C4 sedan in Europa din 2008

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

sebi scrie:am vazut si eu sedanul cand am fost acum o sapt la revizie. de departe si din spate am zis ca e noul c5 dar cand mam apropiat... :( nu prea imi place. cand lam vazut am avut aproape ac senzatie ca atunci cand am vazut 206 sedan.
cam aceasi senzatie am avut-o si eu azi cand m-am dus in showroom-ul din titulescu :shock:

masina e cu cativa cm mai mare chiar decat C5, iar portbagaju e ... foarte mare
in rest.. m-am convins ca e cam urata si... parca i-au pus un fund maaare pe un C4 berlina :cry:

un 1,6 i de 110 cp este pe la 15.500 euro.. dupa cate am vazut pe oferta lor (nu am fost atent la echipare)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Din ce vad pe ats.ro la `sedan` cea mai ieftina versiune deja e bine dotata, la sedan nu vad sa existe un echivalent al dotarii `x`
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
candymann

Mesaj de candymann »

sunt 2 nivele SX shi Exclusive!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: parerea mea

Mesaj de Mr_kokaa »

PsH scrie:Mr_kokaa prefera coupe-ul chiar daca are 2 usi.
Km adk "chiar daca" tocmai asta este marele avantaj :lol: :lol: :lol:
mai unii rad de noi ca nu am avut bani de 4 usi ... tocmai de aia zic ca prefer coupe_ul !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Re: parerea mea

Mesaj de Mihay »

mai unii rad de noi ca nu am avut bani de 4 usi ... tocmai de aia zic ca prefer coupe_ul ![/quote]

da da si eu la fel 8) am fost si eu azi la ats pipera sa intreb cat costa clipsurile alea de caroserie si era un sedan expus....nu mi`a placut de loc
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Citate de acum ceva vreme...
shomoyoque scrie:Zic si io....Voi stiti ca aratarea asta (Eu ii zic doar CTriomphe ca C4 nu prea imi vine sa-i zic din motive estetice evidente.... :) ) a fost facuta doar pentru piata CHINEZA ca inlocuitor la un asa numit ZX Fukang care inca se mai vindea in China in 2005???
Da!?! Deci pentru piata Chineza. 8)

http://citroen.c4.free.fr/C-Triomphe.html
silvius scrie:nu e c4, e un sedan.
Ideea de c4, cel putin la noi in club inseamna c4 si atat :wink:

Mah eu ii zic in continuare CTriomphe (desi nu mi se pare nimic triumfator :( ). C4 nu pot si nici nu vreau sa ii zic.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Azi am fost la ibmobil/autoxedos focsani sa-mi fac revizia la vaca (asadar acum am o vaca revizuita, da?) si am zvirlit un ochi la c4 sedan. Pina la stilpii centrali e cam aceeasi masina (desi scaunele sint cam ciudate, parca ar fi de la berlingo, +Ca are niste plastice cam ieftine pe chederele de la usi, etc), insa am ramas masca, cu bot, cu urechi si cu cap cu tot, cind am vazut cit e portbagajul!!! :shock: :shock: Din ochi incap si eu si nevasta'mea in el (daca ne stringem picioarele se inchide ok) si ramine si loc de o droaie de sacose cu biscuiti si sticle cu apa pe lateral ca sa avem ce minca daca ne uita cineva acolo. 8)
Insa e mai lunga, are pneuri de 215/55/r16, aceleasi motorizari, etc. Nu e de mine, cel putin nu acum, probabil ar fi prea confortabila si prea putin jucausa - dar sa nu uitam carei piete i se adreseaza totusi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

c4 asta e naspa .. fara succes la noi .. si cred ca si in alte parti
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
candymann

Mesaj de candymann »

sedanul l-am condus, in varianta exclusive, cu piele si alte cele pe el, in varianta 1.6 HDi. este caroseria care cuminteshte motorul ala care pe berlina si pe coupe e turbat rau. eu l-am socotit k shi 2.0 HDi pe C5. ala face la fel. in curte am o berlina C4 cu 2.0 HDi si am dat nishte ture cu el. eshti nebun? aia te omoara cu motorul ala. sedanul este facut in argentina oameni. pt mine argentina=turcia. eu repede am remarcat diferenta de finisaj si de calitate la el. adevarat k are portbagajul ala imens care face pe marea majoritate, adik 99%, sa cashte ochii pe care i-a cascat mituc. eu spun k se va vinde. nu in stilul berlinei sau coupe-ului ptk o mica diferenta de vreo 1000 de euroi. cine vrea portbagaj are la ea kklau. poate unoara nu le place berlina. de gustibus.....
candymann

Mesaj de candymann »

Mr_kokaa scrie:c4 asta e naspa .. fara succes la noi .. si cred ca si in alte parti
in america latina am auzit k se vinde in draci.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

@candy .. da poate sa l vanda si in UK >>>???????
candymann

Mesaj de candymann »

nu vad de ce nu ar putea.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

poi in UK .. coupe u e de baza la vanzari
lol ...
am vazut coupe de UK in mamaia simbata acuma.
toata lumea stie ca are un success nebun in uk .... C4 Coupe
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: C4 sedan in Europa din 2008

Mesaj de B25BUY »

A disparut C4 Sedan din oferte ??
Ma intreba un amic ce masina sa-si ia cu portbagaj mai mare si l-am trimis la C4 Sedan si cand incolo nu mai exista... :S

ps
acum vad ca s-a mai discutat...rog un moderator sa stearga acest post. merci
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: C4 sedan in Europa din 2008

Mesaj de wonka jr. »

nu se mai aduce. cu toate ca c4 sedan facut in china are spatele restilizat si arata mult mai bine.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”