Masina mea, Volvo V50 Sport
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Re: Masina mea, Volvo V50 Sport
Ai dreptate, apare doar CD si nu are
ma limitez la MP3 si jack-ul din care la drumuri lungi iau muzica de pe tel 
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Pai mah daca citește Mp3 nu-ți trebe magazie practic pt ca poți baga destule melodii pe un CD, al meu nu știu dacă citește Mp3'uri, dar nu cred ... O sa încerc totuși.
Tapatalk
Tapatalk
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Revin cu un mic review dupa ce am inceput sa cunosc mai bine masina.
Sa incep cu lucrurile care nu-mi plac:
*cam multa plasticaraie la interior, defapt nu ar fi asa multa dar problema e ca plasticul e cam rigid si cam scartaie, mai ales pt faptul ca masina este una rigida, greierii incep sa apara la temperaturi scazute in general la rece, dimineata, mergand prin oras pe drumuri nu chiar asa bune... Se zvoneste ca Swansea ar fi printre cele mai slabe la calitatea strazilor din UK si tind sa cred.
*vibreaza volanul la viteza (roti neechilibrate probabil) sau cel putin asa sper
*vibreaza volanul sub aplicarea franei pe la 80km/h (discuri?placute?)
*sunetul motorului in sarcina e naspa, ok, e diesel dar am auzit si dieseluri care suna mai placut la aceeasi capacitate cilindrica (bmw
)
*absolut ridicol este faptul ca nu ai footrest... Si am impresia ca problema se regaseste numai la astea cu volan pe dreapta... Asadar piciorul stang trebuie sa stea pe podea, aiurea, ca la daciile vechi, iar piciorul intre consola centrala si ambreiaj abia imi incape si n-am laba mare, port 40 la picior dreq... Jenant.
In rest, lucururi care imi plac:
*cum se conduce. Aici ma refer atat la tinuta pe sosea cat si la cum trage motorul, desi plaja de cuplu a motorului este foarte limitata, in sensul ca simti ca trage intre 2000 si 3000rpm, in rest e frectie la picior de lemn, dar daca schibi numai la 3k masina este una vioaie, placuta. Revenind la tinuta pe sosea, super ok, confera incredere si siguranta, dar sunt 100% sigur ca aici isi spune cuvantul suspensia sport si jantele mari cu balon f mic al cauciucului , asadar tind sa cred ca o varianta ne-sport este foarte plictisitoare...
*scaunele, super, stau perfect in ele, daca aveam si footrest eram super multumit de pozitia la volan dar cum n-am, nu pot sa spun ca mai sunt... Deci asta e cam 50/50
*foarte practica masina... In sfarsit o masina cu adevarat practica cu un portbagaj generos pt clasa compacta
*muzica... Muzica se aude criminal pentru un sistem stock! Un bass incredibil tinand cont ca nu are subwoofer, foarte tare
Am vrut s-o remapez dar mi-au spus ca la modelul asta e necesar sa de-a ECU jos, nu merge prin mufa OBD si pretul e destul de piperat si cred ca ma lipsesc.
Cam atat momentan.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sa incep cu lucrurile care nu-mi plac:
*cam multa plasticaraie la interior, defapt nu ar fi asa multa dar problema e ca plasticul e cam rigid si cam scartaie, mai ales pt faptul ca masina este una rigida, greierii incep sa apara la temperaturi scazute in general la rece, dimineata, mergand prin oras pe drumuri nu chiar asa bune... Se zvoneste ca Swansea ar fi printre cele mai slabe la calitatea strazilor din UK si tind sa cred.
*vibreaza volanul la viteza (roti neechilibrate probabil) sau cel putin asa sper
*sunetul motorului in sarcina e naspa, ok, e diesel dar am auzit si dieseluri care suna mai placut la aceeasi capacitate cilindrica (bmw
*absolut ridicol este faptul ca nu ai footrest... Si am impresia ca problema se regaseste numai la astea cu volan pe dreapta... Asadar piciorul stang trebuie sa stea pe podea, aiurea, ca la daciile vechi, iar piciorul intre consola centrala si ambreiaj abia imi incape si n-am laba mare, port 40 la picior dreq... Jenant.
In rest, lucururi care imi plac:
*cum se conduce. Aici ma refer atat la tinuta pe sosea cat si la cum trage motorul, desi plaja de cuplu a motorului este foarte limitata, in sensul ca simti ca trage intre 2000 si 3000rpm, in rest e frectie la picior de lemn, dar daca schibi numai la 3k masina este una vioaie, placuta. Revenind la tinuta pe sosea, super ok, confera incredere si siguranta, dar sunt 100% sigur ca aici isi spune cuvantul suspensia sport si jantele mari cu balon f mic al cauciucului , asadar tind sa cred ca o varianta ne-sport este foarte plictisitoare...
*scaunele, super, stau perfect in ele, daca aveam si footrest eram super multumit de pozitia la volan dar cum n-am, nu pot sa spun ca mai sunt... Deci asta e cam 50/50
*foarte practica masina... In sfarsit o masina cu adevarat practica cu un portbagaj generos pt clasa compacta
*muzica... Muzica se aude criminal pentru un sistem stock! Un bass incredibil tinand cont ca nu are subwoofer, foarte tare
Am vrut s-o remapez dar mi-au spus ca la modelul asta e necesar sa de-a ECU jos, nu merge prin mufa OBD si pretul e destul de piperat si cred ca ma lipsesc.
Cam atat momentan.
Sent from my iPad using Tapatalk
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
discurile, sigur 100%catalin4u24 scrie: *vibreaza volanul sub aplicarea franei pe la 80km/h (discuri?placute?)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Vibreaza tare volanul la viteza sau doar asa un pic?catalin4u24 scrie: *vibreaza volanul la viteza (roti neechilibrate probabil) sau cel putin asa sper
Ambele simptome le am si eu. La mine vibreaza volanul la calcarea franei (nici prea la podea, nici doar ciupita, pedala normala) intre 70 km/h si 100 km/h, iar volanul vibreaza usor intre 120 si 130 km/h. Cauza o stiu: discul fata stanga ovalizat.
Deci si in cazul tau, unul sau ambele discuri de pe fata sunt ovalizate. Dupa schimbarea lor, ar trebui sa scapi de ambele simptome.
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
- catalin4u24
- StarShip Pilot
O sa o duc la un service când o sa am timp si vedem atunci ce si cum.
Pana una alta, o poza de vara

Tapatalk
Pana una alta, o poza de vara

Tapatalk
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Te-ai scos ieftin cu piesele: le comanzi direct din china si sunt originale 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Taci bai ofticosule si nu mai fi gelos 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Si m-am ținut de cuvânt :catalin4u24 scrie:are 99000 de mile la bord (eu ii schimb prefixul)

Tapatalk
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Asta e bolnava ma ? la un sfert de rezervor zice ca e prea putina zeama ? Cand ajunge pe rosu ce face , ies bastoane prin scaunul soferului ? 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Pai nu mah, mesajul ala este computeru de bord, acolo poti sa bagi sa-ti arate consumul instant/mediu, cat mai mergi cu motorina aia etc... sti cum e, ca la toate masinile.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Aaaa... gata e o singura idee acolo ...185 miles to empty tank .
Fiind pe 2 randuri eu am citit ca 2 idei : una - 185 miles ( am zis ca se refera la range ) si a doua - to empty tank ( gen cum se aprinde la noi becul cand mai ai putina zeama )
Fiind pe 2 randuri eu am citit ca 2 idei : una - 185 miles ( am zis ca se refera la range ) si a doua - to empty tank ( gen cum se aprinde la noi becul cand mai ai putina zeama )
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Masina mea, Volvo V50 Sport
Azi a ajuns piesa de rezistența
, suportul de pahare de la Volvo, in sfârșit arata si ea a mașina

D-aia e bine sa mai arunci câte un ochi si prin manual, habar n-aveam ca farurile pot fi reglate si pentru Right hand traffic

Tapatalk

D-aia e bine sa mai arunci câte un ochi si prin manual, habar n-aveam ca farurile pot fi reglate si pentru Right hand traffic

Tapatalk
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Foarte buna treaba, aveam impresia ca trebuie cu totul alte faruri pentru asta, suedejii astia par sa aiba mai multa minte.catalin4u24 scrie:...
D-aia e bine sa mai arunci câte un ochi si prin manual, habar n-aveam ca farurile pot fi reglate si pentru Right hand traffic...
C4