteles nu mi am propus sa ma duc in Roma sau Milano asa mai romantic(Venetia,Florence,Bologna,Verona,Parma,Modena) sper sa am si timpul necesar si dispozitia sa fac ce mi am propus.
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

MircimiLyaN scrie:Eu o ard smekereste prin Italia....sper sa nu ma linseze macaronarii...Binenteles nu mi am propus sa ma duc in Roma sau Milano asa mai romantic(Venetia,Florence,Bologna,Verona,Parma,Modena) sper sa am si timpul necesar si dispozitia sa fac ce mi am propus.
te duci cu masina?

eu fac rev-ul acasa cu niste prieteni :lol:
inainte de rev un pic la viena la piata de craciun si dupa Rev in Mexic :toothy2:
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

<inainte de rev un pic la viena la piata de craciun>

Pe unde vine piata asta mai concret, ce e defapt ?
C4 1.6i 16V Berlina
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Ovidiu scrie:
MircimiLyaN scrie:Eu o ard smekereste prin Italia....sper sa nu ma linseze macaronarii...Binenteles nu mi am propus sa ma duc in Roma sau Milano asa mai romantic(Venetia,Florence,Bologna,Verona,Parma,Modena) sper sa am si timpul necesar si dispozitia sa fac ce mi am propus.
te duci cu masina?

inainte de rev un pic la viena la piata de craciun si dupa Rev in Mexic :toothy2:
Ce oferta in Mexic? ZI toot :D
Imagine
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Pai, in primul rand, cel mai important, mi-am facut rezervarile din iulie :shock: ! Riu Cancun 5* - 8 nopti cu All Incl. 600 euro/persoana prin TUI
stau 3 nopti in Mexico City la Nh City Centre 4* - 30euro/pers cu mic dejun, tot prin TUI
Tarifele au fost valabile pentru ca rezervarile au fost facute din timp!
Zbor Bucuresti - Mexico City (via Paris) cu AF, tariful este in jur de 1000euro(dus intors)- asta te rupe cel mai mult!! , dar ... ca agent ticketing , am avut puncte pe AF si am platit pentru 2 bilete doar taxele de aeroport(250e/pers x 2) :twisted:
iar zborul Mexico City - Cancun l-am luat de pe net www.interjet.com.mx si cand l-am cumparat in mai sau iunie (inaintea cazarii :lol: ) am dat 75 euro/pers dus intors)! Am iesit la un super pret!
In general daca esti sigur de ce vrei la TUI gasesti tarife super bune daca le iei cu 5 luni inaintea plecarii! 8) Mai sunt Last Minuturi la TUI , noua ne vin pe fax la pagini de ne zapacesc , dar pentru Ro partea proasta este ca zborurile sunt plecare din Germania , Austria etc si daca e plecarea peste 2 zile... :( dai pe un bilet pana in Germania cat dai pe restul excursiei si nu se mai merita, de aceea eu prefer varianta cu mult inainte!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

Ovidiu scrie:
te duci cu masina?

Nutzzzz
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Ovidiu scrie:Pai, in primul rand, cel mai important, mi-am facut rezervarile din iulie :shock: ! Riu Cancun 5* - 8 nopti cu All Incl. 600 euro/persoana prin TUI
stau 3 nopti in Mexico City la Nh City Centre 4* - 30euro/pers cu mic dejun, tot prin TUI
Tarifele au fost valabile pentru ca rezervarile au fost facute din timp!
Zbor Bucuresti - Mexico City (via Paris) cu AF, tariful este in jur de 1000euro(dus intors)- asta te rupe cel mai mult!! , dar ... ca agent ticketing , am avut puncte pe AF si am platit pentru 2 bilete doar taxele de aeroport(250e/pers x 2) :twisted:
iar zborul Mexico City - Cancun l-am luat de pe net www.interjet.com.mx si cand l-am cumparat in mai sau iunie (inaintea cazarii :lol: ) am dat 75 euro/pers dus intors)! Am iesit la un super pret!
In general daca esti sigur de ce vrei la TUI gasesti tarife super bune daca le iei cu 5 luni inaintea plecarii! 8) Mai sunt Last Minuturi la TUI , noua ne vin pe fax la pagini de ne zapacesc , dar pentru Ro partea proasta este ca zborurile sunt plecare din Germania , Austria etc si daca e plecarea peste 2 zile... :( dai pe un bilet pana in Germania cat dai pe restul excursiei si nu se mai merita, de aceea eu prefer varianta cu mult inainte!
Nu-i rau deloc....Gasesti super oferte in germania, si chiar daca plecarea e de acolo se compenseaza. Ajungi cu masina in 15 ore dormi o noapte si ai decolat..:D

Eu plec in Austria vreo 5 zile...undeva la granita cu Italia..Sper sa fie ceva frumos pe acolo :D
Imagine
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Super tare! Eu inca incerc sa aflu daca-l petrec migrand Core Banking System-ul sau nu....
Oricum n-am stiut niciodata cu mai mult de 1 saptamana inainte unde-l petrec....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu va fac pe toti...

Eu o sa ma duc in Pantelimon, sa bubuim rachete pe linia de tramvai! Nah, ca-s cel mai tare!

Ceva cu prietenii... O berica, o vecina...
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”