Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
candymann
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
crocodilu
Ieri (luni) nu mai aveau, omul de acolo mi-a zis ca le-au vandut pe toate. A trebuit sa fac plata in avans ca sa il comande. Putin ciudat, dar asta e.nero scrie:Pai zilele trecute am fost eu la ATS Baneasa si l-am vazut (mi l-a aratat baiatul de la piese). O sa-mi iau cand repar masina si atunci pot sa va zic ce si cum.
-
nero
- Robotizat
Stai linistit, am dat si eu comanda cu avans pentru mai multe chestii la ei, de fiecare data m-au sunat cand a venit produsul si l-am ridicat fara probleme. Nu-i nimic ciudat, e un mod normal de a rezerva produse.crocodilu scrie:Ieri (luni) nu mai aveau, omul de acolo mi-a zis ca le-au vandut pe toate. A trebuit sa fac plata in avans ca sa il comande. Putin ciudat, dar asta e.nero scrie:Pai zilele trecute am fost eu la ATS Baneasa si l-am vazut (mi l-a aratat baiatul de la piese). O sa-mi iau cand repar masina si atunci pot sa va zic ce si cum.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
crocodilu
am spus ca e ciudat, pentru ca in general o firma mare isi comanda produsele pe stoc fara sa ceara clientului bani. Mai ales daca e ceva nu prea scump si care se si vinde. Din spusele celui de acolo s-au dat imediat cele de pe stoc.
Bineinteles cand cumperi o ciudatenie, e normal sa iti ceara avans pentru comanda. Dar la chestia asta mica si cat de cat uzuala, mai ales la pret promotional, mi s-a parut putin ciudat sa imi ceara mie avans in loc sa comande vreo 10 pe stoc....
Dar nu e nici o problema, important e sa vina.
Bineinteles cand cumperi o ciudatenie, e normal sa iti ceara avans pentru comanda. Dar la chestia asta mica si cat de cat uzuala, mai ales la pret promotional, mi s-a parut putin ciudat sa imi ceara mie avans in loc sa comande vreo 10 pe stoc....
Dar nu e nici o problema, important e sa vina.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pana la urma care e pretul final?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
crocodilu
485RON pret final.
L-am mai gasit si pe cateva site-uri online pe afara si l-am gasit pe la 190Euro fara transport...deci pare a fi bun pretul de la ATS
Shadow, pentru ceva de 485RON (probabil mai putin pentru ei), parca nu mai iti trebuie certitudine, le iei sa ai pe stoc 10 bucati cel putin...ca se dau, nu e problema ca raman cu ele.
Politica asta era valabila mai demult, la firmele mici de apartament, pentru care 5 milioane era jumate din cifra de afaceri lunara.
L-am mai gasit si pe cateva site-uri online pe afara si l-am gasit pe la 190Euro fara transport...deci pare a fi bun pretul de la ATS
Shadow, pentru ceva de 485RON (probabil mai putin pentru ei), parca nu mai iti trebuie certitudine, le iei sa ai pe stoc 10 bucati cel putin...ca se dau, nu e problema ca raman cu ele.
Politica asta era valabila mai demult, la firmele mici de apartament, pentru care 5 milioane era jumate din cifra de afaceri lunara.
-
candymann
-
candymann
-
crocodilu
riscurile meseriei...Daca o iei asa, nici o paine nu trebuie sa gasesti la alimentara...ca daca nu o ia nimeni si se strica ?
Revenind totusi ontopic, candyman, ala e pret FARA tva. Exact asa e si pe proforma mea, mai pune tu 19% si iese ...fix 495.23, exact cat am platit eu.
De data asta nu ne-a tras-o nimeni
Revenind totusi ontopic, candyman, ala e pret FARA tva. Exact asa e si pe proforma mea, mai pune tu 19% si iese ...fix 495.23, exact cat am platit eu.
De data asta nu ne-a tras-o nimeni
-
Shadow
- AfterDark Racing Club