Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Normal ca nu a fost la ATS, crezi ca ei nu au Lexia???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Normal ca are Lexia, si oricum, Mugurel pe masina lui garantat nu are Radio-Cd-ul stock :) Are o scula mai desteapta, tot de la mama lor .. care garantat are si iesirea AUX by default.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
candymann

Mesaj de candymann »

ceea ce are el pe masina este un pic diferit fata de ceea ce avem noi restul pe masini. aici ma refer la stock. posibil sa aiba JBL.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Cu prima ocazie va spun eu ce are :)
Oricum trebuie sa ajung la el cat de curand: paravanturi, usb box si niste mici reglaje la tacanitu de la volan :D (de la volanu' meu, a nu se intelege altceva)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
crocodilu

Mesaj de crocodilu »

nero scrie:Pai zilele trecute am fost eu la ATS Baneasa si l-am vazut (mi l-a aratat baiatul de la piese). O sa-mi iau cand repar masina si atunci pot sa va zic ce si cum.
Ieri (luni) nu mai aveau, omul de acolo mi-a zis ca le-au vandut pe toate. A trebuit sa fac plata in avans ca sa il comande. Putin ciudat, dar asta e.
candymann

Mesaj de candymann »

ciudat? ce anume? k nu mai aveau sau k a trebuit sa dai avans pt comanda?
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

crocodilu scrie:
nero scrie:Pai zilele trecute am fost eu la ATS Baneasa si l-am vazut (mi l-a aratat baiatul de la piese). O sa-mi iau cand repar masina si atunci pot sa va zic ce si cum.
Ieri (luni) nu mai aveau, omul de acolo mi-a zis ca le-au vandut pe toate. A trebuit sa fac plata in avans ca sa il comande. Putin ciudat, dar asta e.
Stai linistit, am dat si eu comanda cu avans pentru mai multe chestii la ei, de fiecare data m-au sunat cand a venit produsul si l-am ridicat fara probleme. Nu-i nimic ciudat, e un mod normal de a rezerva produse.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
crocodilu

Mesaj de crocodilu »

am spus ca e ciudat, pentru ca in general o firma mare isi comanda produsele pe stoc fara sa ceara clientului bani. Mai ales daca e ceva nu prea scump si care se si vinde. Din spusele celui de acolo s-au dat imediat cele de pe stoc.

Bineinteles cand cumperi o ciudatenie, e normal sa iti ceara avans pentru comanda. Dar la chestia asta mica si cat de cat uzuala, mai ales la pret promotional, mi s-a parut putin ciudat sa imi ceara mie avans in loc sa comande vreo 10 pe stoc....

Dar nu e nici o problema, important e sa vina.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pana la urma care e pretul final?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca pot avea certitudinea ca nu o sa ramana cu el pe stoc, de ce sa nu o faca?

crocodilu

Mesaj de crocodilu »

485RON pret final.
L-am mai gasit si pe cateva site-uri online pe afara si l-am gasit pe la 190Euro fara transport...deci pare a fi bun pretul de la ATS

Shadow, pentru ceva de 485RON (probabil mai putin pentru ei), parca nu mai iti trebuie certitudine, le iei sa ai pe stoc 10 bucati cel putin...ca se dau, nu e problema ca raman cu ele.

Politica asta era valabila mai demult, la firmele mici de apartament, pentru care 5 milioane era jumate din cifra de afaceri lunara.
candymann

Mesaj de candymann »

pretzul lui din pliantul trimis de Citroen Romania este de 407.76 RON. deci iarashi v-a tras-o cei de la ATS.
candymann

Mesaj de candymann »

firma nu are certitudinea daca il comanda se va vinde daca tu te razgandeshti si s-ar putea sa ishi tina banii in maruntisuri de genul asta. nu vad nimic aiurea in asa ceva. daca cineva "binevoitor" merge cu gashca si comanda pe rand cate 7-8 si ishi iau tzeapa fara sa ia avans ce fac cu ele?
crocodilu

Mesaj de crocodilu »

riscurile meseriei...Daca o iei asa, nici o paine nu trebuie sa gasesti la alimentara...ca daca nu o ia nimeni si se strica ?

Revenind totusi ontopic, candyman, ala e pret FARA tva. Exact asa e si pe proforma mea, mai pune tu 19% si iese ...fix 495.23, exact cat am platit eu.

De data asta nu ne-a tras-o nimeni :)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Riscurile meseriei???? Sincer, cand conduci o afacere...nu gandesti asa.

Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”