Vreau sa imi pun asa ceva pe masina in viitorul apropiat dar nu stiu ce sa aleg.
Cel de plastic imi pare cam firav.
Probabil ca sansele sa lovesc baia de ulei sunt foarte mici, dar m-as simti mai safe stiind ca pe acolo intra mai putin praf, pietricele, pisici si sobolani
Toata lumea se minuna de gaura mare de sub masina, din spatele radiatorului
Un mecanic al lui mugurel imi spunea ca 1.6i-ul nu vine din fabrica cu scut si ar fi indicat sa nu pui scut metalic pentru a nu impiedica buna racire a motorului. Acum daca avea dreptate sau nu, nu pot sa va spun dar, personal, n-am avut nevoie de scut in aproape 2 ani de cand o am. Am mai spus insa, e sufucient o singura data s-o patesti ca sa ajungi sa regreti ca n-ai avut....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
scut metalic clar, ca nu stii ce drumuri vei avea...plasticul e doar sa zici ca nu intra chestii minore, dar nu reista la pietre sau alte chestii dure...
spre ex, ieri, pe un drum cu restrictii de circulatie avea un semnalizator cazut chiar in mijlocul drumului. un tir l-a luat pe mijloc l-a agatat si tras dupa el destul pana a franat. daca era o masina obisnuita si fara scut, deja se putea considera fericit respectivul proprietar.
prin noroaiele prin care a trecut masina mea, si santurile facute de utilajele grele pot sa fiu multumit ca am scut metalic. am harjait cu el solul. daca nu aveam montat, ce surprize as fi avut?
Eu as opta pt. plastic din mai multe motive ale mele Nu am atins de nimic in 2 ani de cand am masina pe dedesupt, deci nu cred ca daca aveam de plastic l-as fi spart, este mai ieftin, banuiesc ca este mai usor, am auzit ca este destul de flexibil si gros.Motivele pentru care as lua scut sunt: in primul rand nu intra nisip, praf glod, la motor de se face tot mai alb pe zi ce trece , atenuiaza din zgomotul motorului, pisicile vor avea mai mult de gandit inainte sa se cuibareasca . Sincer e prma data cand aud ca un scut de plastic ar incalzi mai mult motorul...poate...nu stiu, dar banuiesc ca l-au gandit aia inainte sa-l faca...
scutul de plastic e "apa de ploaie"...doar are un rol de ferire de unele mici gunoaie de a intra in zona de zub motor. dar daca lucrurile rele intervin, e ca si cum nu ar fi. nu stii de unde sare raul...e de ajuns o data sa te prinda cu pantalonii in vine. e ca la detectorul de radar...te salveaza de o gramada de alte inconveniente
Pe sus intra, pe jos iese! Ca mai peste tot in natura nu??
Acum serios, la multe marci, scutul acela nu are spatiu pentru busonul baiii de ulei si trebuie dat jos la schimbul uleiului!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
am spart/lipit scutul de plastic de vreo 3 ori, pe drumuri "normale", m-am plictisit si mi-am luat din otel, cobor bordurile mai relaxat si iarna - no sweat!