Tuning video... in sufragerie!
- Maverick
Tuning video... in sufragerie!
Vreau sa fac un tuning video in sufragerie (LCD TV) si nu prea stiu incotro sa ma indrept... Ce marci, ce modele, ce caracteristici?
Ca si referinte: 32" e suficient, buget around 2500 RON.
Ca si referinte: 32" e suficient, buget around 2500 RON.
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Bravia! Clarr!! Sony si Samsung folosesc exact aceeasi matrice dar Sony are niste filtre suplimentare care fac diferenta raud e tot.
Ai ca alternative P sau S in zona asta de pret. P-ul este ceva mai nou pe piata dar lipsa anumitor feature-uri il plaseaza ceva mai jos in gama. Oricum nu cred ca vei simti diferenta. Daca ai bani de aruncat exista seriile X si W dar deja discutam discutii.
Personal am de aproape un an un 26S2030 (da, n-are decat 26" dar am dat pe el la ora aia mai mult decat ai tu bugetul acum) si sunt ultra multumit de el. Il folosesc si ca monitor suplimentar la laptop pe care arunc filmele HD permitandu-mi sa-mi continui treaba in timp ce filmul ruleaza si merge de minune.
Mia exista varianta Sharp (care tocmai au lansat o serie care a reusit sa invinga Bravia la calitatea imaginii) dar sunt ceva mai scumpe si nu mie se pare ca-si justifica banii momentan.
Ai ca alternative P sau S in zona asta de pret. P-ul este ceva mai nou pe piata dar lipsa anumitor feature-uri il plaseaza ceva mai jos in gama. Oricum nu cred ca vei simti diferenta. Daca ai bani de aruncat exista seriile X si W dar deja discutam discutii.
Personal am de aproape un an un 26S2030 (da, n-are decat 26" dar am dat pe el la ora aia mai mult decat ai tu bugetul acum) si sunt ultra multumit de el. Il folosesc si ca monitor suplimentar la laptop pe care arunc filmele HD permitandu-mi sa-mi continui treaba in timp ce filmul ruleaza si merge de minune.
Mia exista varianta Sharp (care tocmai au lansat o serie care a reusit sa invinga Bravia la calitatea imaginii) dar sunt ceva mai scumpe si nu mie se pare ca-si justifica banii momentan.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
nero
- Robotizat
Eu zic sa te gandesti bine inainte de asta. In primul rand, televizoarele LCD mai mari de 20" sunt 16:9 iar la noi toti emit 4:3. Asta inseamna ca ori vei avea imaginea latita ori nu vei folosi tot ecranul. Daca totusi te hotarasti, eu zic sa te orientezi pentru o plasma, LCD-ul ca TV are multe dezavantaje.
Ca si brand, cei mai mari producatori sunt LG si Samsung, Sony sunt ramasi in urma.
Ca si brand, cei mai mari producatori sunt LG si Samsung, Sony sunt ramasi in urma.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Intram in polemici....
Nero, te contrazic! Sony si Samsung folosesc matricea (LCD-ul in sine) produs de o fabrica pe care au construit-o impreuna. Diferenta intre cei doi este ca sony aplica niste DSP-uri pe care Samsung nu le are. Acum lasand chestiile pur tehnice la o parte, daca vei aseza modele echivante ale celor trei producatori unul langa celalalt vei vedea diferente majore in calitatea imaginii la acelasi semnal pe intrare. Eu asa am ales! Intre timp a intrat Sharp-ul cu o noua matrice dar asta e alta poveste.
Plasma la 32" nu isi merita banii. In primul rand ca nu ai contrast si claritate similara cu a unui LCD. Daca vrei sa compari dimensiune de peste 42" atunci plasma iese in avantaj dar sub dimensiunea asta claritatea imaginii la plasma are mult de suferit. Plus ca plasmele au o durata de viata mult mai mica si sunt afectate de diferentele in presiunea atmosferica.
Nero, te contrazic! Sony si Samsung folosesc matricea (LCD-ul in sine) produs de o fabrica pe care au construit-o impreuna. Diferenta intre cei doi este ca sony aplica niste DSP-uri pe care Samsung nu le are. Acum lasand chestiile pur tehnice la o parte, daca vei aseza modele echivante ale celor trei producatori unul langa celalalt vei vedea diferente majore in calitatea imaginii la acelasi semnal pe intrare. Eu asa am ales! Intre timp a intrat Sharp-ul cu o noua matrice dar asta e alta poveste.
Plasma la 32" nu isi merita banii. In primul rand ca nu ai contrast si claritate similara cu a unui LCD. Daca vrei sa compari dimensiune de peste 42" atunci plasma iese in avantaj dar sub dimensiunea asta claritatea imaginii la plasma are mult de suferit. Plus ca plasmele au o durata de viata mult mai mica si sunt afectate de diferentele in presiunea atmosferica.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
-
nero
- Robotizat
Acum depinde daca vrei sa se vada corect, sau vrei sa se vada tipator si cu culori stridente.
Singurele LCD-uri care pot reproduce corect culorile sunt cele cu panel PVA sau IPS, iar astea sigur nu se incadreaza in 2500RON. Orice display normal (TN) pe langa faptul ca nu are culorile corecte, nu poate avea nici un unghi de vizibilitate extraordinar. Mai exista si problema backlight-ului, in loc de negru se vede un gri neuniform, in special daca e intuneric in camera, problema care se accentueaza din unghi. Problemele astea nu le ai la plasma.
Printre altele, eu ma ocup si cu testatul LCD-TV-urilor si, sincer, nu mi-as lua asa ceva decat daca n-am incotro.
Singurele LCD-uri care pot reproduce corect culorile sunt cele cu panel PVA sau IPS, iar astea sigur nu se incadreaza in 2500RON. Orice display normal (TN) pe langa faptul ca nu are culorile corecte, nu poate avea nici un unghi de vizibilitate extraordinar. Mai exista si problema backlight-ului, in loc de negru se vede un gri neuniform, in special daca e intuneric in camera, problema care se accentueaza din unghi. Problemele astea nu le ai la plasma.
Printre altele, eu ma ocup si cu testatul LCD-TV-urilor si, sincer, nu mi-as lua asa ceva decat daca n-am incotro.
- eduardo_didi
- Edi Talent
si-a luat un prieten samsung lcd diagonala 80cm nu ma intrebati model are cateva luni deja i-au schimbat vreo 4 piese si iar tre sa-l bage in service.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
nero
- Robotizat
Asta se cheama ghinion. La LCD TV rata de defecte e pe la 5% pe toata perioada de garantie (care e minim 2 ani).eduardo_didi scrie:si-a luat un prieten samsung lcd diagonala 80cm nu ma intrebati model are cateva luni deja i-au schimbat vreo 4 piese si iar tre sa-l bage in service.
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Ai dreptate. Intre LCD si plasma, plasma este favorita. Are culorile mai vii, nu are timp de raspuns, unghi de vizibilitate mai bun. Dezavantaje: pretul si consumul. Plus ca plasma are un anumit numar de ore de functionare( dar la cum ne uitam noi la tv, nu ar fi asta o problema).nero scrie:Acum depinde daca vrei sa se vada corect, sau vrei sa se vada tipator si cu culori stridente.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La 32" diferentele dintre plasma si LCD nu sint chiar asa mari. La mai mult insa da...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
te duci prin magazine si te uiti la cele cateva modele deja selectate. nu cumperi din pareri...si apropo, cand cumperi un ld, verifica pixelii morti sau subpixeli blocati. pentru ca daca ai sa zicem 2, si constati dupa cumparare, nu sunt acoperiti de garantie, pentru ca se incadreaza in limita acceptata de erori
samsung 32" deja ajunge la 2000ron
samsung 32" deja ajunge la 2000ron
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior