S-o stapanesti sanatos si fara evenimente .
referitor la liniute si alte versusuri aveti un topic cu vreo 20 de pagini . Fiind prieten cu cativa de pe la clubkia.ro bineinteles ca n-am putut sa scap fara sa merg la o intalnire de-a lor . Dupa ce eu am mers (TARE) cu motoarele lor aspirate pe benzina , le-am aratat si ce poate al nostru (deh eu nu dau masina nimanui

) , concluziile fiind exprimate printr-un suspin din partea lor
Suspensia o ai mai zgomotoasa pentru ca are si gaz parca in amortizoare si la ce frig e afara habar nu am cum functioneaza una de genul asta

Eu iti dau exemplu unui prieten caruia i-am "cumparat" C4 berlina 1.6 hdi 110 cp saptamana trecuta : 11 500 cu 3 tichete Remat incluse , si are de toate

( fara piele sau navy ) Dupa ce am mers cu amandoua masinile, Ceed si C4 tot spre ultimul tind . Dupa vreo 15 masini testate anul asta ale caror review-uri probabil le-ati mai citit pe Motorsportnews.ro pot spune cu mana pe inima ca pozitie ca in 4 eu nu am gasit . Mana dreapta pe cotiera si stanga mi-o pot pune ori sus,langa geam, ori mai jos unde sunt comenzile geamurilor . Este cea mai confortabila si corecta pozitie pe care am avut-o intr-o masina si d-abia acum o apreciez la adevarata valoare