Citroen C4 Coupe din 2005 - please..HEEEELP!

alexmartinas

Citroen C4 Coupe din 2005 - please..HEEEELP!

Mesaj de alexmartinas »

Salut!

Sunt pe punctul de a achizitiona un Citroen C4 Coupe HDI 1,6 cu toate dotarile(cred) de care am nevoie, singurul lui neajuns fiind acela ca e second-hand. Fiind in fata primei mele posibile masini, sunt destul de derutat in ceea ce priveste ce anume trebuie sa verific inainte de a da banii. Am rasfoit forumul acesta si cel de pe clubcitroen si am primit deja o serie de informatii foarte utile.

Totusi, va rog ajutati-ma. Masina e din 2005 si are 95000 km rulati in Franta. E putin zgariata dar m-am inteles cu vanzatorul sa se ocupe de retusarea exteriorului in pretul stabilit, 8700 Euro.

Considerati ca e un pret ok?

Aveti vreo sugestie unde as putea sa o duc la o verificare amanuntita si cat m-ar costa? (sunt din timisoara)

Vanzatorul mi-a aratat o lista cu verificarile ce i s-au facut masinii la fiecare 20000km rulati si ce anume a fost schimbat. la 85000km i-au schimbat placutele de frana, de exemplu. Treaba e ca lista asta e un print obisnuit (in franceza), fara nici o stampila, semnatura,etc, deci poate fi foarte usor contrafacut.

Va rog sfatuiti-ma cat mai rapid! CE sa verific? ce sa cerific?

Multumesc anticipat!

vreau Coupe-ul asta, chiar il vreau!! unul nou nu-mi permit..
Alex Martinas
Citroen C4 Coupe 1,6 HDI
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

8700 pretul acolo?
Placute schimbate la 85 000km? WTF...si doar daca ar fi fost ffacuti numai pe autostrada si tot e mult nene..

Ia pe cineva cu tine care se pricepe sa verifice masina, cere carnetul de service unde o sa vezi exact ce s-a facut la masina.. O foaie la xerox n-are nici cea mai mica valoare..

Bafta!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alexmartinas

Mesaj de alexmartinas »

Bogdan scrie:8700 pretul acolo?
Placute schimbate la 85 000km? WTF...si doar daca ar fi fost ffacuti numai pe autostrada si tot e mult nene..

Ia pe cineva cu tine care se pricepe sa verifice masina, cere carnetul de service unde o sa vezi exact ce s-a facut la masina.. O foaie la xerox n-are nici cea mai mica valoare..

Bafta!
Multumesc de raspuns! la ce te referi cand spui ca e mult? la pret sau la km? sau e mare pretul pt o masina cu 95000km, fie ea sidin 2005?
Alex Martinas
Citroen C4 Coupe 1,6 HDI
nero
Robotizat

Re: Citroen C4 Coupe din 2005 - please..HEEEELP!

Mesaj de nero »

alexmartinas scrie:Sunt pe punctul de a achizitiona un Citroen C4 Coupe HDI 1,6 cu toate dotarile(cred) de care am nevoie...
In primul rand zi-ne si noua care sunt dotarile (nivelul de echipare si optionalele).

Pentru verificare te poti duce la un service local autorizat (nu stiu cine e in Timisoara) si roaga-i sa se uite mai amanuntit la ea.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pretul pare destul de corect chiar daca are ceva km masina..
Ma refeream la schimbatul placutelor la 85 000km..sau au fost schimbate a doua oara?

Te duce in 10k cred cu inamtriculare cu drum cu tot, si poate ca la 10 000 gasesti si pe la noi cate ceva..

Vb si cu userul Mugurel de aici de pe forum, poate are el ceva SH sau la BuyBack..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alexmartinas

Mesaj de alexmartinas »

Bogdan scrie:Pretul pare destul de corect chiar daca are ceva km masina..
Ma refeream la schimbatul placutelor la 85 000km..sau au fost schimbate a doua oara?

Te duce in 10k cred cu inamtriculare cu drum cu tot, si poate ca la 10 000 gasesti si pe la noi cate ceva..

Vb si cu userul Mugurel de aici de pe forum, poate are el ceva SH sau la BuyBack..
a doua ora au fost schimbate la 85000.cel putin asa scria pe listingul ala..:-(

Ah, masina e in Timisoara deja. deci ar mai fi vreo 325 Euro inmatricularea, iaca-s 9000 euro, dar nu stiu cat ar costa o verificare si eventualele interventii ce ar urma facute.

multumesc pt pont, am sa-i scriu si lui Mugurel
Alex Martinas
Citroen C4 Coupe 1,6 HDI
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai depinde cum a mers cu ea. Eu mananc discurile stock la 20k, altul care e mai normal le mananca la mult mai mult. 85k doua schimbari e normal.
Cele mai importante lucruri sunt: motorul si sasiul.
Ai nevoie de cineva care sa se priceapa si sa o vada si pe elevator. Daca a suferit un accident mai puternic si sasiul este refacut uita de ea si pentru 2000 de euro.
Daca nu e nimic lovit e ok. La motor iti trebe un om care sa stie ce e cu ea.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Vrei neaparat HDI? Nu te-ar interesa un VTR 1.6i din feb'06 cu 23700km si revizia a doua facuta de 4 zile la mugurel??
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
alexmartinas

Mesaj de alexmartinas »

newt scrie:Vrei neaparat HDI? Nu te-ar interesa un VTR 1.6i din feb'06 cu 23700km si revizia a doua facuta de 4 zile la mugurel??
ma intereseaza, cum sa nu?!
am sa te intreb, si te rog fi bland cu mine, care e diferenta dintre un HDI si un VTR 1.6i? :-) ce-mi propui tu e pe benzina?
iar pretul? care ar fi pretul?

Multumesc,
Alex Martinas
Citroen C4 Coupe 1,6 HDI
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

1.6 HDI-ul e diesel, 1.6i-ul e benzina.
VTR-ul e un nivel de echipare disponibil atat pe hdi cat si pe benzinar (detalii: http://www.ats.ro/model.php/5 ).

Despre pret putem discuta pe privat, in functie de modalitatea in care ai vrea sa o achizitionezi (mentionez ca patratelul meu este in leasing dar putem discuta fie despre predarea contractului catre tine fie despre achitarea lui de catre mine si vanzarea ulterioara tie a masinii).
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
alexmartinas

Mesaj de alexmartinas »

newt scrie:1.6 HDI-ul e diesel, 1.6i-ul e benzina.
VTR-ul e un nivel de echipare disponibil atat pe hdi cat si pe benzinar (detalii: http://www.ats.ro/model.php/5 ).

Despre pret putem discuta pe privat, in functie de modalitatea in care ai vrea sa o achizitionezi (mentionez ca patratelul meu este in leasing dar putem discuta fie despre predarea contractului catre tine fie despre achitarea lui de catre mine si vanzarea ulterioara tie a masinii).

Multumesc. Nu vreau sa-ti irosesc timpul asa ca mi se par cinstit sa-ti spun de la inceput ca nu pot "sari" prea sus in ceea ce priveste pretul. Mi-ar placea, daca se poate, sa-mi trimiti pe mail mai multe detalii privind "patratelul", dotare, consum, etc. adresa mea personala: alexmartinas@yahoo.com
poti include si un pret.:-)

Multumesc,
Alex Martinas
Citroen C4 Coupe 1,6 HDI
alexmartinas

Re: Citroen C4 Coupe din 2005 - please..HEEEELP!

Mesaj de alexmartinas »

nero scrie:
alexmartinas scrie:Sunt pe punctul de a achizitiona un Citroen C4 Coupe HDI 1,6 cu toate dotarile(cred) de care am nevoie...
In primul rand zi-ne si noua care sunt dotarile (nivelul de echipare si optionalele).

Pentru verificare te poti duce la un service local autorizat (nu stiu cine e in Timisoara) si roaga-i sa se uite mai amanuntit la ea.
C4 Coupe din 2005, gri metalizat
HDI 1.6, 110CP
geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, radio-CD, ABS, ESP, 6 airbaguri, aer conditionat(fara climatronic), computer de bord.
95000 km rulati
consum mixt testat pe 250km: 4.4l/100 (cel putin asa indica masina)

mai multe nu mai stiu. :oops:
Alex Martinas
Citroen C4 Coupe 1,6 HDI
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

:? 1.6 pe benzina consum mixt 4.4??? ai lasat-o in frana de motor la vale 250 km?? a mea e 1.4 si doar consum extraurban imi scoate in cel mai bun caz 5 dak merg cu maxim 90 h cu frana de motor, nu trag de ea, la vale. (adik din sinaia miercuri noapte spre joi...drum liber nici tipenie de om iar eu mergand f f f lejer)
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

sorry era motorina... my bad! :oops:
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Pai dotarile sunt super ok, banuiesc ca e VTR si nu X (avand in vedere ca are si ESP). N-ai specificat daca e HDI-ul de 92cp sau cel de 110cp dar oricare ar fi pretul mi se pare bun.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”