A venit frigul!
-
danio
- Numar Inmatriculare: IL-16-TOX
A venit frigul!
Am sesizat un usor "tremurat" la 52km/h in treapte a 3-a. Are cineva idee de la ce ar putea fi?
A doua problema ar fi cu motorina. Daca bag alta motorina decat Rompetrol Efix Euro 4 motorul nu mai trage cum trebuie si este mult mai zgomotos. Cu Efix Euro 5 trage bine dar este zgomotos!
Am mai incercat OMV Sprint diesel, Petrom TOP euro 4 si Petrom V Sprint diesel - cu nici una masina nu s-a comportat ca si cu Efix Euro 4!
A doua problema ar fi cu motorina. Daca bag alta motorina decat Rompetrol Efix Euro 4 motorul nu mai trage cum trebuie si este mult mai zgomotos. Cu Efix Euro 5 trage bine dar este zgomotos!
Am mai incercat OMV Sprint diesel, Petrom TOP euro 4 si Petrom V Sprint diesel - cu nici una masina nu s-a comportat ca si cu Efix Euro 4!
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
stai sa inteleg.. spui ca a venit frigul... ma uit acum pe termometru, e ora 23.17 si afara sunt 15.5 grade... dimineata probabil sunt 10 grade. Ce o sa faci la iarna? Nu e deloc normal ca la 53 la ora in treapta a 3-a sa tremure de niciun fel masina. Incearca si pe la service sa vezi ce e.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
danio
- silvius
din cauza soselei... pai tu ai simtit doar cat erai pe o strada sau mereu pe la viteza aia?
Asa pe anumite portiuni si a mea tremura si la 20 la ora, pe alte portiuni tremura volanul la 120-140 la ora, insa pe altele nu tremura deloc indiferent de viteza
Mai testeaz-o. Daca banuiesti ca e de la frig incearca sa o scoti cu noaptea in cap la o plimbare. Duminica si luni va fi intr-adevar frig. Fa un test cu ea, da o tura de casa poporului unde nu are ce sa iti tremure nimic, indiferent de viteza
Asa pe anumite portiuni si a mea tremura si la 20 la ora, pe alte portiuni tremura volanul la 120-140 la ora, insa pe altele nu tremura deloc indiferent de viteza
Mai testeaz-o. Daca banuiesti ca e de la frig incearca sa o scoti cu noaptea in cap la o plimbare. Duminica si luni va fi intr-adevar frig. Fa un test cu ea, da o tura de casa poporului unde nu are ce sa iti tremure nimic, indiferent de viteza
-
danio
gand la gand...
Acolo am testa-o acum vreo ora si ceva!
Si am mai descoperit ceva!!!!!!!!!!!!!
Cand iti livreaza masina, pe podea la sofer se gaseste un plastic protector. O bucatica din acel material s-a ghemotocit undeva sub acceleratie. Nu inteleg cum a ajuns acolo; pare pusa de cineva special insa nimeni nu are acces la masina in afara de mine! Practic nu era doar indesata acolo ci un pic lipita ca si cum s-ar fi topit un pic de tot.
Nu m-a incomoda pt ca nu am apasat niciodata acceleratia la maxim! Dar acum ca am trecut de 2000km ma tenteaza sa incerc

Acolo am testa-o acum vreo ora si ceva!
Si am mai descoperit ceva!!!!!!!!!!!!!
Cand iti livreaza masina, pe podea la sofer se gaseste un plastic protector. O bucatica din acel material s-a ghemotocit undeva sub acceleratie. Nu inteleg cum a ajuns acolo; pare pusa de cineva special insa nimeni nu are acces la masina in afara de mine! Practic nu era doar indesata acolo ci un pic lipita ca si cum s-ar fi topit un pic de tot.
Nu m-a incomoda pt ca nu am apasat niciodata acceleratia la maxim! Dar acum ca am trecut de 2000km ma tenteaza sa incerc
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
- silvius
vezi pe unde incerci si cum
Baietii se dau noaptea la greu, insa mai apar si cei de la politie pe acolo. Fa-i teste la viteza normala si apoi iesi la drum putin mai mare. Tu ai spus ca la 50 la ora face figuri, prin urmare poti sa vezi ce si cum
Baietii se dau noaptea la greu, insa mai apar si cei de la politie pe acolo. Fa-i teste la viteza normala si apoi iesi la drum putin mai mare. Tu ai spus ca la 50 la ora face figuri, prin urmare poti sa vezi ce si cum
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Asta de unde ai mai scos-o???danio scrie:Din cate stiu eu OMV Sprint Diesel este mai buna decat Premium diesel!
Nu ar fi normal sa mearga mai bine masina cu Sprint diesel?
In afara de faptul ca Premium este Euro 5, mai e si cu vreo 0.2 RON mai scumpa.
Nu inteleg de unde a aparut logica ca e mai proasta???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
danio
-
Shadow
- AfterDark Racing Club