cumpar 4 jante aliaj 16" c4 originale
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
Buzz
cumpar 4 jante aliaj 16" c4 originale
cumpar 4 jante aliaj 16" c4 originale - in stare buna sau f.buna.
sau daca aveti info referitor firme care vand jante aliaj 16" latime 7" prezoane x PCD 4x108 ET25 ,651mm
tks
sau daca aveti info referitor firme care vand jante aliaj 16" latime 7" prezoane x PCD 4x108 ET25 ,651mm
tks
1.6i 16v "berlin" negru U.J.
-
Buzz
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Hai sa-ti spun o treaba: am luat eu 4 jante de 16 originale citroen de la un coleg de forum. Pretul a fost foarte bun, insa transportul a costat semnificativ (12% din valoarea lor). Nu ca m-ar fi afectat ca amplatit asa mult transportul, insa daca faci un calcul pa pretul asta puteam sa ma duc la un magazin local, sa mai pun niste bani si sa iau niste jante sanatoase de 16" sau, de ce nu, de 17" (de 17" m-ar fi costat aproape dublu pretul initial, insa macar stiam o chestie).
Tu de ce vrei neaparat sa cumperi jantele originale? Ai vreo una pocnita? M-am tot gindit sa-ti dau reply cum ca ti le dau eu, insa nu are sens sa ti le trimit din iasi sa platesti transport pe ele, eventual sa mai adaug eu ceva sa-mi recuperez eu macar o parte din transportul initial (si le am si fara prezoane, desi cred ca se potrivesc cele de la jantele de tabla daca nu le mai pui saibele).
Tu de ce vrei neaparat sa cumperi jantele originale? Ai vreo una pocnita? M-am tot gindit sa-ti dau reply cum ca ti le dau eu, insa nu are sens sa ti le trimit din iasi sa platesti transport pe ele, eventual sa mai adaug eu ceva sa-mi recuperez eu macar o parte din transportul initial (si le am si fara prezoane, desi cred ca se potrivesc cele de la jantele de tabla daca nu le mai pui saibele).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
bestskud
- Numar Inmatriculare: IS-84-TOM
mituc scrie:Hai sa-ti spun o treaba: am luat eu 4 jante de 16 originale citroen de la un coleg de forum. Pretul a fost foarte bun, insa transportul a costat semnificativ (12% din valoarea lor). Nu ca m-ar fi afectat ca amplatit asa mult transportul, insa daca faci un calcul pa pretul asta puteam sa ma duc la un magazin local, sa mai pun niste bani si sa iau niste jante sanatoase de 16" sau, de ce nu, de 17" (de 17" m-ar fi costat aproape dublu pretul initial, insa macar stiam o chestie).
dai 100 mii lui nasu' la cfr si gata...in 6h sunt in bucuresti...sau poate ajung eu saptamana viitoare pe acolo...fac pe curierul:)
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Buzz
mituc - nu am vreo bucata pocnita -ca doar vreau tot setul de 4 buc.
1.de ce vreau jante stock ?- pentru ca nu am chef de alte modificari ; distantiere etc...
2.stiam ca merg prezoanele de la jentile de tabla - daca nu, 4 buc prezoane sper sa gasesc pe undeva prin bucuresti.
1.de ce vreau jante stock ?- pentru ca nu am chef de alte modificari ; distantiere etc...
2.stiam ca merg prezoanele de la jentile de tabla - daca nu, 4 buc prezoane sper sa gasesc pe undeva prin bucuresti.
-
nero
- Robotizat
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu-ti trebuie distantiere neaparat.Buzz scrie:mituc - nu am vreo bucata pocnita -ca doar vreau tot setul de 4 buc.
La jantele mele care sunt pe 17, am ET de 20, deci mai mic decat cele stock si nu am nevoie de distantiere..
Cauta roti cu ET cat mai mic(18-20) si nu o sa ai nevoie de distantiere.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Uite, este tocmai ce-ti spuneam. Decit sa dai 1000RON pe un set de jante stock, mai bine dai 1800-1900-2000 pe niste jante de 17, eventual la fel de grele (sau usoare), si arata masina mult mai bine. Sau 1200-1300 pe niste jante de 16" mai usoare si mai aratoase, daca nu vrei sa schimbi pneurile si sa trebuiasca sa ii inveti pe cei de la ATS sa citeasca.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
vladyx
Jante originale
Daca te mai intereseaza jante originale de C4 iti dau eu. Au 8000 km.
-
Buzz
Re: Jante originale
vladyx scrie:Daca te mai intereseaza jante originale de C4 iti dau eu. Au 8000 km.
multam,
dar la cat ceri tu