Am un set nou-nout de 4 cauciucuri GT RADIAL pt c4 205/50/17(exact marimea din talon c4) pt iarna.
Pret 1200 ron toate 4.
Set de 4 cauciucuri GT Radial 17" NOI!!!
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
dragos_vera
-
gonty
- Profu'
- Numar Inmatriculare: IS96DEA
Re: Set de 4 cauciucuri GT Radial 17" NOI!!!
Stiu ca este cam tarziu, probabil le-ai vandut ... In orice caz, dupa ce am cautat pe net, marea majoritate a opiniilor au fost chiar "prea" favorabile.
Un hint de unde as putea achizitiona?
Un hint de unde as putea achizitiona?
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
-
dragos_vera
NU STIU SA ITI ZIC EU LE CASTIGASEM LA REVISTA AUTOSHOW IN CADRUL UNUI CONCURS...DECI...HABAR NU AM
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
eu le-am luat de la depozitul de anvelope de pe floreasca, dar daca te duci la ei, sa stai lipit de ala care iti prinde antifurtul ca mie mi-au distrus 3 buc din 4 (au folosit pistolul)