Ce sa aleg?!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Ce sa aleg?!
Bai fugiti de aici cu povestile astea, troncane Loganul si scartaie din toate incheieturile.
Nu pica ambreaje? Uita-te pe forumul Dacia si ai sa vezi.
Nu pica ambreaje? Uita-te pe forumul Dacia si ai sa vezi.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- SimplyME
- Numar Inmatriculare: GL-07-KJS
dar noul fluence ?? nu te intereseaza?? oricum din alea ia clio 3 cu cei 85 de cai ca merita, consumul e ff mic si e destul de agila, te asigur
Citroen C4 1.6i 110cp, Renault Megane Sedan 1.5 dci 105 cp
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Maine mergem sa vedem cu totii ce inseamna clio, fluence, megane 3 si de ce nu micra...gama dacia o cunosc, am mai avut logan, nu pot spune ca a fost o masina rea, dar cum ai mei s-au obisnuit cu o masina full cu toate nebuniile pe ea, nu am ce sa le fac
ps: fluence-ul dupa mine si in echiparea full nu este mai full decat sedan-ul actual, miciile chichite si compartimente care atrag la vechiul megane nu se gasesc la fluence, iar pretul de 18.800, cu aceiasi motorizare care o avem acuma chiar nu mi se pare mare lucru, e frumusica, are un bord nou, are bluestutz, esp, (vechiul megane nu avea), dar nimic mai mult
ps: fluence-ul dupa mine si in echiparea full nu este mai full decat sedan-ul actual, miciile chichite si compartimente care atrag la vechiul megane nu se gasesc la fluence, iar pretul de 18.800, cu aceiasi motorizare care o avem acuma chiar nu mi se pare mare lucru, e frumusica, are un bord nou, are bluestutz, esp, (vechiul megane nu avea), dar nimic mai mult
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- florinc4
- Operat ESTetic
am fost astazi la renault, toata lumea a fost incantata de clio, ne-au facut o proforma pt o echipare full, motorizarea nu prea ma incanta 1,4 cu 100 de caluti, dar o echipare mai buna decat la dci , ramane sa vedem mai departe daca mergem pe clio
offtopic: am vrut sa vedem si cat ne da reno daca luam masina in sistemul buy back pe vechea masina...6500 de euro pt o masina de 3 ani vechime si aproximativ 25 de mii de km echipata full si asta fara se se uite la ea, putin zic eu, dar na e criza
offtopic: am vrut sa vedem si cat ne da reno daca luam masina in sistemul buy back pe vechea masina...6500 de euro pt o masina de 3 ani vechime si aproximativ 25 de mii de km echipata full si asta fara se se uite la ea, putin zic eu, dar na e criza
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
cam putin 6500 eur...mai bine o mai tii...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- florinc4
- Operat ESTetic
Asa zic si eu...la ce dotari are simt ca nu se merita la bani astia
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
mai bine o dai tu la anunt cu 8500. cu atat cred ca ar scoate-o si ei pe piata. din auzite motorul ala de 1.4 100 cp consuma nitel cam mult pentru ce stie sa faca. mai cautati, nu va grabiti, ca masinile si ofertele nu se termina.
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
florin, de ce o dau de fapt ai tai ? a fost lovita sau doar asa...?!
La 25.000 Km e ca noua; mai bine ii convingi sa o mai tina..pacat de ea, parerea mea.
La 25.000 Km e ca noua; mai bine ii convingi sa o mai tina..pacat de ea, parerea mea.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- florinc4
- Operat ESTetic
multimum de sfat...asa le-am zis si eu alor mei
@b25buy: o dau pt ca se simte nevoia de ceva nou, cu o garantie mai lunga, acuma masina merge ok, nu are nici o pb, dar daca ar avea...avem de unde scoate bani pt reparatie?...gen cum s-a schimbat pe garantie compresorul de la aerul conditionat sau ambreiajul
@b25buy: o dau pt ca se simte nevoia de ceva nou, cu o garantie mai lunga, acuma masina merge ok, nu are nici o pb, dar daca ar avea...avem de unde scoate bani pt reparatie?...gen cum s-a schimbat pe garantie compresorul de la aerul conditionat sau ambreiajul
- Mihay
- Supermoderator
la cum a luat baiatul de la iasi c4 cu 10 500 cu toate dotarile alea nici n`as calca la Renault in curte
- florinc4
- Operat ESTetic
dupa lungi discutii se pare ca mai asteaptam nitel (gen dupa sarbatori)..dupa lungi siruri de credite si datori, pana nu vad maritat megane-ul nu cumpara altceva, care teoretic are un cumparator, unchiul meu, dar care la fel, dupa sarbatori se hotareste ce si cum...pana atunci asteptam...dar decizia finala ar fi spre un clio full...