Keia succesului

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Keia succesului

Mesaj de catalin4u24 »

commandorsteel scrie:trebuia sa o iei prin cheia spre sinaia, era mai ieftin si ne vedeam si noi ::P
Pai nu stiam ca e legatura Cheia - Sinaia :mrgreen:
Avem noi timp sa ne vedem si oricum, eram cu babacii dupa mine, i-am scos si pe ei la plimbare cu o masina adevarata :ok
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

catalin4u24 scrie: Pai nu stiam ca e legatura Cheia - Sinaia :mrgreen:
legatura se face prin brasov, ::P oricum, ma gandeam eu ca nu o sa ai stare pe acasa si o sa iesi la plimbare
imi place rau culoarea masinii, dar neaparat vreau sa o vad live, ziua
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

S-o stapanesti sanatos si fara evenimente .

referitor la liniute si alte versusuri aveti un topic cu vreo 20 de pagini . Fiind prieten cu cativa de pe la clubkia.ro bineinteles ca n-am putut sa scap fara sa merg la o intalnire de-a lor . Dupa ce eu am mers (TARE) cu motoarele lor aspirate pe benzina , le-am aratat si ce poate al nostru (deh eu nu dau masina nimanui :mrgreen: ) , concluziile fiind exprimate printr-un suspin din partea lor :wink:

Suspensia o ai mai zgomotoasa pentru ca are si gaz parca in amortizoare si la ce frig e afara habar nu am cum functioneaza una de genul asta :ok Eu iti dau exemplu unui prieten caruia i-am "cumparat" C4 berlina 1.6 hdi 110 cp saptamana trecuta : 11 500 cu 3 tichete Remat incluse , si are de toate :!: ( fara piele sau navy ) Dupa ce am mers cu amandoua masinile, Ceed si C4 tot spre ultimul tind . Dupa vreo 15 masini testate anul asta ale caror review-uri probabil le-ati mai citit pe Motorsportnews.ro pot spune cu mana pe inima ca pozitie ca in 4 eu nu am gasit . Mana dreapta pe cotiera si stanga mi-o pot pune ori sus,langa geam, ori mai jos unde sunt comenzile geamurilor . Este cea mai confortabila si corecta pozitie pe care am avut-o intr-o masina si d-abia acum o apreciez la adevarata valoare
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Mihay scrie: ..............................................................................................................................

Dupa vreo 15 masini testate anul asta ale caror review-uri probabil le-ati mai citit pe Motorsportnews.ro pot spune cu mana pe inima ca pozitie ca in 4 eu nu am gasit . Mana dreapta pe cotiera si stanga mi-o pot pune ori sus,langa geam, ori mai jos unde sunt comenzile geamurilor . Este cea mai confortabila si corecta pozitie pe care am avut-o intr-o masina si d-abia acum o apreciez la adevarata valoare
Bine punctat.. pozitia mainilor e una dintre cele mai comode !!!
Si f.important as mai adauga ca dupa ore in sir de condus nu te simti obosit in C4 !!
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Cam exagerata faza cu cea mai comoda pozitie etc...poate raportat la pretul masinii,nu v-ati urcat pana acum in Audi sau Bmw?,cred ca da...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

scrie acolo. din cele 15 masini testate, si probabil din clasa lui c4.
si da eu cofirm fizic pentru ca am facut zeci de mii de km nationali in serii de 8ore non stop. desi au fost cateva dati cand , din cauza starii mele fizice (oboseala, sau stres) la final de drum ma simtem anchilozat, in rest c4 a fost f comod pt mine.
acum catalin va putea sa ne impartaseasca parerea lui, cum se comporta kia fata de c4, in multi km
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Ehh... masini si masini, consider ca fiecare sa-si cumpere ce vrea. Stiu ca imi luam HDI cu banii dar nu am vrut. Imi place C4 dar mi-a placut mai mult pro ceed-ul de cand a aparut. Toate masinile au plusuri si minusuri... iar cea mai buna e aia pe care o avem!
Aveti un forum plin sa discutati despre C4 :mrgreen: , de ce in topicul meu #-o
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Am fost in BMW seria 1, 118d. Putin claustrofobic si incomod.
Comparam masinile, fiind un coleg din Suceava (lucram amandoi in acelasi Minister) si dupa s-a urcat in C4 unde i-a placut.

Bine, nu ma bag la noua Serie 3, acolo este si lux si confort si sportivitate si ce vrei. Alt tort cu cirese.
Dar si alt pret!
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

sa o conduci sanatos si fara incidente! :drive
gri 1.6,16V benzina,110ponei
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Multumesc :hi
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

catalin4u24 scrie: Aveti un forum plin sa discutati despre C4 :mrgreen: , de ce in topicul meu #-o
Pai cam din acelasi motiv pentru care ti-ai prezentat masina pe ClubC4.ro si nu pe http://www.clubkia.ro" onclick="window.open(this.href);return false; , logic nu ?
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Am prezentat-o si pe clubkia, iar daca te deranjeaza poti sa-l stergi si poti sa-mi dai si ban pe club, si-asa ma ameninti de mult!
Acum ai un motiv (mai mult sau mai putin)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Nu ma deranjeaza doar ti-am raspuns . Daca aveam ceva personal cu tine nu -ti mai uram
Mihay scrie:S-o stapanesti sanatos si fara evenimente .
Probabil tu atentionarile sau avertismentele le interpretezi ca pe amenintari si postul tau de mai sus reprezinta frustrarile adunate de-a lungul timpului . Nu o sa-ti interzic accesul pentru ca nu am de ce , dar te rog sa incetezi cu astfel de lamentari . Ai Thread-ul de Reclamatii si Sugestii , daca ai ceva de spus fa-o acolo te rog .

O zi buna :hi
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

de ce oare ne stresam asa?
catalin, noi suntem bucurosti pt tine. nu conteaza marca de masina. clubul nostru stii prea bine ca este format din oameni. si legaturile dintre ei sunt mai importante.
o mica tachinare nu vrem sa o interpretezi ca altceva.
cu mare placere vrem continuarea jurnalului de bord. acum un mic offtopic din joi in pasti, mai adauga niste sare si piper discutiei. si e normal sa apara versusuri intre kia si c4. ca doar ai fost proprietar si poti sa ne precizezi parerea ta, care se va contura si mai mult in timp.
bafta in continuare si nu tre sa te duci pe clubkia si sa uiti de noi.
PS: eu am fost acolo, dar cam rasuflati oamenii, zau asa. nu prea am regasit entuziasmul de aici. :hi :ya :drive
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Nici eu, tocmai d-aia sunt membru c4 inca, asta pana ma da mihay afara :ok
Si daca tot o arde-ti in versusuri cand ne dam ca ieri ati dat-o in barci... ala ca asteapta sa-si upgradeze hdi-ul, tu ca ne dam dar... nu s-a fructificat nimic... :D
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”