asa ca... deocamdata , vreau sa anunt ca imi voi ridica sapt asta ( sper!!! ) my new C4, my precious....my precious....
C4 ,1.6HDI, 110 Cp, Berlina
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
amalric
- Marca si model masina: c4 hdi
C4 ,1.6HDI, 110 Cp, Berlina
Sunt un nou membru,
,
asa ca... deocamdata , vreau sa anunt ca imi voi ridica sapt asta ( sper!!! ) my new C4, my precious....my precious....

-
amalric
-
onacus
-
nero
- Robotizat
-
amalric
-
amalric
-
dimabogdan
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pune-ti un Maat intr-un service autorizat, dar nu la derutatii de la ATS. Mergi la Mugurel sau in brasov sau oriunde in provincie unde mai exista inca oameni intregi la cap.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dimabogdan
Ai vazut , cum incepe distractia.Trebuie sa cauti oameni intregi la cap, care sa te ajute ptr. ca ATS stie una si proasta: alarma noastra de cacao care face n'spe milioane( daca nu ma insel 18) cand la banii aia iti iei un Viper de sta pisica in mustati.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
amalric
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Ai casco?
Nu cred ca nu ai , asa ca .... nu are sens sa bagi banii in alarma!!
Daca e sa ti-o fure (Doamne fereste), ti-o ia cu alarma cu tot (dar ai casco
In afara faptului ca urla aiurea si tu daca esti in Unirea (dau un exmplu) poate sa urle asta pana se plictiseste.
Nu cred ca nu ai , asa ca .... nu are sens sa bagi banii in alarma!!
Daca e sa ti-o fure (Doamne fereste), ti-o ia cu alarma cu tot (dar ai casco
In afara faptului ca urla aiurea si tu daca esti in Unirea (dau un exmplu) poate sa urle asta pana se plictiseste.
Ultima oară modificat Joi Noi 01, 2007 12:09 am de către Ovidiu, modificat 1 dată în total.
-
nero
- Robotizat