C4 ,1.6HDI, 110 Cp, Berlina

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
amalric
Marca si model masina: c4 hdi

C4 ,1.6HDI, 110 Cp, Berlina

Mesaj de amalric »

Sunt un nou membru, :shock: ,
asa ca... deocamdata , vreau sa anunt ca imi voi ridica sapt asta ( sper!!! ) my new C4, my precious....my precious.... :twisted: :twisted: :twisted:
"so new, so bold, so full of original ideas, so different from what has gone before"
Imagine
amalric

Mesaj de amalric »

sper sa va trimit si niste poze , ... cat ma repede , oricum e o berlina Gris Fer Métallisé, tapiserie velour gri.
"so new, so bold, so full of original ideas, so different from what has gone before"
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Fa resize la avatar pls, ca ocupa jumatate de ecran :lol:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
amalric

Mesaj de amalric »

sa se vada ca e Leu la "volan" 8)
Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Niste detalii despre citromobil? Nivel de echipare, dotari, etc.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
amalric

Mesaj de amalric »

clima bi-zona, ESP+ASR, ABS+EBD+AFU, oglinzi incalzite, J 16``, proiectoare, pilot automat+regulator viteza, volan cu comenzi :roll: :roll:
Imagine
amalric

Mesaj de amalric »

ma gandesc sa mi pun alarma, dar nu prea stiu ce sa aleg, ma gandeam la Viper ..... un model mai ieftin care sa nu faca rabat de la calitate :!:

masina e in leasing , tre sa cer aprobare :?: :?: :?:
Imagine
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Sa vezi distractie cu alarma :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
amalric

Mesaj de amalric »

de ce??
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pune-ti un Maat intr-un service autorizat, dar nu la derutatii de la ATS. Mergi la Mugurel sau in brasov sau oriunde in provincie unde mai exista inca oameni intregi la cap.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Ai vazut , cum incepe distractia.Trebuie sa cauti oameni intregi la cap, care sa te ajute ptr. ca ATS stie una si proasta: alarma noastra de cacao care face n'spe milioane( daca nu ma insel 18) cand la banii aia iti iei un Viper de sta pisica in mustati.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
amalric

Mesaj de amalric »

masina am luat-o de la GL, Belvedere Motors Citroen, unde m-am intels f bine cu ei , in mai putin de o sapt au adus masina, si au zis ca pot sa mi aleg orice alarma si dc vreau pot sa o montez la ei sau in alta parte . :idea:
Imagine
amalric

Mesaj de amalric »

la ce nu prea ma pricep eu este modelul de alarma, una pe care o mai are cineva si e multumit de ea :D
Imagine
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Ai casco?
Nu cred ca nu ai , asa ca .... nu are sens sa bagi banii in alarma!!
Daca e sa ti-o fure (Doamne fereste), ti-o ia cu alarma cu tot (dar ai casco :twisted:
In afara faptului ca urla aiurea si tu daca esti in Unirea (dau un exmplu) poate sa urle asta pana se plictiseste. :lol:
Ultima oară modificat Joi Noi 01, 2007 12:09 am de către Ovidiu, modificat 1 dată în total.
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Si mie mi se pare inutila alarma. Acum dorm linistit, nu ma deranjeaza nicio alarma noaptea, in schimb daca eu as avea alarma cred ca m-as trezi la orice zgomot asemanator (si sunt multe).
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”