Azot in roti
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Jeez, unde am zis eu de vidare?
Am intrebat daca scot aerul cu o pompa (evident ca NU ramane vid) inainte.
Sunt unii care scot aerul inainte iar altii doar scot capacul la ventil si lasa cauciucul sa se dezumfle apoi baga azot.
Am intrebat daca scot aerul cu o pompa (evident ca NU ramane vid) inainte.
Sunt unii care scot aerul inainte iar altii doar scot capacul la ventil si lasa cauciucul sa se dezumfle apoi baga azot.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
prin actiunea de vidare ma referam la golire...ok?!...doar ca e mai sub presiune...golirea o atribuiam deschiderii ventilului si lasarii in voia sortii...
la mine a bagat aparatu si a scos aeru in forta. si in partea superioara era supta anvelopa pe janta
la mine a bagat aparatu si a scos aeru in forta. si in partea superioara era supta anvelopa pe janta
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- alexchivu
la mine a scos ventilul si atat...dupa care a bagat azot-ul...
apropo de azot, am avut surpriza ieri la plimbarea de autostrada A2, sa constat ca viteza de varf a fost undeva in jur de 210...inainte de faza cu azotul nu saream de 200...
eu zic ca azotul face masina mai usurica si o ajuta sa salte mai mult in viteza...
concluzie: clar azot-ul a schimbat tinuta de drum a masinii, cel putin in cazul meu chiar am observat diferenta
apropo de azot, am avut surpriza ieri la plimbarea de autostrada A2, sa constat ca viteza de varf a fost undeva in jur de 210...inainte de faza cu azotul nu saream de 200...
eu zic ca azotul face masina mai usurica si o ajuta sa salte mai mult in viteza...
concluzie: clar azot-ul a schimbat tinuta de drum a masinii, cel putin in cazul meu chiar am observat diferenta
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- alexchivu
- Deese
- Omul cu plasticele
Adica ?
Eu inca nu mi-am pus azot in roti (sunt lenes,stiu) dar unii zic ca se observa diferente altii zic ca n-au simtit absolut nici una.
weirdo
Mie mi-ar placea sa se simta ceva, evident
Eu inca nu mi-am pus azot in roti (sunt lenes,stiu) dar unii zic ca se observa diferente altii zic ca n-au simtit absolut nici una.
weirdo
Mie mi-ar placea sa se simta ceva, evident
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu este nici un placebo nimic. Anul asta mi-am montat gumele de iarna in orasul natal, care fiind mic nu aveam unde sa gasesc azot (s-au uitat aia la mine strimb, intrebindu-ma cum e cu hidrogenul asta cai ei nu au auzit). 2 zile cit am umblat cu aer nu-mi recunosteam masina, fugea aiurea de pe sosea. etc.
Ca sa intelegeti mai bine, diferenta de la 205/55/r16 tabla + aer la 205/55/r16 tabla + azot e cam ca diferenta de la 205/55/r16 tabla la 205/50/r17 aliaj. Cine are indoieli sa faca un test si sa revina.
Ca sa intelegeti mai bine, diferenta de la 205/55/r16 tabla + aer la 205/55/r16 tabla + azot e cam ca diferenta de la 205/55/r16 tabla la 205/50/r17 aliaj. Cine are indoieli sa faca un test si sa revina.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Bogz
mituc, nici ca as fi putut sa fac o comparatie mai buna.
masina e mult mai rigida, si mai stabila.
si pe c4 si pe golf am bagat inca de asta-vara azot in roti, si sunt extrem de multumit de tinuta de drum a masinilor.
da, deese, rotile sunt VIDATE, printr-un aparat gen vacuum. daca ti-ai fi bagat azot in roti, si n-ai fi citit din niste review-uri total idioate de pe net (chestie pe care orice copil de 5 ani e in stare sa o faca, si apoi sa-si dea cu presupusul pe forum), ti-ai fi dat seama ca exista o diferenta imensa intre cum se tinea masina pe sosea inainte sa ai azot, si cum se tine atunci cand ai azot. spun asta, facand referire la postul tau.
masina e mult mai rigida, si mai stabila.
si pe c4 si pe golf am bagat inca de asta-vara azot in roti, si sunt extrem de multumit de tinuta de drum a masinilor.
da, deese, rotile sunt VIDATE, printr-un aparat gen vacuum. daca ti-ai fi bagat azot in roti, si n-ai fi citit din niste review-uri total idioate de pe net (chestie pe care orice copil de 5 ani e in stare sa o faca, si apoi sa-si dea cu presupusul pe forum), ti-ai fi dat seama ca exista o diferenta imensa intre cum se tinea masina pe sosea inainte sa ai azot, si cum se tine atunci cand ai azot. spun asta, facand referire la postul tau.
cum spuneam mai sus, rotile se videaza (pe mine unul m-a durut inima cand am vazut cum se mula cauciucul pe janta), apoi se umplu cu azot, pana la presiunea pe care o doresti.Deese scrie:Un articol din care reiese ca azotul in roti nu e mare lucru
http://www.racq.com.au/cps/rde/xchg/rac ... A_HTML.htm
Citroen C4 - Rouge Lucifer
- Deese
- Omul cu plasticele
Cam macane 
Unii spun ca nu au simtit nimic altii ca sunt diferente `imense`.
Unii spun ca intr-adevar aerul `vechi` le-a fost aspirat (oricum in nici un caz nu e VID) altii spun ca doar s-a dat drumul la ventil sa iasa aerul si s-a pus azot.
Repet, inca nu mi-am bagat azot in aer pentru ca nu am ajuns pe la autosoft dar nu cred ca diferentele sunt IMENSE.
Altfel toti isi puneau si/sau masinile veneau deja cu azot in roti.
Tu spui ca masina e mult mai rigida.
Pai daca e asa atunci mai bine nu mai pun, vreau ca masina sa se comporte mai moale prin denivelari, nu mai rigid
Sa inteleg ca cei care au pus azot si nu au simtit diferente IMENSE (pentru ca sunt si pe aici) sunt idioti sau cum ?
Unii spun ca nu au simtit nimic altii ca sunt diferente `imense`.
Unii spun ca intr-adevar aerul `vechi` le-a fost aspirat (oricum in nici un caz nu e VID) altii spun ca doar s-a dat drumul la ventil sa iasa aerul si s-a pus azot.
Repet, inca nu mi-am bagat azot in aer pentru ca nu am ajuns pe la autosoft dar nu cred ca diferentele sunt IMENSE.
Altfel toti isi puneau si/sau masinile veneau deja cu azot in roti.
Tu spui ca masina e mult mai rigida.
Pai daca e asa atunci mai bine nu mai pun, vreau ca masina sa se comporte mai moale prin denivelari, nu mai rigid
Sa inteleg ca cei care au pus azot si nu au simtit diferente IMENSE (pentru ca sunt si pe aici) sunt idioti sau cum ?
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Bogz
nu am nici chef si nici timpul necesar sa intru in polemici cu tine. sfatul meu e sa te duci sa-ti pui azot in roti, si mai vorbim dupa aceea. gandeste-te ca eu iau aproape orice groapa/denivelare cu maxim 10 km/h, pentru ca altfel imi troncane masina din toate incheieturile. da, e un dezavantaj, dar all in all, consider ca se merita sa pui azot in rotile de la masina.
numai bine.
numai bine.
Citroen C4 - Rouge Lucifer
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
teoretic eu stiam de vidare. prin procedura urmata la mine a semanat a vidare.
fizic mi se pare si mie imposibil sa scoti tot aerul, pt ca structura anvelopei ar fi distrusa, prin lipirea de janta. daca scoti aerul nu ramane nimic inauntru, deci ... in fine mai ramane putin aer, dar cantitatea neglijabila
eu am simtit diferenta intr-un mod neplacut. parca e mai zgomotoasa la rulare pe drum prost...aud mai tot timpul si simt mai tot timpul denivelarile. daca mi-as pune jante 18" cred ca as innebuni
fizic mi se pare si mie imposibil sa scoti tot aerul, pt ca structura anvelopei ar fi distrusa, prin lipirea de janta. daca scoti aerul nu ramane nimic inauntru, deci ... in fine mai ramane putin aer, dar cantitatea neglijabila
eu am simtit diferenta intr-un mod neplacut. parca e mai zgomotoasa la rulare pe drum prost...aud mai tot timpul si simt mai tot timpul denivelarile. daca mi-as pune jante 18" cred ca as innebuni
Led there b:LIGHT
- Deese
- Omul cu plasticele
Va recomand www.auto-soft.ro
E 4 lei umflarea unui pneu (deci overall 16 lei si dureaza 10 minute)
E 4 lei umflarea unui pneu (deci overall 16 lei si dureaza 10 minute)