C4 sedan in Europa din 2008

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Sincer nu prea cred avand in vedere ca pleaca de la aproape 16.000
La banii aia cioban....asta....multi romani isi iau Octavia 2.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Vom vedea :) Dar indiferent de gusturile noastre, va trebui sa-i primim cum se cuvine pe eventualii proprietari de sedan. In definitiv e un C4 :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

sosorin scrie:am vazut-o azi la ats. e intr-adevar mare,mult mai mare in partea din spate. Calitativ nu mi s-a parut sa fie mai buna decat berlina sau coupe-ul....are doar o noua gama de culori (negru) si ceva noi materiale.mi-a placut portbagajul...care e foarte mare,desi ca aspect arata ca si cum ar fi lipit de restul masinii cu superglue.Nu mi-a placut cotiera,care avea niste guri de ventilatie care pur si simplu nu stateau drepte....m-am chinuit sa le asez frumos acolo dar tot se miscau aiurea....sistem prost de balans etc.....avand in vedere ca Romania-i tara de sedanisti....cred ca va avea succes.
Am vazut-o si eu ieri la ATS. Este HUGE, 4.70m OMG. Ce faci cu asa ceva in Bucuresti ? Mie si megane-ul sedan mi se pare mare, 4.50m.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

parerea mea

Mesaj de Mr_kokaa »

C4 sedan
e urata cu spume

prefer coupe-ul chiar daca are 2 usi.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Re: parerea mea

Mesaj de PsH »

Mr_kokaa scrie:C4 sedan
e urata cu spume

prefer coupe-ul chiar daca are 2 usi.
Km adk "chiar daca" tocmai asta este marele avantaj :lol: :lol: :lol:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

@ PsH : depine pentru cine e avantaj ;) Daca exti singur sau doar cu mandra.. 2 usi e exact ce trebuie... daca intervin in ecuatie si prietenii / rudele / copii / etc sedanul este deja o alegere mai buna (gandind strict practic)
alesul

Mesaj de alesul »

Sa zic si eu:

1. Masina este facuta in tara baltilor - Argentina. Nu stiu cat de bine se pricepe amalgamul ala de oameni la masini.
Poate la vaci da... dar la masini..

2. Fiind facuta la mama naibii, inseamna, in mod sigur si niste taxe vamale mai grasute.

3. Gama de motorizari, deocamdata, este subtire.

4. Piesele de schimb... e clar cam cat va face vreun reper de la portbagaj pana aici.

5. Concepul este hidos.. sa luam o masina hatchback si sa-i punem portbagaj...

6. Este mai "frumoasa" decat Opel Astra H sedan sau Megane Sedan....

7. Pretul e cam maricel...

Concluzia.. e o masina interesanta de departe.. dar de aproape.. nu prea!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

@ cat la suta din timpul petrecut la volanul celor 4 usi, chiar ai folosit aceste usi?
Recunosc, ca atunci cand o sa trebuiasca sa instalez un scaunel recaro, o sa am problema si poate o sa ma gandesc la cele 4 usi.
Dar, atata timp cat eu stau la volan, nu am copil, la ce sa imi trebuiasca 4 usi???? cine vrea sa mearga cu mine in masina, intra si in spate ( si loc este suficient)....
Btw, nu stiu daca din aprox. 30k km facuti, am avut nevoie de cele 4 locuri (nu mai zic de usi) in maxim o mie, doua (asta ca sa fiu fffffffff indulgent)...

Despre portbagaj...doar pentru aia care se muta saptamanal sau care cara cartofi...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Mie mi se pare mult mai practic un hatch. Ai portbagajul mai mic, dar ai posibilitati sa-l faci mai mare si ai si deschiderea mai mare. Cand mi-am luat mobila, am putut s-o transport cu robotelul, cu un sedan n-as fi putut. In schimb nu s-a ivit nicio situatie in care in robotel sa nu fie suficient spatiu, iar intr-un sedan sa fie.

Daca mai adaugam si ca masina e hidoasa si aberant de scumpa, chiar putem trage concluzia ca e un esec (cel putin pe piata noastra).
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

E si normal sa nu ne placa noua... posesorilor de hatch-uri pt ca pur si simplu nu suntem in target... dar sunt convins ca altora li se va parea o masina ok... de ex celor care cumpara 206 sedan ;) sau astra sedan ;)
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

acuma mie mi se pare mai frumoasa astra sedan....si daca chiar vrei sedan si nu-ti place c4 dai mai mult si-ti iei frate golf sedan aka jetta care mie chiar imi place...
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ere cel mai mare portbagaj posibil de pe planeta asta....eu initial am crezut ca nu vad bine....
este imens....Logan e mic copil....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

I-au pus si niste roti mai "omenesti" pentru drumurile din Romania, adica 215/55/R16 (latime OK ; cauciucuri se gasesc mai usor) - jante Toka-Toka, fata de cele pe 17"C4: 205/50/R17 (perna de aer prea ingusta ; cauciucuri scumpe) sau 16" C4: 205/55/R16 (latime ceva cam mica)
C4 1.6i 16V Berlina
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu inteleg? care-i faza cu anvelopele? si tu (orice posesor de c4 hatch) poti sa iti pui anvelope mai late(215) pe jante de 16. dar vrei sa iti spun ceva. nu stiu cat de raspandita zici tu ca e dimensiunea 215/55, ca tot marii producatori (europeni cel putin) folosesc 205/55 pe clasa compacta. daca montezi 215/55 schimbi raportul rotii si viteza afisata nu va mai fi cea reala, ci mai mica decat rulezi efectiv.
anvelopele stock mai late pt sedan denota faptul ca masina necesita o suprafata mai lata pt a pastra gradul de stabilitate.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
sebi

Mesaj de sebi »

am vazut si eu sedanul cand am fost acum o sapt la revizie. de departe si din spate am zis ca e noul c5 dar cand mam apropiat... :( nu prea imi place. cand lam vazut am avut aproape ac senzatie ca atunci cand am vazut 206 sedan.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”